Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvela hra, stravil som pri nej vela casu. Moc klasickych turn base s time point alebo action points uz nieje. Preto je kazda jedna kvalitna cenna ako sol. Tie zjednodusene turn base - malo moznosti na mikro pohyby a taktiku
  • Aaach Quadrax. U mňa jedna z najlepších logických hier pre dvoch. Aj keď mal viacero pokračovaní, ani jedno z nich sa atmosférou a hudbou k originálu nepriblížilo. To boli časy. Vlož tú kocku do výťahu, zavolaj ho a stlač tú páčku aby si mi to tu zavrel. Ja ju potom posuniem sem. *5*
  • Nikdo mi nevymluví, že ten generál je Steven Seagal. I dabér je stejný (Jiří Štěpnička). *2*
    • Po prvom spustení ma teiž hned napadlo, že je to Seagal a dobre sa to tam hodí.
  • Já se u tý hry jako malej děsně bál.
    Přijde mi, že dřív hry měli mnohem lepší audio zpracování.
    Člověk by nevěřil kolik % hry a atmosféry to dělá.Stejně jako Arx Fatalis.
    Dneska mi ty zvuky už nepřijdou tak na úrovni. Ne kvůli kvalitě, ale umění obecně.
    Prostě už ta agrese a děs (autentičnost) zvuků neni taková, aby se náhodou nějaký děcko v americe nebálo.
    Orci zní jako sympatický, nebo nabručený lidi ve hrách.
    Shadows Over Riva měla dokonalý audio. A i když v tej hře nebyli lidi v ulicích, vtáhlo mě to jako jiný moderní světy, mnohem víc a já tam prostě "byl".Věci musí znít a to dřív starý hry doháněli, kde dnešní hry maj navrch v grafice.
    Ale mozek víc zaujme zvuk a až potom lidi reagujou a prohlíží co vydává ty zvuky.
    Osobní názor. Myslim, že herní studia dnešní doby by měli zapracovat na uměleckej audio-kvalitě a opravdu si s tim vyhrát.
    Soundtracky, prostředí a dobře nadabovaný hlášky jsou vždycky spojený s geniálnim zážitkem ze hry, nehledě na stáří a kvalitu - BG, Fallout, etc...
  • Da se Spellcross nekde legalne koupit?
    • Dá sa zohnať na www.oldgames.sk je tam dosbox verzia. Ide v pohode aj na Windows 10 64bit
    • XorxoxTalarius
      Za 5000 Kc ti prodam original CD *5*
    • VladanD
      Tak to by mě také zajímalo. Nejlépe ČS verzi. Kdysi jsem měl originálku, co vyšla v Excaliburu, ale kde je jí konec...
  • no túto hru som nikdy nehral *13* ...aj ked som mal dve originálky ani z jednej to nešlo spustiť,,,vždy sa mi to seklo a nešlo to...ani za boha som to nerozchodil čo ma dllho mrzelo.
  • Horst_Fuchs
    Nejlepší slovenská hra vůbec! *14*
  • Spellcross bude navždy v mém srdíčku - obrovské díky všem autorům. Hra mě zasáhla více, než pozdější Original War (asi věk).
  • lipkozzi
    Svojho času ma tá hra dosť bavila a presedel som pri nej dosť veľa času. Paradoxné je však, že ani raz som ju nedohral do konca. Možno to bolo aj tým, že obtiažnosť bola na môj vkus privysoká a bez save/load + bugu na neobmedzené peniaze by som neprešiel asi ani cez prvý akt. Ak by sa teda tá hra náhodou aj dostala na GOG, nedivil by som sa, keby hodnotenia neboli až také dobré, ako by človek na základe spomienkového optimizmu čakal.
  • Je mi 60 a jsem učitel, Spellcross jsem dohrál už asi 5x ale vždy po několika letech si ho pustím znovu a hraji třeba půl roku. Skvělá odpočinková hra, první kterou jsem si někdy před 20-ti lety koupil.
    Bohužel tvůrci asi nepočítali s takovou životností a objevila se chyba. V roce 2018 pozice nelze ukládat!
    Pracovní pozice WORKDIR se ale uloží! Řeším to návratem systémového času na PC.
    Nemá někdo kontakt na tvůrce nebo neumí vytvořit patch který problém vyřeší?
    Hru určitě ještě někdo hraje, protože stále někdo upravuje dosbox i pro WIN10, na různých uložištích se mnohokrát stahuje je to vlastně už freeware. Děkuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit