Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si myslím, že se ta Andromeda a Trilogie moc porovnat nedají, protože stylově se jedná o odlišné hry, které mají společný jen ten Mass Effect ve jménu, tématiku space opery a společníky. Ale zkusím to níže.  😀

Z hlediska příběhu jasně vede trilogie.. vem čert 3, která se mi teda líbila a jsem jejím zastáncem. V té době to byla nejlepší space opera (a stále je lol :D ) s příběhem o kterém se žádné jiné hře nesnilo. Proto jsem třeba i dokázal odpustit to na co je ve článku naráženo. 

Andromeda nabídla více open world, který mi prostě nevyhovoval, protože to tenkrát byla X-tá hra v pořadí na toto brdo. Když by to byla první hra tohoto typu, tak bych třeba řekl "Wow, to je hustý", ale takto mě to nebralo. 

Co se týká společníků, tak pro obě hry to byl neskutečný držák. Interakce se společníky tvořily hru. Jejich osudy hráči přirostly k srdci. Ano, v Andromedě pro mě méně, ale i tak tam byly ty postavy dobře nadesignované. 

Obecně si myslím, že Andromeda mohla aspirovat na velmi dobrou hru, když by zůstala v kolejích původní trilogie z hlediska hratelnosti. Ten příběh nebyl úplně hloupý, ale zabil to ten open world, zdlouhavé, nudné pasáže a to, že od toho člověk prostě čekal hodně. 

• Derp_1337

Trololol

Pěkný pokus.

• Derp_1337

To jsi asi nikdy předtím nehrál nějakou lepší open world hru, pokud si myslíš, že Andromeda je zábavná. Jako sorry, ale tak špatný open world plný generických questů se vidí jenom málokdy.

• nejhorsi a zbytecna je 2

• Mám rád celou sérii. Mě osobně nejvíc zaujala Andromeda. U ní jsem se nejlépe bavil.

• palcov

Tím, že jsem profrčel všechny díly prakticky v jednom zátahu mi trojka nepřišla až tak rozdílná. Ale je pravda, že mi přišla mnohdy až moc akční a bezduchá, hlavně během závěrečných bitev.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit