Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spiker01

    Nikdo nezmínil Prototype. Ten bych strašně chtěl. 

  • kkING

    S navratem Metzena je pravdepodobne, ze se na nejake forme Warcraftu 4 bude pracovat. WoW retail i classic jsou dobre hry pro ty co je hraji, ale tech je cim dal mene a nove hrace tezko hledat a tak je nejaky reset universa musi prijit ....  a sam sef xboxu rekl, ze zalezi na vyvojarich v blizzardu co oni chteji ...

  • Těžko říct, jestli už je Blizzard ztracený případ, Jakub to podle mě přehání, že poslední skvělou hru vydali před dvaceti lety. Starcraft 2 vyšel před deseti a je to objektivně vynikající hra. A i když to není můj šálek čaje, HotS a Hearthstone a vlastně i Overwatch spousta lidí taky zbožňovala.

    Je fakt, že Diablo 4 je varovná známka. Jestli tohle je pokus Blizzardu říct "Vy jste si mysleli, že jsme na dně? Tak tady máte pecku jako za starých časů!", tak to je opravdu dost smutné. Jestli je D4 to nejlepší, co dokážou, tak je možná fakt už pozdě. Ale dám jim ještě šanci.

    • Derp_1337

      HotS spousta lidí zbožňovala?? XAXAXA. Fakt jsi mě rozesmál. 

      Heroes of the Storm možná zpočátku chvíli bavilo (byla to novinka), ale velmi rychle všichni hráči pochopili, že ta hra nemá budoucnost. Blizzard čím dál tím víc tlačil na mikrotransakce a gameplay byl kvůli tomu trpěl. Místo toho, aby spravili matchmaking, tak raději přidávali nové blbosti za které lidi museli platit. Prostě nezájem, hlavně jenom dojit hráče. 😐

      A tak nějak podobné to bylo s Heartstone. Určitou dobu to lidi bavilo, ale pak Blizzard přešel na model: Pay To Win. Nový patch znamená nové kartičky za které musíte vysolit prachy. Pokud nezaplatíš, tak se v metě nebudeš chytat, protože nové kartičky drtily staré buildy. Spousta lidí pak postupně Heartstone opustila.

      • Inferius

        No z toho co pises si HoTsko asi nehral nebo nevim ja. Mikrotransakce zrovna v nem nebyly vubec zadny problem. Na drtivou vetsinu veci sis mohl vydelat prostym hranim. Ta hra byla prave vyjimecna v tom, ze byla oproti DoTe a LoLku uplne easy na naskoceni do hry a hlavne vic tymova.


        U Heartstone to je jiny pribeh tam to skutecne je Pay To Win, bohuzel ta hra byla zabita, clovek musel investovat neskutecny penize, aby mel nejaky zakladni balicky.

        • Derp_1337

          Hele, špatně jsi to pochopil s HotS. Já neříkal, že tam ty mikrotransakce byly problémem. Problémem bylo to, že se vůbec nesoustředili na to, co by si hráči skutečně přáli. Např. funkční matchmaking. Jenom samé mikrotransakce, ale žádné opravy negativních aspektů hry. Prostě se o tu hru špatně starali, měli špatně určené priority.

  • Heroes of the Storm. Z MOBA her má za mě nejkreativnější systémy. Ona to mohla být úspěšná hra klidně jako League of Legends, kdyby se o to Blizzard býval staral jen o trochu lépe. Heroes of the storm 2 by byla pecka

    • toka

      Nevím, jestli vyloženě nejkreativnější systémy, ale jako člověk, co hraje (spíš hrál) 20 let Dotu a Dotu 2, tak jsem si v HotS našel hromadu věcí, co mi v Dotě chyběly.

      Asi s největší láskou vzpomínám na Abathura. Troufnu si říct, že v rámci MOBA, co jsem hrál (hrával jsem ještě LoL), tak Abathur měl nejvíc unikátní gameplay.

      A vlastně se mi dost líbilo i zpracování hrdinů z Overwatche. Ten jsem hrával taky hodně, a je vlastně kouzelný, jak se jim povedlo převést ten satisfying feeling různých playů z OW do HotS.

      Škoda té hry.

    • Inferius

      Souhlasim s tebou az na to, ze HoTsko 2, ktere by vydal soucasny blizzard by nejspis uz peckou nikdy nebyla, protoze proste se z Blizzardu stala stejna firma jako je EA.

  • Reeki

    U blizzu je to těžké, kdo by nechtěl W4, jenomže lidé co tam kdys dělali, ve firmě dávno nejsou a zcela jistě by to dopadlo jako D4, kde je vidět, že i přes 20 letou praxi a neomezeným rozpočtem, nedokážou udělat kvalitní hru. 

  • PLuto.petr

    Tak hlavně by mohli obnovit některou ze značek původně patřící Sierra On Line. Je pravdou, že řada původních tvůrců ze Sierry doufala v úspěch této akvizice, protože vidí větší šanci na oživení jejich her, než bylo u zatuchlého Activisionu.

  • jindra.veliky

    Warcraft 4 od tvůrců AoE4....


    A pak bych chtěl, aby MS oživil ty projekty o kterejch se jen spekulovalo. Tuším nějaký StarCraft jako FPS a Diablo ala darksouls. Celkově zájezdy značky posunout do jinejch žánrů.

    • FPS Starcraft zní velmi zajímavě a MS pod sebe nahrnul spoustu studií, které FPSka umí. Jenže to podle mého dopadne úplně obráceně. Aby si ta FPSka nekonkurovala, bude jich vycházet míň a spíš zaniknou některé existující značky, než aby se do tohoto žánru přesunuly další. Nebo to bude vycházet jen jako výplň Gamepassu typu Redfall. Ani nevím, co je horší.

  • jurb83

    Black Thorne je pecka, to drtim doteraz na mobile na SNES emulatore!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit