Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V životě jsem horší hru nehrál. Dvě věci - skriptování a dopravní prostředky. Skriptování: fakt šílenost, kam se hrabe jakákoliv jiná hra. Nejzářnější příklad - mise na zničení motroů toho letadla (Defend the Hovercraft). Můžete vystřílet tuny a tuny nábojů do těch motorů, ale dokud nevyletí předem daný počet raket, tak je to, jakoby ste se snažili papírovým kapesníkem porazit žraloka. Vozidla - neovladatelnsot. Ta hra není ani arkádová ani realistická. Jestliže jsem schopen chytnout s Astonem hodiny hned na rozjezdu, tak je asi něco špatně. To samé, když honím tu obrovskou sklápěčku, ten assassin to ovládá tak, že by mu mohli závidět piloti formule 1. Nedivím se, že Activision nevydal demo. Asi by se mu těch her tolik neproadalo. Moje hodnocení - aspirant na nejhorší ru tohoto desetiletí. Moje hodnocení v bodech - 1 (kdyby z toho udělali čistě akční řežbu a la UT nebo CS, udělali by 100x líp).
  • hra me teda moc nenadchla. Honicky jsou diky trapnemu fyz. enginu nudne a nezazivne. FPS cast me taky ani trochu nebavila, kdyz staci jen se kryt a cekat az se mi obnovi zdravi a pak tupe AI postrilet a to naprosto bez jakekoli nutnosti invence. myslel jsem, ze hodnoceni 7/10 znamena slusnou hratelnost, ale ja jsem se hodne nudil a prislo mi to cele takove hloupe a nudne. Takze pro me dost zklamani, minuly Bond me docela bavil, tohle je proti nemu brak. *9*
  • nechapu, co znamena dnesni trend davat i shitovym hram 7/10... Tenhle vytvor jsem dohral za jeden den (o prisernem renderovani nekterych postavach snad radeji ani nebudu mluvit) a i kdyz jsem se nenudil, rozhodne to nebylo neco extra, co bych si zahral nekdy znova... Max 5 bodu (coz je PRUMER mg, ne nejakejch 7), do cehoz pocitam misty zajimave kousky, misty priserne nudne kousky a misty naprosto nepochopitelne hovadiny...
  • Potřebuju poradit... Jaktože mi ve hře nereagují tlačítka myši? Ale kurzor ano... Prosím poraďte
    =) kdyžtak mail Bonestyl@seznam.cz
  • Delate si srandu 7 z 10??? akční? Naprosto stupidní akce, která po 5 minutách připomíná splinter cell conviction. Jediný plus je Daniel Craig
    • přesně conviction je absolutně neatraktivní nostealth netaktická trapná arkádovka jdi a střílej a co se týče bonda... stejnej názor jako všíchno.... :BUUUUUU *6*
    • přesně co máš proti SC??
      • Mam asi podobny nazor SC je naprosto výjmečná hra, tohle je jen zoufale osekaná verze.
    • A co máš proti SP Conviction?
  • Jo jo máš pravdu je to drzost tvůj, bratr je náš všemohoucí kterej ví všechno nejlíp jak se jen opovažujou bezvěrci!
  • bracha to hral asi pul hodky a hra sla do kose..takova sracka a dostalo to stejen jako cod:bo omg *7*
    • Jo jo máš pravdu je to drzost tvůj, bratr je náš všemohoucí kterej ví všechno nejlíp jak se opovažujou bezvěrci!
  • Příjemná oddychovka, ale výhrady jsou. Zaprvé délka je směšně krátka i na dnešní dobu a hra může konkurovat poslednímu Medalu a přít se s ním o nejkratší singl historie. Dále mám trochu problém s přestřelkama, které začnou po čase trochu nudit. Protože schéma skrýt-vystřelit furt dokola není ono. Chybí mi střelba za pohybu bez přiblížení pravým tlačítkem. Honičky v autech jsou v pohodě, ale někdy možná až moc natahované. Příběh klasicky bečkový, který asi neurazí. Grafika solidní, ale na dnešní dobu asi už jen průměr. Např. modely postav či některé textury už jsou hodně low. Celkově solidní zábava na jeden večer. 6.5/10
  • fajn oddychovka, která se možná dá hrát i 2x či 3x znovu. Hodnocení mi přijde přiměřené. Zaznamenal jsem menší technické problémy pod W7 během filmových předělů z nějakého důvodu občas v krátkých intervalech opakovaně vypadával zvuk, a také v misích občas zmizely zvuky výstřelů nebo měly kraťoučké zpoždění, jakoby komp nestíhal, ačkoli framerate byl plynulý.
  • mě to docela překvapilo.. je to podobný Splinter Cell Conviction co se týče gameplaye a honičky byly přesně jak z filmu.. par slabších momentů tam bylo a když jsem čekal, že hra bude už končit, najednou jsem pokračoval.. takže souhlasim z hodnocením *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit