Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja suhlasim ze toto je dost citlive tema a hry by nemali zachadzat prilis daleko voci konkretnym politickym osobam a krajinam ktore su DODNES v napatom stave ohladom danej temy. Kazdy je citlivy na svoju krajinu a vidiet ju v nejakom filme alebo hre v negativnom svetle neni nic prijemne. Na druhej strane prezentovanie hier napr z WW2 takzvanimy "fake" krizami mi pride nezmysel a mladu generaciu to moze iba zmylit, pak sa nespravne naucia o historii a jak onen kriz vypadal. Hranie a videnie takoveho kriza v hre neznamena hned priazen voci onemu rezimu. Taktiez by som namiesto zbytocne provokativnych politickych prvkov radsej uvital realnu strelbu a GORE ala Soldiers of Fortune kde zasiahnutie koncatin = ich odstranenie, ked uz maju autori guraz vytvorit nieco odvazne.
  • Zakažte všechny hry !!! všude je někde něco, i Pac-Man požírá zlostně kuličky *11*
  • No jo to je jako s MoH a tím jak se amíci bouřili proti názvu Taliban. Jméno sice vymazali ale ti bojovníci vypadají pořád stejně a mají pořád stejné zbraně tak v čem je ta změna? Je zajímavé jak málo jim stačí k tomu aby zavřeli hubu. A tady je to stejné změní jméno nepřátel umažou několik obrázků a jsou spokojení přitom je vše pořád stejné.
    • Jde jen o to, že se bojí na hrozbu ukázat přímo prstem. *3*
      • Zrovna Japonci mají totiž nepříjemné zkušenosti s atomovkama. *1*

Každopádně mi to připadá ponižující
  • Nejmenovaná instituce v Japonsku se snaží veřejnosti dokázat ,že jí neplatí zbytečně .
    Problém neni v chuti cenzorovat ,ale v tom že se museji zaměstnat ty davy "vzdělaných" kteří by před 20 lety skončili jako zednik / švadlena. Takže ochranářské i jiné naprosto nesmyslné "instituce" se budou nejen v Japonsku množit jak krysi. Máme přeci vzdělanou společnost : jeden pracuje a pět ho dozoruje.
  • Nepřátelé ze západu , nepřátelé ze severu ... jaký je v tom rozdíl ? Politicky korektní je opravdu nejmenovat . Pokud mermomocí chtěli tvůrci udělat politickou agitku na tu jedinou správnou stranu , tak tomu mohli dát rovnou názem American Army Next Stage ....
  • Hahaha, vidno ze ti co tu pisu komentare maju velmi chabe vedomosti z historie. Zabitie cisara, potopenie lode atd. to boli len ZAMIENKY, nie skutocne priciny vojny.
    • Spíš si to nepochopil ty. Pisatel, na kterého narážíš, chtěl naznačit, že jednou by se tou záminkou k válce, mohla stát i obyčejná hra se slaboduchým scénářem.
    • Vždy to boli zámienky a to je to najhoršie, vieš v budúcnosti či prítomnosti to môže byť rovnaké a to je to desivé.
      • Přesně tak 11 září si Sadám (ropa) ani Taliban (strategické území ) neobjednali ....
        • Já jsem slyšel že jedno z letadel, které narazily do WTC, řídil sám velký zlosyn osobně - G. W. Bush, a těsně před nárazem vyskočil padákem. Mám to od spolehlivého zdroje, agentury JPP (Jedna Paní Povídala). Samozřejmě vše bylo provedeno za účelem vytvoření záminky k postupnému útoku Spojených států amerických na všechny země světa, což by mělo za následek úplné a nezpochybnitelné ovládnutí celé naší krásné planety. Potom by již těm krvežíznivým (a samozřejmě hloupým, jak chytří a všeznalí češi rádi říkají) američanům nestálo nic v cestě a mohli by tak postupně ovládnout i celý vesmír (snad kromě Marsu, protože tam si již drží místo Paroubek a jen tak někoho tam nepustí). Naštěstí však existují češi, nejchytřejší národ na světě, kteří tyto proradné plány amerických imperialistů v čele s největším zločincem celé galaxie G. W. Bushem prokoukli a svoje jistě pravdivé a jistě ověřené informace ventilují na internetu, tak aby zachránili celý svět před zhoubou.
          • To mě vskutku napadlo, nicméně si uvědom, že to jsou soukromé společnosti, nikoliv stát sám o sobě. Konspirační teoretici říkají, že Spojené státy vstoupily do války proto, aby si "nahrabaly" nějaké peníze. Což je samozřejmě nesmysl, protože boj proti terorismu je taky něco stojí a stojí sakra dost na to, aby se Amerika kvůli němu zadlužila (což je velký problém).
            Jak jsem již napsal, s těmi zákony (Patriot Act apod.) zásadně nesouhlasím, takže v tomto bodě nejsme ve sporu. Nicméně by byla hloupost se domnívat, že Spojené státy zaútočily sami na sebe, aby mohly rozpoutat válku proti terorismu (která je stojí šílené peníze, které by se zejména v době hospodářské krize hodily na jiné účely) a v tomto důsledku zavedly tyto zákony. Stručně řečeno, utratit tak obrovské množství finančních prostředků jen proto, aby mohly prosadit nějaké zákony, které by jinak (Spojené státy) mohly také prosadit, byť jejich okleštěné verze? Zkus se nad tím zamyslet trochu do hloubky a možná pochopíš.
            Jo a ještě by mě zajímalo, jak podle tebe vypadá válka.
          • Chlapče, já nemám co vyvracet, na rozdíl od tebe. Jsou to právě zastánci různých konspiračních teorií a jiných výmyslů, kteří musí své názory a "tvrzení", jak říkáš, dokazovat. Zastánci oficiální verze nemusejí vůbec nic. Až konspirační teoretici přijdou s nově objevenými důkazy či s novými fakty, které podpoří jejich názory, bude to znamenat posun vpřed. Do té doby jsou ale však s těmi svými teoriemi pouze a naprosto k smíchu.
            Na učebnice jsem tě samozřejmě odkázal, protože jsem neměl sílu tě zde učit učivo dějepisu základní školy. Pokud neznáš ani elementární fakta, což jsi již úspěšně prokázal, tak ti jednoduše poradím, aby jsi se je doučil. Mimochodem, ty jsi nenapsal vůbec nic hodnotného, kdyby jsi alespoň ty svoje nesmysly psal spisovně... ale to samozřejmě předpokládá nějakou tu znalost pravopisu.
            Můžeš mi laskavě rozvést tu tvou konspirační teorii o hrozbě finanční a vojenské nadvlády (ovládnutí) USA? Připomínám, že se to v historii nestalo a šance, že by se to stalo, by byla asi tak odhadem 1%; je to "co by bylo, kdyby" atd. takže si zde můžeš vymyslet, co chceš. Jen do toho a prokaž tu svou teorii nějakými fakty.
            Nicméně, historickým faktem stále zůstává, že Amerika ve dvacátém století třikrát zachránila Evropě zadek (jak jsem již psal). Jen pro připomenutí historického faktu.
            Kdyby jsi nenapsal abych se neztrapňoval, tak bych to přehlédl. Ovšem když jsi si chtěl do mě rýpnout (což se ti moc nepovedlo), tak jsem ti to oplatil (což se mi celkem povedlo).
          • A potom jsi tu ty který se svou skvělou ironií přehlíží fakta a dělá si srandu z každýho kdo uvažuje samostatně. Jestli jsou američané hloupí nebo ne je celkem fuk důležité je jen to jak se chovají a vystupují ve světě.
            • A ještě ano válka je stojí miliardy ale napadlo tě kolik vydělávají zbrojařské firmy a všichni kdo mají něco společného s válkou? A ten útok přinesl hlavně vládě usa to že mohou každého sledovat a kohokoli zatknout stačí jen když ho obviní z terorismu o takové moci se ostatním státům může jen zdát. Hlavně že si to odůvodní že jsou přeci ve válce hm válka ale vypadá trochu jinak. Zkus myslet trochu do hloubky a možná pochopíš.
            • Aha takže jsi nenapsal nic co by nějak vyvrátilo mé tvrzení a jen umíš odkazovat na nějaké učebnice a školu bravo jde ti to skvěle. Zjisti si aspoň něco o tématu do kterého se tak moc cpeš zatim jsi nenapsal nic hodnotného. Ať už se tu bavíme o 1. nebo 2. světové faktem zůstává že ovládnutí Evropy by ohrozilo USA jak po vojenské tak i po finanční stránce zamysli se nad tím a možná pochopíš základy. Jo a nesnižuj se k opravování chyb nikdo neni dokonalý a neni potřeba mi připomínat že dělám chyby vim to a nic to nemění na tom co píši.
            • keny11: "Tak šup šup běž za nima a pořádně jim strč hlavu do zadku. Máš k tomu dobře našlápnuto. Jak američané vyhráli studenou válku to by mě vážně zajímalo? jelikož nedošlo na žádný válečný konflikt. Faktem je že pro USA "útok" z 11. září přinesl hodně věcí které se jim hodí. Argumentovat tady 1. a 2. světovou to už přeháníš USA si hlavně chránili vlastní zadek my jsme byly až to poslední co je zajímalo. Jsi hodně naivní když si myslíš že jejich politika je pro dobro všech. Až prohlédneš máme se o čem bavit do té doby se tu radši nestrapňuj."

Tak jsi se konečně rozepsal, a ani to nebolelo, viď? Takový úspěch si zaslouží blahopřání.
              Chápu, že je dnes moderní a "in" nadávat na Ameriku a ty tedy jistě nemůžeš zůstat pozadu. Také jsem si všiml, že spousta těchto "anti-ami" "inteligentů" moc inteligence nepobralo, většinou nemají ani základní znalosti historie a neumí ani pravopis. Ty nejsi výjimkou.
              Pokud by tě zajímalo, jak američané vyhráli studenou válku, nezbývá mi nic jiného než ti doporučit základní učebnici dějepisu pro základní či střední školy, tam se to jistě dočteš. A čti pozorně, aby ses také něčemu přiučil.
              Také by mě zajímalo, jaké "hodnotné" věci přinesl američanům teroristický útok z 11. září. To, že dávají miliardy dolarů na válku proti terorismu (ty peníze mohly být využity přece jinde), tedy proti zločincům a vrahům a pomáhají tak celému světu?
              Jo jo, hlavně v první světové válce si Amerika chránila "vlastní zadek", no jasně. *1* Fakt si o tom něco přečti.
              Já naivní nejsem, jsem jen na rozdíl od tebe informovaný a celkem vzdělaný. A když už jsme u toho ztrapňování, tak slovo "ztrapňování" se píše se "z", nikoliv se "s". To jenom na vysvětlenou, aby jsi se tady ne"s"trapňoval.
              Tak a teď se vrať zpátky do školy, potřebuješ to jako sůl.
            • Tak šup šup běž za nima a pořádně jim strč hlavu do zadku. Máš k tomu dobře našlápnuto. Jak američané vyhráli studenou válku to by mě vážně zajímalo? jelikož nedošlo na žádný válečný konflikt. Faktem je že pro USA "útok" z 11. září přinesl hodně věcí které se jim hodí. Argumentovat tady 1. a 2. světovou to už přeháníš USA si hlavně chránili vlastní zadek my jsme byly až to poslední co je zajímalo. Jsi hodně naivní když si myslíš že jejich politika je pro dobro všech. Až prohlédneš máme se o čem bavit do té doby se tu radši nestrapňuj.
            • Můžeš mi laskavě říci, jaká fakta přehlížím? Já jsem si nevšiml, že by se různá pochybná tvrzení konspiračních teoretiků zakládala na nějakých faktech. Pokud ovšem výmyslům a spekulacím, která postrádají fakta, říkáš samostatné myšlení, tak to je potom jiná.
              Nejen pro mě, ale pro celý svět je důležité to, jak se američané ve světě chovají. Vzhledem k tomu, že již třikrát američané zachránili Evropě pr*el (1. sv. válka, 2. sv. válka, studená válka) i když samozřejmě mohli nechat Evropu, ať si to vyřeší sama (zajímalo by mě, jak by si Evropa bez pomoci Ameriky poradila), tak doufám, že se jejich zahraniční politika pro dobro nás všech příliš nezmění.
          • podivej se co se po teto "udalosti" stalo, jak se napriklad upravily zakony a pak si dejte par facek abyste se probral, ale chapu ze nova rika jenom pravdu.
            • Zase jsi nic nepochopil. To není o tom zda se mi líbí či nelíbí něčí názor, ale o tom, že by ten či onen názor měl být podpořen reálnými fakty a argumenty. Například výmysly typu "američané šli do Afghánistánu kvůli penězům, ropě apod." (což je nesmysl, protože mnohem více peněz vydají...) nebo "američané 11. září 2001 zaútočili sami na sebe" atd. atd...
              Jinak argumenty tady nepíšeš ty. Jediné, na co jsi se zmohl, byly dvouřádkové příspěvky. To je teda opravdu síla. Tak tu nepiš nic o argumentech a běž raději studovat.
            • Pořád samé zjišťování ale když máš napsat argument tak nic to jsi toho zatim moc neukázal. Je zajímavé jak se každý hned ohání konspirací jen proto že se mu nelíbí něčí názor úsměvné a hloupé nic víc.
            • keny11: "Zjisti si fakta v Afghánistánu jsou obrovská naleziště nerostných surovin která zaplatí všechno to vraždění. Když ani nic pořádně nevíš tak radši nic nepiš."

Tak hodnotný příspěvek a tolik argumentů v e dvou řádcích jsem snad ještě neviděl. Gratuluji. Já nejsem ten, kdo by si potřeboval něco zjišťovat, o Afghánistánu toho na rozdíl od tebe vím dost. A také na rozdíl od těch konspiračních "inteligentů", jejichž smyšlené scénáře postrádají jakákoliv fakta, netvrdím, že Spojené státy začali válku proti teroru kvůli ropě.
              Něco si o tom zjisti, chlapče.
            • Zjisti si fakta v Afghánistánu jsou obrovská naleziště nerostných surovin která zaplatí všechno to vraždění. Když ani nic pořádně nevíš tak radši nic nepiš.
            • A copak se po této události stalo? Že by Spojené státy americké se svými spojenci zaútočili na Afghánistán, jehož zločinecká, nelegální a totalitní vláda plná masových vrahů (Taliban, kdyby jsi náhodou nevěděl) za těmi útoky částečně stála? Ovšem něco mi vrtá hlavou - v Afghánistánu moc ropy není, tak co tam ti ropychtiví amíci dělali? Přece podle konspiračních teoretiků Spojené státy napadají mírumilovné země jen kvůli ropě? Třeba tam jeli těžit písek, kdo ví. A co dělali v takovém Vietnamu? Možná jim docházel bambus, tak si ho ti krvežíznivci jeli vzít. Komunistický severní Vietnam s tím samozřejmě nemá co dělat.
              S těmi "upravenými zákony", jak říkáš, zásadně nesouhlasím, ovšem to neznamená, že nepodporuji válku proti terorismu.
              Novu přece sledují ti konspirační teoretici, co pořád spekulují o tom, že na sebe amíci zaútočili sami apod. jiné nesmysly postrádající sebemenší důkaz. Pár facek si můžeš dát při jejím sledování.
  • Je to blbosť :D, ak by sme mali byť zaujatí voči všetkému tak by Slovensko nespoznal nikto v svete ak by sa tu nenatočil Hostel :D:D:D. Pravda je taká že v dnešnom svete eskaluje napätie ktoré sa tu zberalo od konca druhej svetovej takže je len otázkou času pokiaľ sa neodpáli nejaká rafineria či nezačne vojna ktorej korene tu už sú tak 50-60 rokov, bohužial no je to tak ja osobne verím že jedného dňa dostatočne zmúdrie tento ľudský druh natoľko aby ukončil túto nenávisť.
    • hostel se netočil na slovensku ale v českém krumlově jen se jakoby ten hostel odehrával na slovensku protoze v cechach to bejt nemohlo cechy nejsou taková prdel světa
      • Slovensko si pletou se slovinskem a cechy s cecnou proste o nas nic nevedi
      • Joooo Cechy jsou až v análním otvoru *1*
      • Kolac_svk
        Add1 : To že sa to točilo u vás to som vedel .
        Add2 : Mysli si čo chceš o zadkoch a trolluj niekde inde :+)
  • zlatej Rudej úsvit *5*
  • a stary dobry RA2 zas nikto nespomenul .. kampan za Sovietov ked s adobre pamatam tez sa dalo znicit USA a dokonca prezidenta ste aj ovladli :D
  • proč tam angláni nepošlou Cpt. Price, do hodiny by bylo po problému

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit