Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strom krásnej zajisté a pro mě bude zábava si s tím vyhrát. To se dalo i v D3 hrát si s kombinací setů, itemů, skillů, gemů... Jenže většina těch lidí, co brečí, jak D3 není RPG stejně zadají do googlu "Diablo 4 best Sorcerrer season 1 build" a po světě budou běhat zase kloni. Klasika. :) Stejně jako dodnes spousty lidí s tím jejich "Dohrál jsem D3 jednou na normal a bylo to tak trapně lehký" :D Prostě lidi si najdou vždy na co plivat a ukázat svoji blbost veřejnosti. 

    • PCMR

      Pobavilo, ale mimo. Jen samotný fakt, že D3 mělo asi 15 levelů obtížnost, je obří designový fail. No a hloupost argumentu typu "každý si stejně vygoogluje build, takže rpg prvky nemají význam" ani nebudu rozebírat.

      • Až začneš reagovat na to, co jsem napsal a ne na blbosti, co si napíšeš sám a pak je přisoudíš mně, jak se ti to hodí, aby sis asi chvilku připadal chytře, tak se můžeme začít normálně bavit. Nebo jen nepochopení psaného slova?

    • 0tecFura

      Já bych ale řekl že d3 na normál bylo až trapně jednoduchý. Nejen že jsem za celý průchod ani jednou neumrel ale já nepoužil ani jednou žádný lektvar. Potom na Hard jsem za celou hru použil asi 3x lektvar léčení. A taky ani jednou neumrel. 

      Pak dalsi obtížnosti byly už o něčem jiném. Ale ta normál obtížnost mi přišla až přehnane jednoduchá. 

      • O tom to je. Ta obtížnost normal je nešťastně pojmenována. Mělo by to být VERY VERY VERY VERY EASY. Což obtížnosti tak nějak odpovídá. Proto tam lze nastavit hned od začátku obtížnost větší. Nikdo to na normal hrát nemusí. Už jsem to tak 2 roky nehrál, ale s čerstvou postavou šlo již tehdy projít kampaň minimálně na Torment 1 solo. 

        • 0tecFura

          Jinak se mi ale d3 líbilo hodně. Já to hrál až třeba 2 roky po vydání. Vím, že při vydání na to byla kritika a i recenze byly nic moc. Nevím, jestli to pak nějak opravili ale když jsem se ke hře dostal, tak mi přišla v pohodě. 

          Teď se budu trochu rouhat. Ale já osobně z diablovek mám nejraději titan quest. Objektivně vím, že to není lepší hra než diablo 2, ale mě se líbilo to zasazení do té řecké mytologie v těch prvních kapitolách. 

          • No já mám nejraději Grim Dawn. Takový přímí nástupce TQ. Nevidím na tom nic jako rouhání. D2 je nostalgie, ale už dávno překonána. :) 

            • PCMR

              Určitě ale není překonána failem jménem D3...

            • 0tecFura

              Jo Grim dawn byl taky hodně dobrej. 

              Jak jsem psal u toho titan quest že mě bavilo to Řecko tam. Chtěl bych si někdy zahrát velké rpg ve stylu elder scrolls z řecké mytologie. Řekl bych, že si to téma o takovou hru vyloženě říká a divím se, že to ještě nikdo neudělal. 

              A třeba nějaká mytologicka monstra by mohla být jako boss fighty ve stylu dark souls. 

              • nightborne

                Reakce na příspěvek:

                A co poslední creedy? Je to de facto RPG a i přes výhrady mě překvapivě bavily, ačkoliv bych to sám bejval předem nečekal.

                A to Řecko maj neskutečně nádherný.

                • 0tecFura

                  Reakce na příspěvek:

                  Jo poslední assassins creed mě hodně bavilo (měl jsem na tom přes 120 hodin a byl jsem na každým otazníků). Celkově se mi líbí kam se série od origins začala ubírat. I když můj nejoblíbenější díl je dvojka. 

                  Ale mě osobně by se líbilo, kdyby se to celý točilo kolem ty mytologie. Že by člověk potkával třeba i bohy (nějaký quest na Olympu), a boss fight by byl s ,,opravdovým,, minotaurem a ne jen s člověkem v masce bejka. Třeba nějaký fight s hydrou a tak.  V otevřeným světě ala elder scrolls. 

  • Hmmm tak jsem si nedávno zkusil D3 a je to strašná blbost . Jako proč to hrát ? abych tu stupiditu hrál znovu a grindil nějakou kravinu abych to mohl hrát znovu ??? Navíc to bude stejně zase jen o tom kdo si nejrychleji přečte na netu a bude mít štěstí/peníze na nejlepší build . Hmmm ne díky - navíc hry od činablizu jsou všechny stejné ... plat plat plat a budeš fakt dobrej . ( případně ti to nerfneme at musíš koupit něco jiného ) 


    • Dobrý blábol, pochybuju že jsi to vůbec hrál :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit