Přejít na výpis diskuzí
Jednotky Chaosu ve střílečce Warhammer 40k: Space Marine
23.3.2011 | levis
55 příspěvků
-
když už tak jedině Space Wolves
-
Na tohle se tesim, grafika ma stejnej styl jako ty strategie ktery se me strasne barevne a designove libi. Ty obrazky jsou teda nic moc, tady jsou mnohem lepsi http://store.steampowered.com/app/55150/
-
Můžem být jen rádi že orcové jsou orcové a ne skřeti...
-
a jeste jsem se v tom rozčilení upsal *1*
-
v dow blbý blood raven a ted smurfové *10*
proč nemůžou udělat hru se Salamandrama nebo Crimson Crimson Fists ?? né proč rači dam narvem pretty poster boys -
Co to je sakra za překlad? Mohl by se příště mému milovanému Warhammeru věnovat někdo kdo alespoň ví o co se jedná a kdo nemá znalosti angličtiny z druhého stupně základní školy?
-
Chaosoidi , Chaosmani , Chaosníci... ...všetko je lepšie *7*
-
"Chaos s plasmovým kanónem není totéž co Chaos s automatickým dělem." *1* No ten překlad teda špica. *1*
-
Přežil bych Chaosáky, ale Chaosové? To muselo znít kreténsky i autorovi.
-
Warhammer je zrovna ten typ světa, kterej by se neměl zásadně překládat do češtiny, aspoň co se týče názvů. Vznikají pak neuvěřitelný paskvily typu Chaosové nebo frakce. Aoutorova znalost warhammer universa by taky nebyla na škodu.
-
tak bohuzel maji tyto clanky jeden spolecny jmenovatel...levise. opravdu by mohl se sebou neco delat :\.
-
Slovo "Chaosové" mě totálně rozsekalo! Nevím jestli se smát, nebo brečet - asi obojí. Frakce chaosu je taky docela vtipný označení. Holt není nad to psát o něčem, do čeho absolutně nevidím...
-
Presne tak. Chaosove. To uz ke fakt trosku moc tohle...
-
To že tady przněj Warhammer na to už jsem si tak nějak zvyknul ale chaosové????? Co to sakra je???
-
To že na TG przněj Warhammer na to už jsem si tak nějak zvyknul ale chaosové????? Co to sakra je???