-
to je tym, ze EA sa na svojich strankach zle vyjadrila... ked si pozries teraz spravu ktora hovorila o exkluzivnych informaciach - http://www.ea.com/cz/news/ea-se-bude-prezentovat-na-game-expo-2011 tak je cela veta prestylizovana.
Bol som na prednaske a bolo to viacmenej fanusikovske spekulovanie - bude multiplayer? vratia sa ashley, kaydan, liara v trojke? je v ramci pribehu nejaky zdraca.. ak ano, je to cerberus, aliancia, anderson, council?
na konci vsak ukazali nove artworky, ktore este neboli oficialne predstavene, nemohli sme ich vsak logicky fotit -
Neuvěřitelně nezajímavý onanistický článek. Na konci dokonce Dobrovskému stojí péro jak kouká na toho tranďáka. Zlatej JayDee a starý tiscali.
-
mozna je to doskocilovi jen lito, ze ho nikdo nikam nepozve a ani prednasku od nej nechce. nema to chlapec jednoduche.
co byste rikali na televizni debatu? pozval bych guru polacka, mistra doskocila a klauna polacha. napada vas jeste nekdo dalsi? sledovanost by byla vysoka, kluci by si to hezky vyrikali a my se dosytosti nasmali. -
pořád čekám na nějaké novinky ohledně Mass Effect 3 a pořád nic.
-
Hmm?Ale cosplay není z Japonska.
Pokud vim tak puvod je Amerika.
Navíc na tom není nic uchilnýho pokud sama nejsi uchilně konzervativní i když je pravda že někdy by lidi mohli mít trochu soudnosti páč vepřovka která dělá cosplay náký postavy která toho moc na sobě nemá je opravdu jen pro labužníky . -
Vzdycky to byl a je pica, a mam radost, ze tu bez jeho krutovlady tento pravdivy prispevek zustane *1*
-
Pravdu máš. Od doby co tady není jde vše nahoru, teď si devastuje jiný server a je to tam vidět (dost to tam připomíná policejní stát).
-
ten jaydee je fakt neskutocny k*k*t,
tie jeho poznamky na twitteri k jeho BYVALEMU webu a k novej (IMO skvelej) redakcii games su tak jedovate a nenavistne ze to snad ani nie je mozne.
Dobre ze tu uz nie je ... -
Anime mám ráda, ale tohle mi přijde úchylné.
-
Co se ti nelíbí?
-
toho sme tam mali v septembri na Comics Salone :)
-
"Cicky" by aj boli, ale vzhladom na ich vekovy priemer som sa dost podivil, ze som nikde nezahliadol nikoho v kostyme Pedobeara.
-
tá posledná sa ti nepáči? :D
-
velmi slabe to bolo... taky slabsi odvar COMIC SALONU... stagnacia tochto festivalu a celej organizacie ide dolu vodou kazdym rokom... zlaty ISTROCON a HOTEL SUZA...
nevydavanie 10 centov z ceny 9.90 lista povazujem za cistu kradez... -
Říkejte si co chcete ale ty cosplay debily, co to tahaj z japonska bych pleskla. Co je moc, to je moc.
-
Byl sem na vaší přednášce, fakt dobrý, takový podcast naživo :).
PS: Hoďte sem tu nahrávku s ruským vývojářem. :D -
Kde su fotky ciciek? Urcite tam nejake boli.
-
Hej a kde su nejake cicky? V