Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    • Urážet či kritizovat minecraft může jen naprostý blázen, šílenec či sociopat. To je, jakoby člověk za minulého režimu šel uprostřed rušné ulice a začal volat, že sovětští vojáci nás neosvobodili. Nebo jako nazvat černocha negrem, případně roma cikánem. Nebo jako mluvit o homosexuálech jako o úchylech. Nebo chtít po ženský, aby prala a uklízela, když vydělává míň. Nebo jako mluvit o potratech, že jde vlastně o zabití. atd atd.

Tato hra má tak silnou podporu (bůh ví proč), že není vůbec vhodné o ní mluvit jakkoli negativně. Vítána je pouze masivní reklama. Minecraft je módním hitem a proti módě se nemluví - tedy mluví, ale až ona moda skončí. *3*

Minecraft je prostě úplně nejlepší a zaslouží si max. pozornost. Nehrát ho je minimálně pitomost, kritizovat ho je úchylka, nedospělost až těžká sociopatie. Minecrafťáci se stávají celebritou. Krychle je nejdokonalejším tvarem. Stavění krychliček je více než hrou - je to jakási spirituální činnost, sebezdokonalování toho nejvyššího stupně. *2*
      • A napadlo te nekdy, ze to ty lidi co ho maj radi, proste bavi?:D
        Proste hrat si jako za mlada?Ve me tahle hra vyvolava nostalgicky pocity, kdy jsem si jako malej hral na pisku,nebo s legem,nic mi nechybelo,nic me nestresovalo,nemel jsem zadny problemy a v tu chvili jsem byl proste jen stastnej.Zkus se nad tim zamyslet takhle...Chapu ze co clovek to nazor,samozrejme,ale odsuzovat hru jen kvuli grafice a poctu lidi,delat ze sebe odbojare vuci minecraftu jen proto aby ses citil lip jako ze nejdes s davem,je hloupost.Lidi tuhle hru maj radi a ver tomu nebo ne,neni to reklamou.A za dokonalej tvar se povazuje koule...uz docela dlouho:D
        • walltar
          Jenom jedna otázečka ... proč je koule dokonalý tvar? Má i svoje nevýhody a pro některé použití se nehodí. Dokonalý tvar imho neexistuje protože každé použití vyžaduje nějaký optimální tvar.
      • langweilig
      • walltar
        Ona jedna věc je hru kritizovat a něco jiného je prohlašoavt "Hurr durr je to hra pro děti hurr durr jenom pro tlustý hnusný nerdy ...."
    • Jako bys me mluvil z duše, udělat takovou hru sám, na vlastní náklady a volnej čas co do toho vrazíš je opravdu velkej počin (a to sám minecraft nehrám, ale znam dost lidí co ano a přes rameno sem jim nějakou tu hodinku čučel), oproti FarCry 3 za kteou stojí takový miliony peněz a tuna lidí co to tvořej, marketing, atd, atd.... netvrdim že to bude špatná hra, to bych si nedovolil, ale přece jen zase další 3d střílečka která z 95% bude kopírovat zažité mechanismy z ostatních her podobného ražení. A to střílim rád a popravdě mě za poslední 3 roky nejvíce nadchnula předělávka starého half life 1 paráda. jinak klasika instal, 2 až 4 mise hmmmm nuda už sem to viděl a hrál v obdobných situacích 1000 x takže zase smazat z disku, njn holt v dnešní době narazit na originalitu je čím dál těžší a ruku na srdce Minecraft je originál ve spoustě věcech a o tom se může FarCry 3 jenom zdát.
      • No ja hlavne nechapu, proc nekdo dela v minecraftu neco, co uz v elektronicke podobe existuje. Nedavno psali, ze nekdo prevedl do minecraftu WOW ? ted farcry...omg a to jako proc ?? Jeste pochopim, ze nekdo si z toho ,,postavi,, vlastni barak, mesto...podle me je teda lepsi naucit se treba ve 3d studiu a udelat to poradne, nebo si poridit 2pytle nejakych lego kostek a postavit to doopravdy, ale budiz. Ale prevadet do hnusneho minecraftu neco co uz existuje ??
        • walltar
          Hlavně taky minecraft pokud zapneš survival s modama jako je např technick pack tak přestává být o stavění ve smyslu lega a začne to být úplně jiná hra.

Naučit se v 3D studiu je taky celkem volovina protože to je to je totálně jiné než hraní minecraftu. Já 3D studio používám pokud chci udělat 3D model nějakého domu co sem naprojektoval, ale že bych si ho zapnul pro zábavu modeloval si hrat to nevím.
        • EuroSamurai
          Lego?Koukal ses někdy kolik takový lego stojí ?:D
        • Pretože Minecraft poskytuje jednoduchší "map editor" ako iné hry, preto vychádzajú mody ako WOW, DayZ, TF atď....
  • walltar
    Tak sem zase dostal chuť zahrát si trochu technick packu ... *2*
  • Lol, myslel sem ze sem asi jedinej komu minecraft nevoni a ono ne, hned mam veselejsi den
  • opravdu nechapu smysl neceho takoveho
    • resshi
      Větší publicita.
  • oktavius66
    Myslím si že je to uplně zbytečné. Na co mi je Minecraft mod do Far Cry 3, který chci mít v krásné grafice a ne nějaké podělané kostky. Nechci urážet fandy Minecraftu, ale to se do toho prostě nehodí a nechu to tam. Fůj...... *16*
    • Gratuluju, všem jsi nám ukázal, jaký jsi primitiv. Až budeš velký a budeš chodit na střední školu, tak se dozvíš něco o věci, které se říká marketing. Zatím si nezatěžuj hlavičku a jdi dál střílet panáčky na počítači.
      • oktavius66
        Narozdíl od tebe nejsem primitív a bohužel tě musím zklamat, ale střední školu mám už dávno za sebou a už to bude pomalu 9 let. Takže moc nemluv a běž si radši ty střílet panáčky laskavě....
    • Ve škole nám pořád říkali, čti s porozuměním: totiž vydají na PC mod pack, jehož obsahem je předělávka ostrova Far Cry 3 včetně některých postav, ovšem do samotného Minecraftu.
      • Jo, moment. Beru si k srdci tvou radu o čtení s porozuměním. Teď jsem si znovu přečetl příspěvek toho trotla - ani z pr**** by mě nenapadlo, že si může myslet, že je to mód do FC3..:-D :-D :-D :-D
  • Ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit