Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam radost! Paradoxne jsem puvodni prvni dil dohral az predloni a samozrejme jsem si ho masivne vychutnavla. Skvela hra!
    • PLuto.petr
      No, já jsem na tom hodně podobně. Ač velký fanda GK série, první díl se mi podařilo dohrát až letos. A nadchlo mě to tak, že jsem se hned pustil do překladu druhého dílu *5*
  • Jen tak pod čarou: Robert Holmes (autor hudby) je manžel Jane Jensen. Tudíž jeho spolupráce se dala čekat :)
    • Když koukám na tu novou grafiku, tak pořádně nevím, co si o ní mám myslet... Na jednu stranu se mi líbí její detailnost, ale je zároveň docela kýčovitá. Až moc hýří barvami nebo zbytečně moc podtrhuje náladu lokací. Hřbitov v GK1 působil jako normální hřbitov, kdežto ta jeho nová kresba je jen přehnaně lacině tajuplná. Navíc je dabing bez Curryho a Gabriel vypadá nějak divně... Obávám se, že to nedopadne moc dobře.
  • GK 1 je pro mě jedna z nejlepších her všech dob. Dostal jsem se k ní díky Levelu tuším 12/1998 kde byla v plné verzi na CD (spolu s demem nějakého multimediálním programem o Star Wars). Hned se stala mou tehdy snad nejobtížnější hrou, jenom jsem jí nemohl dohrát kvůli bugu či nekompatibilitě s Win 98 když jsem měl na hrobku napsat "DJ bring sekey madoule". No, ale před rokem jsem to s neoficiálním patchem napravil a hru dohrál, pořád je super. Z tohoto remaku mám docela smíšené pocity, protože jestli jsem něco na hře miloval tak to byl právě dabing a ponurá grafika. Nového dabingu se docela bojím a první obrázky ve mě moc důvěry nebudí - myslím že by byl lepší udělat nový díl. Stejně ale bude dobré vidět zase Gabriela jak balí holky na větu "What do you know about the Voodoo murders?" *4*
    • chtěl jsem napsat že se stal "nejoblíbenější" hrou a ne nejobtížnější, ale to vlastně asi taky protože se například přímo vyžívá v pixel huntingu (např. šupina na místě činu apod...) Prostě mazec hra *3*
  • Já jsem sérií o Gabriel Knightovi nedotčený a slyšel jsem o tom opravdu hodně pěkné věci. Takže pro mě jedině plus.
    • PLuto.petr
      To je právě přesně ono. Tyto remaky pomůžou tomu, že se ke hře dostanou i hráči, kteří by to na současném počítači nebyli schopni rozjet nebo by nepřekousli zastaralou grafiku a ovládání. Staří zkušení harcovníci se podívají určitě taky, aby viděli, jak to vypadá v novém hávu a jak se autorům podařilo udržet/pokazit atmosféru původního dílu.
    • nekromant33
      Přesně, dostal jsem se takhle k monkey islandům a pro mě je to rozhodně dobře, že se hry předělávají nebo aspoň remasterují.
  • Tahle zprava mne jen utvrdila v tom, ze jsem udelal dobre, kdyz jsem ji prispel na Kickstarteru. A ne malo...
  • PLuto.petr
    Já doufám, že stále platí slova Jane, že její současné projekty včetně remaku GK1 je jen prvotní fází k vytvoření úplně nového dílu.
  • jindra.veliky
    Nj, já četl Jelena Jense...
  • Slint... kez vysledek stoji za to.
  • Robotron3
    Dobrá zpráva. Ale když se koukám, teda zrovna hraju hry, na kterých se Jensen podílela, tak to jsou technicky tak strašně rozdrbaný a prasácký programy, hlavně Cognition, že doufám, že si na Gabrielovi nechaj záležet. Protože když mi postava v Cognition chodí po místnosti po stole a zasekává se na minutu do zdi, to sem v adventuře ještě neviděl. Jedna z nejlepších adventur všech dob si zaslouží perfektní technický zpracování. Tak snad...
  • No já bych radši úplně nový díl :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit