Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nic proti CoD nemám(tedy značce, ne tomu jak s tím nakládají), ale tohle už není služba, ale těžba. *3*
  • NO lol kadždý měsíc DLC za 300 Kč když samostaná hra stojí 999 kč. 12 DLC= 3600 Kč
    To je k pláči :/
    • Když zaplatí roční předplatné Elite za 50$, mají DLC zdarma. Jinak budou rozděleny do 4x15$, nejsem konzolista a netušim jake jsou u nas ceny, ale jestli 300 stojí měsíc, platil by to jen Ydiot... Za roční předplatné WoW člověk dostane celé Diablo 3 zdarma.
  • Z tohodle Luxování peněz z lidí za každou blbou mapu je mi na *11*
    Jediné + je Herní mód.I tak mě dost se.ou s timdle tím jako DLC za prachy v podobě map za tolik peněz.
  • Veskoslav
    Škoda, že na to Valve nepřišlo v roce 2002. Udělat HL2 na 5 hodin a zbytek cca 15 hodin hodit jako 15 DLC....No jediné dvě hry ze série CoD mám rád: CoD 2 a MF II, ale tam tvůrce nesnáším kvůli smrti Ghosta...
  • Hehe,no ja jsem zvedav,kam az tohle zdimani penez zajde a jak dlouho si fanousci nechaji kalet na hlavu *1* .
  • Hory85
    V podstatě běžné DLC rozdělí do 3 a skásnou v průměru tak o 33% více peněz. well play, Activision !!! *15*
  • Nedělali Raveni novýho Wolfensteina a Singularity? To nebyly sice prodejně úspěšný hry, ale měli něco do sebe... a pokud jde o serii SOF souhlasím... 1 klasika a ostaní už nic moc...
  • Tak už i Raveni dělají na CoD? Mohli by je nechat udělat fungl nový díl, to by nemuselo být špatné.
    • Po tom co zahynulo Infinity Ward a Activision udržel schránku bez mozku na živu, museli vypomoci na MW3 i Raveni, protoze mrtvé IW na to nemělo.
      • a vysledek je porad sotva prumerny :)
        • Raveni uz taky davnou nejsou co byvali. Doby Hexenu a Hereticu jsou uz davno pryc
          • Já jsem si jako fanda Star Treku moc užil Elite Force 1 :) Ale to už je taky nějakých 10 let starý.
            • @Lukyz: Jedničku SoF sem dohrál nezčetněkrát, dvojka už pro mě byla nezajímavá :-(
            • A první Soldier of Fortune byl (aspoň podle mě) taky špička, což se o dalších dílech říct opravdu nedalo.
    • Raveni však dělali i MW3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit