-
Týhle rychlokvašce dáte 7 a CODBO singelplayeru 6??? Nevim proč, ale něco mi tu nesedí... *10*
-
-
Tak nevim co pro tebe znamená slovo rychlokvaška ale do této skupiny se CoD řadí už několik let. Narychlo udělaná hra s minimem vylepšení a bez pořádného nápadu. A navíc i recenze je pouze subjektivní takže názor tvůj a recenzenta se nemusí schodovat.
-
tak to aby sis po té "rychlokvašce" BO skočil na velkou
-
-
Jj presne! *8*
-
Tohle jsem jeste nehral ale CODBO si 6ku zaslouzi s odranyma ouskama taky script fest jsem hral naposled tak pred 5 lety SP je uplna tragedie.Od nekoho kdo vydelal takovej ranec na MW2 bych cekal teda pecku na urovni u ktere 9/10 bude samozrejmost a ne takovoudle slataninu jako je CODBO *11*
-
V životě jsem horší hru nehrál. Dvě věci - skriptování a dopravní prostředky. Skriptování: fakt šílenost, kam se hrabe jakákoliv jiná hra. Nejzářnější příklad - mise na zničení motroů toho letadla (Defend the Hovercraft). Můžete vystřílet tuny a tuny nábojů do těch motorů, ale dokud nevyletí předem daný počet raket, tak je to, jakoby ste se snažili papírovým kapesníkem porazit žraloka. Vozidla - neovladatelnsot. Ta hra není ani arkádová ani realistická. Jestliže jsem schopen chytnout s Astonem hodiny hned na rozjezdu, tak je asi něco špatně. To samé, když honím tu obrovskou sklápěčku, ten assassin to ovládá tak, že by mu mohli závidět piloti formule 1. Nedivím se, že Activision nevydal demo. Asi by se mu těch her tolik neproadalo. Moje hodnocení - aspirant na nejhorší ru tohoto desetiletí. Moje hodnocení v bodech - 1 (kdyby z toho udělali čistě akční řežbu a la UT nebo CS, udělali by 100x líp).
-
Hellmut: protože je to kvalitativně třeba o něco lepší než COD BO...
-
Hral som tuto hru chvilku a tak drble ovladanie, AI nepriatelov a celkovo som este nevidel. Ja by som tomu nedal viac ako 4/10. Asi som moc velky fanda Bondoviek
-
Ta hra je dost akční...řekl bych že i akčnější než CoD Black Ops...bavil jsem se u ní dobře, i když nějaký pasáže mi dali zabrat,ovšem dohrál jsem to rád narozdíl od Black Ops který jsem ani nedohrál *3*
-
nechapu, co znamena dnesni trend davat i shitovym hram 7/10... Tenhle vytvor jsem dohral za jeden den (o prisernem renderovani nekterych postavach snad radeji ani nebudu mluvit) a i kdyz jsem se nenudil, rozhodne to nebylo neco extra, co bych si zahral nekdy znova... Max 5 bodu (coz je PRUMER mg, ne nejakejch 7), do cehoz pocitam misty zajimave kousky, misty priserne nudne kousky a misty naprosto nepochopitelne hovadiny...
-
bracha to hral asi pul hodky a hra sla do kose..takova sracka a dostalo to stejen jako cod:bo omg *7*
-
-
Jo jo máš pravdu je to drzost tvůj, bratr je náš všemohoucí kterej ví všechno nejlíp jak se opovažujou bezvěrci!
-
-
Potřebuju poradit... Jaktože mi ve hře nereagují tlačítka myši? Ale kurzor ano... Prosím poraďte
=) kdyžtak mail Bonestyl@seznam.cz