Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Urážet či kritizovat minecraft může jen naprostý blázen, šílenec či sociopat. To je, jakoby člověk za minulého režimu šel uprostřed rušné ulice a začal volat, že sovětští vojáci nás neosvobodili. Nebo jako nazvat černocha negrem, případně roma cikánem. Nebo jako mluvit o homosexuálech jako o úchylech. Nebo chtít po ženský, aby prala a uklízela, když vydělává míň. Nebo jako mluvit o potratech, že jde vlastně o zabití. atd atd.

Tato hra má tak silnou podporu (bůh ví proč), že není vůbec vhodné o ní mluvit jakkoli negativně. Vítána je pouze masivní reklama. Minecraft je módním hitem a proti módě se nemluví - tedy mluví, ale až ona moda skončí. *3*

Minecraft je prostě úplně nejlepší a zaslouží si max. pozornost. Nehrát ho je minimálně pitomost, kritizovat ho je úchylka, nedospělost až těžká sociopatie. Minecrafťáci se stávají celebritou. Krychle je nejdokonalejším tvarem. Stavění krychliček je více než hrou - je to jakási spirituální činnost, sebezdokonalování toho nejvyššího stupně. *2*
  • Nejsi. Já třeba o týhle hře ještě tak před 3-4 měsíci vůbec nevěděl. .)
  • walltar
    Já bych řekl, že třeba takové COD hraje víc lidí jak minecraft ...
  • Věř tomu, že nejsi. Jen má holt extrémní reklamu, co nikdy nebylo u žádné jiné hry. Nevím, nevím, jestli si to tahle hříčka zaslouží. Ale ať si každý hraje a píše, co chce...
  • oktavius66
    Narozdíl od tebe nejsem primitív a bohužel tě musím zklamat, ale střední školu mám už dávno za sebou a už to bude pomalu 9 let. Takže moc nemluv a běž si radši ty střílet panáčky laskavě....
  • walltar
    Hlavně taky minecraft pokud zapneš survival s modama jako je např technick pack tak přestává být o stavění ve smyslu lega a začne to být úplně jiná hra.

Naučit se v 3D studiu je taky celkem volovina protože to je to je totálně jiné než hraní minecraftu. Já 3D studio používám pokud chci udělat 3D model nějakého domu co sem naprojektoval, ale že bych si ho zapnul pro zábavu modeloval si hrat to nevím.
  • EuroSamurai
    Lego?Koukal ses někdy kolik takový lego stojí ?:D
  • protoze si blbej a neumis ho hrat hahaha *6* *6* *11* *12* *2* *2* *2*
  • 尻クソオタクにドラッグ. Asi tak, a teď vyčůrat, pokemony a spát.
  • EuroSamurai
    Další důkaz o tom, že tu je víc fanatickejch pc fanynek než těch konzolovejch, někdo na koho se tu věčně plive napíše trapnej vtip o konzolích a hned je z něj bůh.
  • Jsem už asi jedinej, kdo nehraje Mincraft... *7*
  • Jindro,

tebe budu uctívat jako svého nového boha!

*1*
  • Pretože Minecraft poskytuje jednoduchší "map editor" ako iné hry, preto vychádzajú mody ako WOW, DayZ, TF atď....
  • I ty jeden :D
  • No, já sem chodím jen abych se pobavil a Jindrův příspěvek je zábavný, takže zbytečný je spíš ten tvůj. Taky bys neměl vše brát tak osobně.
  • Skvělý, ani si nemusim kupovat far cry 3 *1*
  • Kdyby sis tu nepohonil lulínka nad tim, jak je pcíčko lepší, tak asi neusneš co? Tenhle příspěvek je zbytečnej asi jako ty na tomhle světě...
  • No ja hlavne nechapu, proc nekdo dela v minecraftu neco, co uz v elektronicke podobe existuje. Nedavno psali, ze nekdo prevedl do minecraftu WOW ? ted farcry...omg a to jako proc ?? Jeste pochopim, ze nekdo si z toho ,,postavi,, vlastni barak, mesto...podle me je teda lepsi naucit se treba ve 3d studiu a udelat to poradne, nebo si poridit 2pytle nejakych lego kostek a postavit to doopravdy, ale budiz. Ale prevadet do hnusneho minecraftu neco co uz existuje ??
  • Jeste ze to neni naopak. To uz bych minecraft nehral
  • Jo, moment. Beru si k srdci tvou radu o čtení s porozuměním. Teď jsem si znovu přečetl příspěvek toho trotla - ani z pr**** by mě nenapadlo, že si může myslet, že je to mód do FC3..:-D :-D :-D :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit