Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaho

Já myslel toho hráče, který je za hrdinu a M&G má reklamu zdarma.

• Derp_1337

Řekl bych, že ani jedno. Pouhý clickbait článek.

Momentálně je tohle téma aktuální a tak podobné věci přitáhnou čtenáře, kteří na článek kliknou, a tudíž zvýší návštěvnost webu a příjmy z reklamy.

• twicer

Nemyslím si že ignoranta přesvědčíš odkazem na wiki 😊

• Zaho

Reklama zadarmo. Nebo za to dostal zaplaceno?

• honcka

na západě vyhodili někoho děti nebo příbuzný ze školy / práce za účast na demonstraci? Prosím zdroj.

• Jack1947

Co je tam přesně špatného ?

• TheGGG

ten seriálový odpad bych radši ani nezmiňoval... urážka značky i dobrého vkusu. Perfektní ukázka devastace západního zábavního průmyslu

• Taronyu

Tak v tom prípade sa trošku douč 😉

https://cs.wikipedia.org/wiki/Argumenta%C4%8Dn%C3%AD_klam

• Jack1947

Je vidět že si neviděl pilotní díl Watchmen, mě to smysl dává čína je stále země kde se ti může zle vést když budou znát tvojí tvář, archaické ale tak to tam asi mají... ono když se stále hlásí otevřeně ke komunismu...

• Jack1947

To taky ale četl jsem i z obavy od právě toho se začli více nosit po roce 1996.

• TheGGG

Svůj příspěvek jsi popsal dobře 

• Row

V japonsku to byla spis reakce na ptaci chripku... taky je otazka jestli by v pripade bojoveho plynu bezny respirator stacil na nejake zasadni odfiltrovani jeho vyparu.

• Jack1947

Jsem myslel že to začli nosit japonci poté co se tam stal ten sarinový útok...

• Ilusiveman

Moc zajímavé GGG! odkaz

(Vědomí je vždy také vědomím sebe)

• Ilusiveman

😀 zase lovíš?

• Taronyu

Aký to krásny argumentačný faul :)

• TheGGG

tak jasné, to je naprosto pochopitelné. Masky by se určitě hodili i těm lidem na západě, co je vyštípali z práce, nebo vyhodili ze škol, protože neměli ty správné pokrokové názory na klima, gendery nebo migraci, ale to nic nemění na tom, že rabující dav v maskách není síla, které by se mělo poklonkovat. On stejně hong kong patří číně a je součástí číny a stávající status je jen dočasný, až skončí, bude si tam čína moci dělat co chce, bez ohledu na to, jak bude západ prskat....

• TheGGG

ti demonstranti to spíš nosí, aby se neotrávili tím kouřem z aut, která zapalují, během svého řádění....

• Derp_1337

Haha.

To je dobrý vysvětlení, které by snad mohl akceptovat i takový demagog jako je GGG 😂

• tak oni vzhledem k ovzdusi v asijskych velkomestech bezne nosi rousky, respiratory a satky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit