Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Urug
    Počítačová hra zapříčinila válku...no to by byla teda ironie. Dřív člověk musel zastřelit císaře nebo potopit loď... dneska stačí udělat hru.
    • I kdepak. V šedesátém devátem vypukla válka mezi Hondurasem a Salvadorem kvůli fotbalu. Jednalo se tuším o nějakou kvalifikaci, ale i to stačilo k tomu, že obě země si to začaly vyřizovat zbraněmi. Nicméně celý konlikt neměl dlouhého trvání. U fotbalu jsou však emoce silnější než u her.
      • Tomu konfliktu se říká fotbalová válka, ale fotbal byl v tom případě asi jen poslední rozbuškou než nějakým primárním důvodem. Spíš tam šlo o uprchlickej/ekonomickej problem.
        • S tím souhlasím.
          • Ono je to tak asi vždycky, že tady ty "malichernější" důvody jako vražda nasledníka trůnu, potopení lodi apod. maj většinou zástupnou funkci nebo je to poslední kapka, kterou vyvrcholí nějaký déle trvající napětí :)
    • Cudujes sa?.... vsak co bol ten terorstiicky utok v Moskve na letisku tak tenz acali spajat s CODMW2 ..... ze teroristi sa inspirovali .... ako je zbytocne sa ktomu vyjadrovat lebos tale sa najdu zakomlexovany ktory budu tvrdit ze za vsetko zle na svete mozu pc hry
    • Vysvětluj to Kimovy. Kdyby všichni měli myšlení, jako tihle asijští blázni, tak už tady máme Fallout...
  • Naštěstí to pro Evropu nijak upravovaný nebude...
  • proč tam angláni nepošlou Cpt. Price, do hodiny by bylo po problému
  • Aby nám tahle hra nezpůsobila 3.sv *1* ale jinak je to trapné kdyby si toho nevšímaly udělaly by líp všem!
    • Spíš aby nezařídila vznik korejského ostrova ;)
      • Sjednoceného korejského poloostrova *3*
  • a stary dobry RA2 zas nikto nespomenul .. kampan za Sovietov ked s adobre pamatam tez sa dalo znicit USA a dokonca prezidenta ste aj ovladli :D
  • Jsem zvedav kdy konecne nejaky distributor doda hru ve ktere pujde zautocit na USA. Nejak nas stale napadaji teroriste a diktatorske zeme s tim, ze nejdulezitejsi je s USA, pravdou a laskou zvitezit nad temito silami zla.
    • V Hearts of Iron můžeš za kohokoliv dobýt kohokoli :)
    • V Defconu muzes USA nuklearne vyhladit
      • To v Civiizaci taky , ale stejně jsem měl nejraděj hypotetické scénáře v Panzer Generalovi ;D ...
    • V Europa Universalis III můžeš hrát za Anglii a dobýt zpátky Ameriku, ale to je asi tak všechno.
      • To v Empire:TW taky...
        • hmmm....ak mas na mysli povodnych 13 kolonii...ktore ak mas stastie preziju 30-40 tahov kym budes schopny ich zobrat spat....a nebudu Indianskym hniezdom lasky......hmm..ale stejne to neni USA (leda ak hras poslednu episodu kampane)....kedze ETW zacina 1701...a USA sa nestalo uznanym statom az do 1776 (kym ju oficialne neuznali Francuzi ako stat - aby nasrali Anglanov za stratu Kanady) ;) ale inac hej...mas moznost si podmanit Vychodne pobrezie USA aj s Kanadov
    • Ono se to dá říct i takhle. USA je největší trh. Myslíš, že by tam lidi rádi ničili (i když virtuálně) svojí zemi? Ty bys snad chtěl hrát hru, kde by Slováci ničili ČR? Tohle ti žádný distributor riskovat nebude ;)
      • Největší trh? To asi ne. USA asi 309 mil. obyvatel proti 731 mil. obyvatel Evropy.
      • souhlas, vždiť to kvůli USA, museli přejmenovat teroristy v Black Ops, "země svobody" je celkem policejní stát, nemluvě o tom fatanitickým křesťanství, buďmě rádi že u nás můžeš politikům nadávat jak je libo, ikdyž ta nedávna pokuta co udělili Rathovi se mi moc nezamlouvá (ikdyž je to podle mě taky k***t)
        • Ty jsi expert *1* *1* Prej policejní stát, já nemůžu *1* *1*
          No lol
      • PŘESNĚ tohle jsem dělal, když jsem si hrál s editorem v ČSLA modu k Flashpointu *5*
    • Co takhle Wolrd in conflict? V datadisku tuším máš možnost hrát za sověty kteří napadnou USA a "skoro" ji porazí. Pak ale zas vyhrajou amíci. :)
      • To je docela podpásovka.
  • Nepřátelé ze západu , nepřátelé ze severu ... jaký je v tom rozdíl ? Politicky korektní je opravdu nejmenovat . Pokud mermomocí chtěli tvůrci udělat politickou agitku na tu jedinou správnou stranu , tak tomu mohli dát rovnou názem American Army Next Stage ....
  • zlatej Rudej úsvit *5*
  • Je to blbosť :D, ak by sme mali byť zaujatí voči všetkému tak by Slovensko nespoznal nikto v svete ak by sa tu nenatočil Hostel :D:D:D. Pravda je taká že v dnešnom svete eskaluje napätie ktoré sa tu zberalo od konca druhej svetovej takže je len otázkou času pokiaľ sa neodpáli nejaká rafineria či nezačne vojna ktorej korene tu už sú tak 50-60 rokov, bohužial no je to tak ja osobne verím že jedného dňa dostatočne zmúdrie tento ľudský druh natoľko aby ukončil túto nenávisť.
    • hostel se netočil na slovensku ale v českém krumlově jen se jakoby ten hostel odehrával na slovensku protoze v cechach to bejt nemohlo cechy nejsou taková prdel světa
      • Slovensko si pletou se slovinskem a cechy s cecnou proste o nas nic nevedi
      • Joooo Cechy jsou až v análním otvoru *1*
      • Kolac_svk
        Add1 : To že sa to točilo u vás to som vedel .
        Add2 : Mysli si čo chceš o zadkoch a trolluj niekde inde :+)
  • Amíci jsou ve hrách nesmrtelný a nesmrdící. Čekám na dobu, kdy se země začnou uvědomovat, že hry jsou opravdu jen hry a zruší všechny zbytečné hodnotící organizace typu CERO nebo tak nějak (viz. článek).
    • *3* No ratingové agentury jen tak ze světa nezmizí a) protože přece chrání děti a b) protože je to stále výhodný bussines .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit