Přejít na výpis diskuzí
Je potenciál World of Warcraft: Cataclysm využit naplno?
9.7.2011 | Redakce Games.cz
38 příspěvků
-
Dobrý den - http://games.tiscali.cz/tema/games-cz-spousti-games-fanatics-a-predstavuje-wowfan-cz-55888
-
pre-troll: "Tan kto necitaj." nieje adekvatna riesenie, myslim ze to tu proste nema co robit.
-
Musim povedat ze niesom WoW hater, dokonca som to peknych par rokov hraval a skvele som sa pri tom bavil, ale co doprcic robi TAKYTO clanok na TG? Za posledny mesiac tu bolo 4 ci 5 clankov venovanym wowku a ja zacinam mat pocit ze sa to meni na nejaku fan stranku. Redakcia by sa mala vazne zamysliet nad tym ci je Tiscali Games portal o hrach alebo externy link k wowfan.tiscaly... Uz mi to pride skutocne trapne, nic nehovoriace "novinky" a fylozoficko-zbytocne dohady - kym sa to tyka celkov (napr aktualne adventury) tak je to fajn, doplna to rozhlad a je to prijemne citanie, ale zameriavat sa na jednu hru bez nejakeho REALNEHO DOVODU (skutocne, spekulacie o wow lore&gameplay do noviniek na hernom portaly) mi uz pride celkom degradujuce. Kto si chce citat veci o wowku, nech chodi na fanstranky a neprzni to kvalitny herny web.
-
"Navíc člověka po úspěšném „dohrání“ patche přestává WoW bavit, protože už není co dělat…"
Sad, but true. -
Why so srs? *1*
-
My děkujeme, že si nám to tady hezky vysvětlil a teď zase můžeš jít hrát farmville....
-
Pekný článok no myslím ,že trochu oneskorený. Malo sa to tu objaviť niekedy po príchode Bruning Crusade kedy sa vlastne všetky nedorobky čo ostávali v starom svete poslali k ľadu(Mount Hyjal, Grim Batol, Uldum...) a pozornosť zamerali na kus zeminy ktorý nás ani poriadne nezaujímal, nehovoriac o tom akú stupidnú otočku v lore k tomu použili.
Takýto článok tu je teraz trochu od veci keďže väčšina sveta je prevrátená naruby a teda čokoľvek čo predtým existovalo už nemusí byť + svet sa zásadne zmenil aj čo sa týka komparzu. -
Počkej až na tebe přijde zdejší banda děcek od koupaliště a začnou mudrovat o životě , kterou jim bude dávat Shitmusův nejnovější hit , a počkej až na tebe potom použijí měč síly 55 urovně živlu ohně z 5 dungu , orské říše z Lego plánin *1* *1*
-
Tak proč na to reaguješ, když je to <-> ? Někdy mě tvé komentáře udivujou....
-
Neboj, mám tak najetou WoWwiki až bys koukal, samo vím že je třeba vůdcem hordy kre*én vypatlanej Garrosh Hellscream atd. A ti noví mě teda ani za mák nelákaj, to se zas neboj že o nich nevím...
Jo oni to potvrdili, ale víšjak, to je zase běh na x let jak známe blizzard. A jestli si viděl jejich plán (i když teda samotnym blizzardem potvrzenej nebyl), tak se to má nějak tak, že teďka Diablo3, 2012 SC2:HoS, 2013 SC2:LoV, možná daťák na WoW, 2014 Project Titan a možná daťák na D3
Pro W4 není bohužel místo, což je škoda, ale rád bych se pletl *2* -
Teď jsi mi to vzal z duše. Pokaždý, když se divám na screenshot, tak nostalgicky zavzpomínám na ty časy. To je ale bužel jediné, co se dá o WoW napsat. Tehdy jsem někde četl, že pokud někdo dokáže překonat WoW, tak to jsou právě Blizzardi. Teď se hodí dodat, že jsou to zaároveň i Blizzardi, kdo ho dokáže pohřbít...takto dopadají hry, které se po letech zaměří na babičky a jejich vnuky *9*
-
Wowko je děsná píčo***a *12* *12*
-
Kdyby jsi, jak řikáš sledoval WoW a jeho děnní, tak víš že se objevilo tucet nových vůdců, hrdinů, povstalců, dále a dále... kde jsou někteří ještě víc nabušenější, a s větším egem, než co měl Kel'Thuzad a Thrall dohromady :-))
A jestli se nepletu, tak před vydáním cataclysmu, blizzard něco naznačoval že chtějí udělat hru z prostředí Warcraft... jen je otázka jestli to bude W4, nebo něco jiného :-) -
Ja věřim tomu, že co se lore týče, blizz dokáže využít potenciálu jejich výtvorů vždy, protože WoW a vubec Warcraft je jedno z nejlíp propracovanejch univerz a zároveň nemá základnu v žádnym celokulturnim populárnim fenoménu. Když se ohlídnu za předchozíma datadiskama, tak neni co bych vyčetl. Vždy tu byl jeden hlavní badass, kterej stál jako final boss v závěrečný raid instanci a přesto to byla jen tečka za skvělym contentem danýho datadisku, kterej vždy dejchal konkrétní atmosférou. Sice mě uplně nenadchla resurekce Naxxramasu, ale chápu, že blizz nechtěl aby nový hráči přišli o výbornou instanci z vanilly. Takže co se týče lore, má u mě wowko jedničku, protože když jsem hrál, tak to pro mě byl nejdůležitější pilíř hry. Kdybych se ale chtěl rozepisovat o úpadku celkový hratelnosti posledních datadisků, způsobenym zjednodušováním a stále klesající inteligencí a věkem hráčů, bylo by to asi delší a vulgárnější.. Ještě že tu hru už nehraju.
-
forever
-
Škoda že ten potenciál víc nevyužijou. WoWko nehraju protože na to nemám čas, ale o příběh se nadále zajímám protože ho mám moc rád, doplňuju si ho skrz knížky a nejradši bych byl kdyby na Blizzconu oznámili W4, ale to jsem asi naivka...
I kdyby W4 byl tak o čem by byl ? Všichni sympaťáci už jsou odepsaní (Kael, Vashj, Illidan, Lich King, Anu'Barak, Uther, Kel'Thuzad, Groma odepsali už ve W3, atd.). Zbylo by jich jen pár, aspoň, že můj největší sympaťák (Thrall) ještě žije.
Mno uvidíme, třeba začne úplně nová generace, ale doufám, že Blizzard v rozšiřování světu Warcraftu bude pokračovat *3* -
wow is dead
-
Caverns of Time budu v jedom z dalsich patchov, a taktiez ma byt dalsi old god ako Yogg v Ulduare, mozno prave ten, ktory premenil Azsharu, kto vie. Firelandy su super, az na hrozny balance medzi 10 a 25 manom, to sa ale ofc dalo cakat :) U mna zatial Cataclysm potencial na 1 xoxo
InB4 haterzz !!! *2*