Přejít na výpis diskuzí
Jaký byl a co přinesl League of Legends World Championship 2015
11.11.2015 | Daniel Kremser
61 příspěvků
-
No ono to je tak ako v každej ine MOBA komunite. Taktiež to záleží v akej divízii hráš. Čim si vyššie tým normálnejších ľudí stretávaš pretože debili sa tak vysoko nikdy nedostanú. Takže áno na začiatku je to samý flejm ale na to existuje jedno čarovné tlačítko MUTE.
A že magory? Ja som na lolku spoznal svoju terajšiu priateľku s ktorou som už takmer rok a pol takže nemyslím si že tam stretneš len debilov ;-) S mnohými som kecal aj po hre, mám už niekoľko ľudí z celého sveta vo friendoch a občas si s nimi zahrám a pokecám.
Ale ako čítam tvoj príspevok tak presne taký ľudia ako ty kazia tú komunitu, takže úprimne s takýmto prejavom neviem čo si čakal ;-) -
tak tak je to hnuj mezi hrama toto
-
Článek má naprosto standardní kvalitu. Není ani výjimečný (takové články uměl jenom AA ještě v dřevních dobách video-herní zábavy), ale ani odfláknutý. Jasně, tento web řeší e-sporty okrajově, nicméně kromě toho, že Lolko je e-sport, tak je to taky videohra. A tento web, a má to i v názvu, se tímto odvětvím zábavy zabývá. MS v Lolku je událost snad možná s největším počtem hráčů, kteří se sejdou na jednom místě, takže napsat o tom za měsíc je jednoznačně pozdě. Souhlasím však s tebou v tom, že to nevadí. Ale ne z toho důvodu, že web není zaměřený na e-sporty, ale proto, že info, které zde můžeme konzumovat, je zadarmo. To je dle mého názoru jediný důvod, proč to tolik nevadí.
-
Bez toho by se obě hry tak dobře nevyvíjely *3*
-
Já neříkám, že to nejde napsat za 2-3 hoďky. Článek ale kvalitní je. Jen byl naspán a vydán o měsíc déle, což zrovna tomto webu, který esport řeší opravdu hodně okrajově, až zas tolik nevadí.
-
Jediný, kdo tu nadává jsi ty... Pokud jsi se takhle vyjadřoval i ve hře, nedívím se, že ti oplatili stejnou mincí. Naopak, člověk si občas docela dobře pokecá... Samozřejmě, že se tam trollové vyskytují, ale to je tak 1 hra z 20. Mám odehráno přes 1500 her, takže jakýs takýs přehled mám.
-
Palec nahoru za pěkně napsaný článek.
-
To co to hraje za ma*ory?
Psát zde o takové blbé komunitě a hře je na h*vno. Hrál jsem to chvilku a vypadalo to: nadávky, hra, nadávky, hra, trolling, hra, nadávky, konec, nadávky. Jdu na fórum: Nadávky, nadávky, odpověď, nadávky, noob, nadávky.
Nikdo to tam neřeší a to je oficiální forum! O takové prasárně nemá cenu psát. Hraje to většina dobytka. I kdyby tam měli 100 miliard dobytka, tak to pořád bude dobytek.
Gratuluji asiatům co se u toho hrbí jako 85 letá bába, oči jím mrkají jako po nemoci a naučí se něco praktického. Hrát počitačovou hru.... -
Hit the Futro mě dostalo .. dík.
-
S tou kvalitou článku si děláš srandu, že jo? Že jo? Vypotit podobné 2 A4 textu této úrovně zvládne člověk živící se psaním max za 3 hodiny, tak nedělej, že tomu věnovali bůh ví kolik času a psali to týden. Takový Adam Homola během snad jedné neděle vyplodí kompletní info o novinkách z Blizzconu a ty tady napíšeš takovouto broskvovinu...
-
Skrblíci, co? Větší prize pool != lepší turnaj.
-
No pozor, obměna celého týmu (výměna Wickda/Kev1na, Shooka, Rekklese a Krepa/Nypha za Jwaowa, Dextera, Tabzze a PromisQa) proběhlo v mezisezoně. Je ale pravda, že Krepo a Kev1n přišli uprostřed spring splitu... no každopádně pravdu jsem neměl a za to se omouvám...
-
Bohužel, jak hateři tak i závislácí jedné či one hry škodí. Jak blbečci co okamžitě nadávají na tu hru bez důvodu tak i ti, co ji vychvalují do nebe.
-
Libi se mi, jak tady na sebe flusou Dota vs LoL - vypovida o stavu komunit, ktery je priserny...
-
Přitom taková blbost, co? :D
-
Nikde jsem nenapsal, že Kotaku je seriózní novinařina. Podobně jako Games je to od fanoušků pro fanoušky, jen v jiném formátu.
-
Už dávno ne :)
-
Záleží k čemu je využívají *4* *3*
-
To jo....jenže peníze si nechaj.....to je teda výhoda.
-
Njn RIOT. *7*