Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CZ_Travis

KO NEČ NĚ!!!

• KIMCID

Sem  s tím, včera bylo pozdě.

• Hanzales

Zrovna jsem si říkal, že jako fanoušek jedničky z toho nejsem ani nadšený, ani neutrální, naopak spíše zpruzelý. Hned jak jsem místo "remake" viděl "remaster", obrázky to jen potvrdily a komentář níže pěkně shrnul.
    Tahle hra by si opravdu zasloužila pořádný remake, jako System shock od NightDive a chraň tě ruka křemíkového pána boha, míchat tam něco, z dvojky obzláště (kruhový výběr atp.) Vždyď to byla první rána do ksichtu PC hráčům s ústupkami pro konzole (nic proti nim, až na tento případ), kdy místo tří druhů munice do jedné zbraně byla jedna munice do všech zbraní (např.)
    Jestli si něco z DeusEx hraného v té době pamatuju, tak jak jsem byl nadšený, jak se mi sniperka kývala jako prevít, zpevnil jsem svaly, zlepšil zrak, upgradoval zbraň a v součtu se pak hledí skoro ani nehlo a já se cítil silný. jo silný!
    PS: To už snad vypadá líp Revision.

• iSpirit

tak dvojka měla lepší dabing např. :D Takže něco málo z dvojky by se šiklo a dvojka pořád není špatná hra.

• SlavicBes

kedy si hral dvojku naposledy?

• iSpirit

tak 10 let zpět. :D 

• Namax

Vypadá to příšerně. Proč raději neudělají full power remake ve stylu Metal Gear, FF7 apod?

• iSpirit

Jak píše kolega dole, ale já bych podotkl, že Final Fantasy Rebirth se prodávalo dost bídně, jak je to skvělá hra a ani Final Fantasy v top formě v současnosti nepřitáhne mainstream. Deus Ex vůbec ne.

A ne, není to vina jenom konzolistů, stačí se i podívat na Steam, tam právě tyhle old-school věci jako SH, MGS či FF propadnou ještě více než na konzolích.

• ff remake ponekud prehnali, neznam original, hral jsem tu prvni cast remaku a zatim marne hledam chut na dalsi, bylo to dobry, ale bylo toho moc

• Protože Deus Ex je hra, o které každý mluví, jak je skvělá, vyhrála ve své době spoustu cen, ale prodávala se blbě. Během deseti let milion prodaných kopií. Jen tak tak na to, aby si vyjednali pokračování. Bojí se, že by plný remake dopadl podobně nebo ještě hůř. Osobně si myslím, že oprávněně. MGS3 i FF7 (nebo Silent Hill 2) jsou z prodejního hlediska úplně jiné kategorie.

• Imho kdyby se Deus Ex remaku ujal např. CD Projekt s jeho marketing týmem, tak by z tý značky dokázali udělat masovej megaúspěch jako se jim povedlo se spřízněným Cyberpunkem. 

• iSpirit

ježíš, ti ať na to nesahají, ta hloubka témat v Cyberpunku je naprosto směšná oproti Deus Ex a přibylo by určitě spousty otazníku a balastu. Naprosto ideální pro remake byli tvůrci Prey( Arkane Austin, ale ti už jsou zavřeni. :(

• 1) Cyberpunk je výrazně rozsáhlejší než Deus Ex, témat je v něm spousta a skvěle zpracovaných

2) Vůbec jsi nepochopil pointu, která byla o tom, že Deus Ex není nutně předurčen být neúspěšná značka, kdyby se ho ujalo studio s velkým jménem a skvělým marketingem tak by ho dokázali dostat do mainstreamu

• iSpirit

1) ne, není, je to vše takové instagramové a nejde to do hloubky. Opravdu to má daleko předaleko do hloubky Deus Ex. Je úplně jedno, jestli ta hra má větší město, x side questů, kterých je tak pět dobrých, základní příběh je v Cyberpunku směšně nevýrazný, krátký a ničím objevný a ve finále prázdny.

2) Human Revolution předvedl, že Deus Ex může uspět i v mainstreamu a prodat hodně kusů, na to nepotřebuješ CDP. Navíc CDP a dobrý marketing? Myslíš lhát, lhát a pak to nějak roky hasit a dodat stejně polovinu slibovaného obsahu.?Děkuji nechci. CDP má jenom moc fanboyů, jinak zatím mě poslední roky moc nepřesvědčili, aby mohli zpracovat něco takového jako Deus Ex.

Můj názor, neberu ti tvůj. 

• Možná s novým dílem, který by byl primární hrou studia jako ten Cyberpunk nebo BG3 s Larianím marketingem. Do remaku se velké studio naplno nepustí. Maximálně někdo menší jako Blobber se SH2.

• Nemají v CDPR rozdělený studio na několik divizí který se soustředí na různý projekty (dokonce pracují na vícero naráz)? Nějaký menší tým by se mohl věnovat remaku zatímco hlavní část bude mít prioritu W4.

• PLuto.petr

Zase další zbytečný remaster. Kdyby radši udělali nový díl...

• iSpirit

Já můžu souhlasit, že je to jedna z nej her a s MGSII i jedna z nejdůležitějších her vůbec. Ty hry jsou v současnosti více aktuální než tehdy a taková hra by si zasloužila tu nejlepší možnou grafiku, aby oslovila co nejvíce hráčů a mohla před ty myšlenky.

Škoda.

• ripper

Zrovna včera jsem viděl zajímavé video - Remasters: You Don't Hate Them Enough. Je těžké s autorem nesouhlasit, zvlášť s prezentovanými příklady. Umělecký záměr a vzhled jde do koše jen aby tam byly "realistické" odrazy a materiály.

Tak doufejme, že Deus Ex Remastered dopadne lépe. Na realismus nejedou (to je dobře, protože to už by pak měl být radši kompletní remake), ale ani ty prezentované screenshoty a video mě úplně nepřesvědčily. Přijde mi, že tenhle typ remasterů má obecně často problém s nasvícením - původní hra na to nebyla dělaná, a když se tam pokusíte simulovat reálnější světlo, tak se některé oblasti utápějí ve tmě, jinde se to naopak nepřirozeně leskne, a je to celé divné. 

Poslední dobou začínám mít pocit, že nejlepší remaster je takový, který vypadá v podstatě tak, jak si hru "pamatujeme" (třeba Starcraft Remastered, System Shock Enhanced, Heretic + Hexen remaster, atd). Zvýší se rozlišení, framerate, trošku detail textur kde potřeba, přidá se podpora pro přemapování kláves a gamepadu, moderní multiplayer, apod. Ale pořád zjevně vidím, že hraju starou "původní" hru.

Na všechno ostatní bych radši udělal komplet remake (příp. reboot), třeba Mafia Definitive Edition, System Shock Remake, ať se teda dá všechno pojmout moderně a nedělá se z toho kočkopes.

No, tak uvidíme, co nám dodá Aspyr...

• Marquis-III

První komentář na youtube:

"upgraded visuals from 2000 to 2005" :/

Vypadá to hrozně. Aspyr rozhodně není Night Dive Studios.

Fakt to působí, že všechno co udělali je že rozchodili na nových strojích, procpali textury AI upscalingem a rozchodili to s gamepadem.

Fakt smutný. Deus Ex zaslouží mnohem víc.

• Derp_1337

"upgraded visuals from 2000 to 2005"

To jsou zlatá slova. 😂

• Teroristi postříkali vše olejem?

• SlavicBes

vsak to vyzera absolutne hrozostrasne!

• Derp_1337

Fakt to vypadá špatně. Ubohý nízkorozpočtový remaster, kde jenom nějaká AI upscaluje textury do vyššího rozlišení, je nedostatečný. 

Ta hra je tak stará, že by si zasloužila kompletní remake. Něco ve stylu Resident Evil 2, 3, 4 Remake.

• Remake se jmenu Prey :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit