Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • COD je zklamání roku.007 není hra ,ale film kterej hrajete a 7/10 je v pořádku.Vic ani míň bych tomu nedal.Příjemě uběhlej čas u hry která nezklame.Ale znovu bych si jí nepustil. *3*
  • RakeW
    Ani tak nejde o to, která z her je kvalitnější, ale spíš o to, že to psal jiný autor. Podle mě je to naprosto v pořádku. Moc nechápu, proč tolika lidem záleží na tom, jakým číslem někdo ohodnotil jejich oblíbenou hru (zvlášť když ostatní okolo hodnotí dle jejich představ).
  • mě to docela překvapilo.. je to podobný Splinter Cell Conviction co se týče gameplaye a honičky byly přesně jak z filmu.. par slabších momentů tam bylo a když jsem čekal, že hra bude už končit, najednou jsem pokračoval.. takže souhlasim z hodnocením *12*
  • Hra samozřejmě s gamepadem hrát jde. Jen nejsou v PC verzi ikonky tlačítek padu, ale tlačítek na klávesnici, takže musí člověk chvilku bádat.
    • ales.smutny
      Upřímně, šteloval jsem to snad hodinu, hodinu a půl. I přes to, že jsem zkoušel vše přemapovat, tak prostě hra odmítala akceptovat jakoukoliv existenci tlačítek. Pravda, druhou variantou je, že si prostě nerozuměla s gamepadem, což mi zrovna u RumblePadu přijde jako velké mínus.

Ostatně když prohlížím fóra, nejsem jediný kdo si na to stěžuje, ale zdá se, že komunita brzy přijde s podomácku řešenými ovladači... ale to už jaksi není na triku Bizzare...
      • Od tý doby, co se na krabice vylepuje "Games for Windows", tak se vývojáři (většina) vybodli na veškerou podporu gamepadů, samozřejmě kromě Xbox 360 controlleru. Někde to znamená úplnou nefunkčnost, jinde třeba jen nemožnost zapnout vibrace. Jako majitele jinak skvělého Rumblepadu 2 mě to upřímně docela se*e. Díky bohu za emulaci Xbox 360 ovladače ...
      • Microsoft xbox360 pro pc funguje bez problému.
      • ales.smutny
        Tak, jedno z řešení pro případné zájemce s gamepadem je zde
        http://rumblepad2.blogspot.com/2010/11/james-bond-007-blood-stone.html
        ale zdá se, že to nefunguje vždy.
  • hra me teda moc nenadchla. Honicky jsou diky trapnemu fyz. enginu nudne a nezazivne. FPS cast me taky ani trochu nebavila, kdyz staci jen se kryt a cekat az se mi obnovi zdravi a pak tupe AI postrilet a to naprosto bez jakekoli nutnosti invence. myslel jsem, ze hodnoceni 7/10 znamena slusnou hratelnost, ale ja jsem se hodne nudil a prislo mi to cele takove hloupe a nudne. Takze pro me dost zklamani, minuly Bond me docela bavil, tohle je proti nemu brak. *9*
  • Toto je hra s nazvem James Bond 007 Blood Stone,tak nechapu proc tady zase dokola resite COD BO?
    • no ber to tak že moc her do konce roku nebude a těch očekávanejch ještě míň.Tak že lidi srovnávaji jen ty co berou za TOP hry....
  • fajn oddychovka, která se možná dá hrát i 2x či 3x znovu. Hodnocení mi přijde přiměřené. Zaznamenal jsem menší technické problémy pod W7 během filmových předělů z nějakého důvodu občas v krátkých intervalech opakovaně vypadával zvuk, a také v misích občas zmizely zvuky výstřelů nebo měly kraťoučké zpoždění, jakoby komp nestíhal, ačkoli framerate byl plynulý.
  • Příjemná oddychovka, ale výhrady jsou. Zaprvé délka je směšně krátka i na dnešní dobu a hra může konkurovat poslednímu Medalu a přít se s ním o nejkratší singl historie. Dále mám trochu problém s přestřelkama, které začnou po čase trochu nudit. Protože schéma skrýt-vystřelit furt dokola není ono. Chybí mi střelba za pohybu bez přiblížení pravým tlačítkem. Honičky v autech jsou v pohodě, ale někdy možná až moc natahované. Příběh klasicky bečkový, který asi neurazí. Grafika solidní, ale na dnešní dobu asi už jen průměr. Např. modely postav či některé textury už jsou hodně low. Celkově solidní zábava na jeden večer. 6.5/10
  • Jo jo máš pravdu je to drzost tvůj, bratr je náš všemohoucí kterej ví všechno nejlíp jak se jen opovažujou bezvěrci!
  • Delate si srandu 7 z 10??? akční? Naprosto stupidní akce, která po 5 minutách připomíná splinter cell conviction. Jediný plus je Daniel Craig
    • přesně conviction je absolutně neatraktivní nostealth netaktická trapná arkádovka jdi a střílej a co se týče bonda... stejnej názor jako všíchno.... :BUUUUUU *6*
    • přesně co máš proti SC??
      • Mam asi podobny nazor SC je naprosto výjmečná hra, tohle je jen zoufale osekaná verze.
    • A co máš proti SP Conviction?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit