Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RobinLeaf

    Zdravím... už mě to tedy rozčilovalo v LongPlayi, ale když se to objevilo i zde, neodpustím si to. V HZD nejsou dinosauři :D Jsou to mechanické kopie dnešních zvířat - Strider je kůň, Chrager beran, Snapmaw krokodýl apod. Je pravda, že v traileru na FW se objevují tvorové na způsob mamuta a velociraptora, ale i tak :D Vašek tak fundovaný člověk, a prostě nepozná odfrkávajícího koně :D

    • dworkin

      Řekni mi prosím tě, kopie jakého současného zvířete je Thunderjaw. Abych tam, kde žije, nejel omylem na dovolenou. :D

      • RobinLeaf

        No joooooo, však jsem o post níže dal za pravdu Veskoslavovi :D :D Jen šlo o to, že nazývat Stridera, Broadheada, Chargera nebo Lancehorna dinasourem je dost přitažené za vlasy :D Ale zase chápu, že z pohledu těch kmenů jde o starodávné stroje, tedy je lze brát za jakési dinosaury... Až na to, že nevymřeli po asteroidu :D

    • Veskoslav

      Nechci kazit náladu, ale rozhodně to nejsou pouze mechanické kopie dnešních zvířat. Jsou to kopie zvířat, která žila a žijí, takže i dinosauři, kteří se budou vyskytovat ve 2. díle. Už s gameplay videí šlo vidět, že jsou tam různé druhy dinosaurů.  V prvním díle se setkáš například s Longleg, který vychází z vyhynulých velkých nelétavých ptáků, Sawtooth má předlohu v šablozubém tygrovi, Bellowback má rozhodně blíž k dinosaurovi než k jakémukoliv současnému živočichovi, Rockbreaker netuším, kam zařadit, teramorfovací robot nepodobný gigantickým hmyzím tvorům ještě před dinosaury.

      Z nového dílu máš Tremortusk, což je rozhodně něco jako mamut, Sunwing, který má předlohu v Pterodaktylovi, Shellsnapper, který bude mít předlohu v pravěkých želvách, Clawstrider, což je Deinonychus nebo Utahraptorjak jak vyšitý. Velociraptor je velikostně jako krůta, ti dva předchozí odpovídají velikosti z traileru. 

      • RobinLeaf

        Jo, máš pravdu. Ne všichni jsou takoví, jen jsem prostě zažil v tom první díle tolik facepalm momentů, kdy byl Strider nazván dinosaurem, že jsem byl rudý až na zadku 😀 Samozřejmě, "démoni" jsou kapitola sama o sobě, i když Corruptor je jasný škorpión, a ten se velikostně také moc nepodobá své reálné předloze 🙂 Spíš mě naštvalo, jak ten LongPlay byl braný se strašnou ležérností a nezaujatostí, přitom to je naprosto skvělá hra, s božím příběhem a funkčními mechanikami (až teda na mounty, ale která dnešní hra s nimi problém nemá)

        • Veskoslav

          Jako první díl mě skvěle bavil, dostal jsem se k tomu ale až s Goty verzí. Nejvíce mě asi bavilo shánět ke konci komponenty na tu štítovou zbroj a hrabat se v troskách vojenských bunkrů atd. U druhé dílu si zase počkám a uvidíme.


          A kdo nazve Stridera dinosaurem, tak nikdy asi neviděl krávu/buvola....

          • Jevo83

            Ja som dohral HZD pred 3 dnami na PS5 a musim povedat, ze tak ako mi ta hra zozaciatku prisla povrchna (hral som to po dohrani Ghost of Tsushima), tak ku koncu ma to presvedcilo, ze to uspech zozalo zasluzene. Pribeh (aj v kombinacii s DLC) sa nakoniec ukazal ako vyborny a jedine co sa tomu da vytknut - ale tym trpi kazdy open world - ze ked sa clovek rozhodne 100% tu hru na prve prejdenie, tak pribeh sa rozbije, pretoze velka cast hry je cistenie mapy. A nech je akokolvek zabavne, odvedie to pozornost od pribehu. Ale tesim sa na druhy diel, len dovtedy musim este vyplatinovat Spider Mana a 1886.... prvykrat v zivote mam PS a rovno 5 a PC a XboX Series X su zapadnute prachom uz dobreho pol roka, lebo kym prejdem vsetky exkluzivity na platinum...... uff :D

            a co je najhorsie trpi tym Lord of the rings online :D 

  • Derp_1337

    Už se nemůžu dočkat TW: Warhammer 3.

    Asi si dám nějakou fun kampaň třeba za Tomb Kings nebo Skaveny, abych si navodil dobrou náladu na menší masakr 😂

    • Jevo83

      prosim Ta porad mi :) ja som zatial nehral ani jeden z TW Warhammerov (stale som zaseknuty na Rome 2, chcem dobyt mapu za kazdy narod, ale po 10tich kolach to uz zacina byt stereotyp :)...... mam to hrat tak, ze najprv 1 diel, potom druhy, potom treti......alebo to treba kupit naraz a rovno dat nejaku grand kampan? Pochopil som, ze vsetky 3 hry su nejakym sposobom prepojene...dik vopred :)

      • Derp_1337

        Ačkoliv všechny díly jsou propojené v tzv. "Mortal empires" kampani (všechny mapy a národy dohromady na jedné velké mapě), tak ale každá hra má navíc svoji vlastní, menší a unikátní kampaň.

        Doporučím ti začít s TW:Warhammer 2 a zahrát si tu "unikátní" The Eye of Vortex kampaň. A pak si ve Warhammer 2 zahrej tu velkou "Mortal Empires" kampaň.

        A poté můžeš začít uvažovat TW:Warhammer 3, který má teď vyjít.


        TW:Warhammer 1 nemusíš hrát. O nic důležitého tam nepříjdeš. Navíc v některých ohledech je ten W1 už zastaralý. Je lepší rovnout si zahrát W2, který je ve většině ohledů lepší.

        • Jevo83

          super, diky

  • Váš milovaný gothicfanboi přidává:

    Spellmaster: Zhe Saga

    https://store.steampowered.com/app/1247100/SpellMaster_The_Saga/

    • ronon

      dik za tip, gothicoidnych hier nie je nikdy dost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit