Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    Zbytečnosti... Poctivej hc art book, co díl to 300 stran a budu spokojenej ;-) Kuchařku si mohou vetknout... Lara není žádná kuchtička.

    • Taky si rikam ze se netrefili, nejaky resinovy cepin by do tematiky hry sedl daleko lepe. Vzdyt ho pomalu v nove trilogii neda z ruky.

      • Ono má dojít ke sjednocení časových linií. Jednoduše, cepín by opět způsobil to, co rebootová trilogie a to dál dělil fanoušky na dva tábory. Na ty co volají po sexy Laře v šortkách s duálními pistolemi, a pak na ty, kteří jsou zastánci rebootu, tedy survivor Lary s lukem. Kuchařka i cestovní kniha je více obecná věc. Lara cestuje napříč světem, tak může přinášet exotické recepty a zajímavá místa, která stojí za to navštívit. Navíc se zde nemusí jednat o konkrétní typ Lary, té klasické a nebo přeživší verzi. Třeba sošky se ale dělají zejména ty klasické, ona reboot Lara se příliš neprodává.

        Lezecký cepín, který používá Lara si můžeš koupit normálně ve sportovním obchodě :D

        • Jasne ze cepin si muzu koupit kdekoliv, ale vis jak, kapitalismu se meze nekladou, a "Ale tenhle je primo!"

          :-D

  • Jack1947

    Takže už vyšlé edice v jednom packu no nebert to za tu cenu 😀😛

  • Ta soška je sice pěkná ale ta cena, to není pro nás fanoušky značky. Myslím, že 30-40 tisíc je prostě cena, která sošku škatulkuje na věky věků do nedostupných itemů. Všude na forech a sociálních sítích hráči fanoušci volají po alespoň portu LAU trilogie nebo klasickéch šesti her, nebo alespoň prvních třech. Stačilo by mít jen součansé rozlišení, širokouhlý formát a možnost nastavit si Playstation 1 grafický filtr. Nechápu proč Square Enix a Crystal Dynamics nechtějí naše peníze. Ano vlastně chápu, vše do rebootu bylo špatné, a pouze reboot je správná cesta takže kdo miluje původní hry od studia z města Derby, je to zakázané ovoce, má smůlu. Je ale vtipné, když stále popírají klasický ikonický vzhled Lary, že sošku s reboot nebo survival tematikou nezpracují. Jasný to by nikdo nechtěl, protože v tom nejsou žádné ikonické vzpomínky ani zážitky, a hlavně je to tuctovka, nic vyjímečného. Jsem tu dost negativní ale mě prostě štve, jak se kálí na klasickou Laru z hlediska her, protože proč neoslavit výročí zahráním si starých her. A nechápu proč není Crystal Dynamics schopný konečně dojednat s MS zrušení exkluzivity na Tomb Raider Underwold. Ty s prominutím volové udělali za kšeft epický konec trilogie formou dvou DLC jen na jednu herní platformu. Tomb Raider je hra, fakt nevím koho zajímá nějaký kreselný seriál pro Netflix, když ani ty reboot komiksy mezi hrami nikdo nechtěl. Snad jednou přide do Crystalu někdo, kdo rozhodne vrátit na scénu původní Laru, protože tohle zpracování nudí k smrti. Jinak všem hráčům Fortnite přeji ať si užijí Croft Manor, my co jsme odkázázni na TR hry, máme smůlu. Nicobass ale snad toho 25. září k výročí první hry do svého TR2 demo remake projektu sídlo dodá. Proč nemůžeme mít v Shadow of The Tomb Raider moderně zpracovanou klasickou Laru, nebo to vystřižené sídlo s tělocvičnou a bazénem? Prostě Crystal Dynamics, Eidos Montreal a Square Enix by si měli nasadit masku klauna, ktež chtějí zase prodávat trilogii, kterou máme snad všude dostupnou. Cheš si zahrát Tomb Raider The Last Revelation na PC, ale máš Win 10, hm tak to ti asi nejde full screen mod už že? No, musíš na internet do fanouškovský sekce, najít si patch, který ti umožní při zvětšení hraní v okně, odstranit horní a dolní rušivou lištu, aby to nebylo poznat. A nebo si vytáhni PSX, PS2 nebo PS3, jinde si tu skvostnou hru nezahraješ. Tak takto smutně musíme řešit spuštění tak ikonických her, které by si prostě moderní péči formou nějaké edice s pár úpravami rozhodně zasloužili. Však Final Fantasy 7 má remake, Resident Evil 2 taktéž remake, Dokonce Oddworld: Abe's Oddysee má remake obou dvou her.  Crash Bandicoot, Spyro, Medievil. Sakra proč Lara ani na výročí nikoliv? Jo on tu je vlastně ten Marvel's Avengers. Nuda.

    • Jack1947

      Sáhodlouhej stařeckej blábol co se ani nedá pořádně číst!!🤮😐

      Co Odstavce,

      znáš

      je ?!!!

      • Proč stařeckej blábol?

        Odstavce? Vždyť je to jen komentář na herním webu, žádný článek v novinách, knížce, nebo tak podobně. Myslím, že komentář obecně nevyžaduje grafickou úpravu, která člení několik vět textu do logických celků, pokud se nejedná například o nějakou odbornost. Někteří komentující nepoužívají ani diakritiku.

        • Tanatonaut

          Nevšímej si ho. Je to letitý troll co pomohl zabít diskuze na Gamesech svojí arogantní toxicitou. Píše doslova pod každý článek co se tu vydá. A to alespoň 5-7 let. Znáš takové. Každý web jich pár má.

          Já starší díly upřednostním před novou sérií kdykoliv 😍. A Last Revelation je srdcovka jako prase. Nikdy nepochopím, jak dokázalo tak rozháraný a v chaosu ponořený studio jako Core Design dělat takový pecky.

          Prostě: Pomalejší adventura o nacházení cest a řešení puzzlů > cepínování armádních těžkooděnců do hlavy z křoví .

          • Přesně tak, já bych si fakt moc rád chtěl zahrát ty staré díly s lepší vykreslovací vzdáleností, prostě aby nebylo pozadí zahalené do tmy, potěšil by i lepší model Lary, třeba ten z cutscénových filmečků. Fakt je smutné, že všude na sociálních sítích (TRF, facebookové skupiny fanoušků hry, youtube kanály, weby, blogy, twitter) se volá po remasteru klasiky pro 25. výročí a studio to ignoruje. Oni vytvořili svojí Laru, přeživší s lukem a ignorují to co udělalo Tomb Raidera Tomb Raiderem. Však Lara bez copku, brýlí, ikonického batůžku, duálních pistolí je jako Mario bez knírku a čepice, Sonic bez modré barvy atp.

            Nyní se v Crystalu nabírá už na vývoj AAA hry. Patrně Tomb Raider, já si jen přeji aby konečně Lara přestala trhat kořeny ze země, nosit domorodé kožešiny v parném vedru, lovit zvířata a začala normálně jezdit na expedice jako sebejistá, zábavná cool baba, co vykrádá hroby protože jí to baví, ráda si sedne na čtyřkolku, zajezdí na jet-ski, nenaříká, nefňuká a umí akrobacii. Osobně se těším na demo projekt remaku TR2 od Nicobasse, který by měl v budoucnu přidat sídlo Croftů, a dokončit celý level na Velké čínské zdi, tedy dodat i tu sekci s T-Rexem. Tak snad alespoň tohle klapne.

            • Tanatonaut

              nenaříká, nefňuká...................Tak. Pokud měla stará Lara splín, šla si zacvičit do svýho milionovýho gymu ve svým miliardovým panství. A pak jako pořádná šlechtična pořádně potrápit služebné.😈

              Jako já mám rád pozadí postav, psychologii a kvalitní motivaci ale nemusí se to roubovat uměle na všechno.

              • Reakce na příspěvek:

                Jo no, zamknout Winstona do mrazáku a nebo si do něj zastřílet na střelnici za opičí dráhou v panství a on chudák jen střílel plyn XD

                Mě se líbil z rebootu hlavně ten první díl. Tam to prostě bylo všechno zajímavé, mělo to téma a na konci jsme měli Laru, která použila duální pistole. Vážně nechápu to uměle vytvořené drama a nastavenou kaši ve formě nejprve jako že  exkluzivní Xbox Rise of The Tomb Raider a Shadow of The Tomb Raider (Eidos Montreal na zakázku pro Crystal, který dělal Marvel's Avengers). Hele, nejlepší části hry byly za mě v Rise ta Syrie, kde Lara nepoužívala luk ani netábořila, tam to mělo nádech klasiky. A poté to DLC se sídlem. Vše ostatní je uměle natahovaná hra, kde sbíráním surovin vylepšuješ zbytečné věcI. A víš co jsem na starých TR miloval nejvíce. Hledání cesty dál, užíval jsem si ty nádherné scenérie s novými lokacemi, to ticho, když se najednou vynořil Yetti nebo T-Rex, a hlavně to sbírání nábojů a lékárniček. Vždy jsem si to šetřil na posledního bosse, a v tom TR nikdy nezklamal. Tady v rebootu je to celé prostě přikrčená Lara s lukem, která se z hlediska soubojů musí provraždit a prostřílet skrze.

                Pokud byl klasický Tomb Raider hlavně puzzle hra s několika přestřelkami, tak tohle je hlavně přestřelková hra s několika puzzlemi. Navíc z koncepce Shadow je cítit, že hra nenabízí tolik přestřelek a hraje si na dobrodružství, ale ve skutečnosti to je jen prázdná koridorová cesta bez inovace, a většina dovedností, které si vylepšuješ jsou abys byl co možná nejlepší zabiják. Však Lara neumí ani skrčit se, když je na voru a má se vyhnout rotujícímu sekači. Prostě udělá vždy úskok do strany s přikrčením. To mi hlava nebre. Řekl bych, že ta hra má vlastní rozpor. Střílečka, která se nesnaží být primárně střílečka. On ale ten svět ve hře jako dobrodružná hra moc nefunguje. Hlavně to Paititi a vývoj postavy Lary v něm. Úplně to celé stojí nudně na jednom místě. Čekal bych nějaké zkoušky, výzvy, nějaký její osobní rozvoj a posun.

                • Tanatonaut

                  Reakce na příspěvek:

                  Sýrie. Já se do toho dílu pustil jenom kvůli ní. Prej ta lokace není dlouhá psali, ale 15minut ? wtf. A pak co ? 20 hodin v tundře zbírat dřevo na crafting ? Né díky.

  • Kuchařka bude fajn, jen nevím kde seženu maso vlka nebo medvěda.

    • Maxianimal

      To bude muset být "Na Babicu". Když nemáte medvěda, tak tam dejte vepřový. Když nemáte vepřový, tak tam nedávejte nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit