-
doom 1/2/3 paradni,na ctyrku jsem fakt zvedavy a verim ze to bude pecka.residenty jsem hral snad vsechny a kazdy jsem si uzil,nejvic asi remake na game cube a RE2,paradni je i darkside chronicles posazeny prave do druheho dilu.ctyrka a petka byla dost akcni ale taky dobry.dalsi dil by mohl byt vic hororovy,treba jako prvni silent hill.no uvidime ale capcom vetsinou nezklame.
-
Pravdou je že D3 byl zvláštní. Měl na svou dobu skvělou technologii a i nápad byl skvělý. Aspoň pro mě ale realizace nedopadla až tak dobře. Ta tma mohla být využita lépe. Pamatuju si jak mě tenkrát vůbec neuspokojil pocit ze střelby a hodně mi vadilo jak se panáci po zastřelení vypařili. Pravda lekačky byly taky o ničem. Přitom je to vážně škoda. D3 podle mě chyběla větší filmovost a možná i ty zpropadené skrypty. V tomhle prostě v porovnání s ve stejnou dobu vycházejícím HL2 a Far Cry zaostával. I tak to ale není špatná hra a délku bych nepovažoval za zápor. Možná je zážitek méně intezivní, ale taková byla doba. Nešlo o to aby kolem všechno bouchalo. Dřív se snažili hry ohromit lokacemi a ty třeba v D3 byly sakra pěkné.
-
Ale dožiju. Jím hodně vlákniny. *4*
-
Mám trochu strach, že buď to bude naskriptovaný tunel o pár hodinách, nebo že tam zachovají tu starou hratelnost dooma a zase budou všichni nadávat, že ta hra patří do muzea. Každopádně bych byl raději pro druhou možnost.
-
Clayman (In Flames? *3* ): Bohužel, měl jsem obdobný problém... V době vydání Dooma I a II jsem si to užíval, trojec jsem také ke konci již protrpěl. Cheaty jsem nepoužíval, ale těsně před koncem mi začal padat, takže k tomu ještě tyhle nervy *1*
-
Bohužel ale má pravdu. Doom III, jakkoli byl technicky vyspělý, měl gameplay naprosto shodnou s Doomem II a na to, jak dlouhý byl (a že byl teda SAKRA dlouhý), byl -- aspoň co se mě týče -- v pozdějších fázích dost stereotypní a i ona pověstná atmosféra později přestávala mít kýžený účinek, zvláště když spoustu lekaček už po předchozích zkušenostech odhadnete předem. Sebekriticky, ale zcela bezostyšně přiznávám, že poté, co jsem poprvé prošel levely Pekla (a tou dobou doufal, že už bude konec), jsem po návratu do Delta laboratoří už ztratil trpělivost a až do konce jsem se prostřílel s cheaty, protože mě to už nebavilo, ale když už jsem se dostal tak daleko, chtěl jsem aspoň vidět, jak to skončí. Neříkám, že dnešní trend 5hodinových singlů mě úplně těší, ale kratší herní doba je _většinou_ aspoň vyvážena intenzitou zážitku, což mně osobně vyhovuje mnohem více než moře levelů a monotónní gameplaye, která omrzí po prvních třech -- už jen proto, že na hraní už dnes nemám tolik času, kolik jsem měl před dvanácti lety. Toť můj lehce neskromný názor.
-
Můj názor... Doom jen pro doomaře...
-
:D :D :D
-
Pokud to nevíš tak tento datum je chybný byl už stanoven jiný a toho se určitě nedožiješ.
-
Koukáš moc na Novu..
-
"Dnes nemá tenhle naprosto přímočarý žánr co nabídnout..."
Máš recht. Dneska frčej hlavně nelineární promyšlený FPS jako třeba Call of Duty. *1* -
Mimochodem, tenhle ranař, to jsi ty? MC Emil? Doom Fighter?
http://bandzone.cz/aaadam -
No jestli to vyjde tak jen tak tak *1*
-
Ty jo, jsem uplne zapomnel, ze se nejaky Doom 4 oznamil *2* Ale nez ho vydaji, to jim bude zase trvat tak 2 roky, takze me to nechava v klidu, stejne tak jako s Resi 6, to bude podobnej vyvoj *3* Ikdyz se na obe pecky samozrejme tesim a klidne at na tom delaji dele, hlavne at to stoji za to!
-
21. prosince 2012 bude konec světa, takže trochu mákněte pánové, ať si to stihnu zahrát.
-
Trojku jsem projel na jeden zátah a znovu už bych si to nezahrál... Tahle série je čistě jen pro zaryté fans Doomu. Dnes nemá tenhle naprosto přímočarý žánr co nabídnout...
-
S Half-Lifem se nedá Doom vůbec srovnávat...
-
Hororový Doom 3 byl nic moc a s Half-Life 2 prohrál na celé čáře... Očekávám tedy návrat k akčním kořenům, tzn. více akce a méně tmy.
-
konecne zase poradna informace!!!!
-
Resi 6 bude pecka!!!!