Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dal jsem tomu šanci když to vyšlo, ale je to prostě tak infantilní, že nechápu jak to může kovanej hráč označit za jednu z nejlepších her roku. Ok, pokud je cílovka kolem 12ti let tak neřeknu ani půl slova.

    • Derp_1337

      Tak i velmi infantilní hry si dokážou najít publikum u dospělých hráčů. Nikdo nezakazuje dospělým se bavit i u her, které jsou cílené spíše na mladší publikum.

      Já taky osobně preferuji "náročnější" hry "pro dospělé" jako RPG či strategie, ale čas od času se rád odreaguji u jednoduché hry.


      Napadá mě třeba takový Mario Kart, který je tak primitivní a přesto jsme si ho pustili při jedné akci se známýma a všichni jsme se u toho bavili jako malé děti. 😇

      • jasně, ale tam jde o zábavnost toho gameplaye. tady konkrétně u Fenyx Rising mám na mysli ty dialogy, postavy, a to co tvůrci nabízí jako vtip. Já myslim že to je vážně cílený na děti. A ruku na srdce, kdo z dospělých si na odreagování pustí třeba Bořka stavitele. já myslim že moc ne, že sáhnou znova po něčem co je pro ně šitý, jen jednodušší žánr..třeba komedie. to teda srovnávám s filmem.

        Vubec neříkám že to je špatná hra, ale mě konkrétně tohle tak ubíjelo, že jsem to přestal hrát.

        • Derp_1337

          Jo, tak jasně, ne každému sedne všechno.

          Ale abych byl upřímný, tak ty dialogy, postavy a vtipy ve Fenyx Rising jsou asi milionkrát lepší než ty kecy v cutscénách v takovém Riders Republic. To je snad jediná hra, kde ti ostatní hráči doporučí, ať v nastavení stáhneš hlasitost řeči postav na nulu, aby jsi ty slovní průj*y nemusel poslouchat 😂

          • :D no jo to je ale realita 90% AAA produkce – writing hroznej, kecy hrozný, příběh je blbost, grafika pěkná, a tak si tu žijem no.. z toho co jsem měl možnost "zažít" je úplně nejhorší nová Forza - z těch keců je mi fakt na blití. Ten strašnej hype train o ničem, bez jakýhokoliv smyslu, neustálý nasazování wow efektu bez wow efektu. A tuším, že v riders republic to bude o něčem podobnym. Já se u toho normalne styděl kdyz jsem to hral.

  • frank.horigan

    Jinak tuhle hru už může mít prakticky každý zadarmo na furt.. 

    Zadarmo a na furt už v nabídce byla. Respektive já ji mám, vím jistě, že platit se neplatilo :)

  • Maxianimal

    No já nevim, hrál jsem to v  rámci Uplay+ a po šesti hodinách to šlo. Jako ta explorace je fajn, ale souboják nuda, příběh a dabing postav šílenej a přišlo mi to prostě takový nedopečený a okatě vykrádající o několik levelů lepší Zeldu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit