Přejít na výpis diskuzí
Jednotky Chaosu ve střílečce Warhammer 40k: Space Marine
23.3.2011 | levis
55 příspěvků
-
Přežil bych Chaosáky, ale Chaosové? To muselo znít kreténsky i autorovi.
-
-
Mě se jako nejpříhodnější zdá: "Bytosti s velkou entropií"
-
Chaosoidi , Chaosmani , Chaosníci... ...všetko je lepšie *7*
-
-
Nemohl by pro dobro všeho světa kdo má blog/stránku/cokoliv a přehled udělat pro levise krátkej slovník s návodem jak překládat W40K články? Popřípadě by bylo výborný tento článek uveřejnit i tady protože tady je vždycky děsná sranda číst komenty co si z něj dělaj srandu. Schopných lidí se tu zdá dost :)
-
Můžem být jen rádi že orcové jsou orcové a ne skřeti...
-
-
Tak ti nevím, ale já mam orka zažitýho takhle, velkej, hnusnej, silnej, hloupej, ma jistej bojovej kodex (náčelník je nejlepší válečník, ženy má ten nejsilnější apod.). Kdežto skřeta vidím jako malou hubenou napodobeninu skřeta, která je zákeřná a ráda utočí v tlupách a ze zálohy, popřípadě nasrahuje pasti. Pokud nemají dostatečnou převahu, tak z boje uteče naopak od orků. *1*
-
-
wh orkové žádny ženy nemaj protože je nepotřebujou v podstatě jsou to houby *1*
-
-
Tak ti nevím, když o tom popřemýšlím, tak ve wh opravdu nikde není žádná zmínka o orckých ženách. Ale logicky něco takoýho existovat musí, přece se nerozmnožujou dělením *1*
-
-
orkové jsou houby
každej ork za sebou nechává spory a ty mají šanci se uchytit kdekoliv z té spory vyrostou goblini kteří připraví podmínky pro rust orků atd..... -
Dělení by vysvětlovalo proč se tak rádi mlátí i mezi sebou. Z každého kousku co zůstane na bojišti vyroste nový ork a Waaaggghhh!!! může začít *1*
-
-
-
-
No nemůžeme být rádi, protože to nejsou "orcové", ale "orkové" (nebo prostě greenskin filth).
-
-
Na tohle se tesim, grafika ma stejnej styl jako ty strategie ktery se me strasne barevne a designove libi. Ty obrazky jsou teda nic moc, tady jsou mnohem lepsi http://store.steampowered.com/app/55150/
-
-
Nechci být prorok, ale podle mě to bude COD ve světě Warhammeru a totálně to zprasí! *1* Ale ať pořád neremcám, grafika bude na jedničku! Raději bych viděl tahovou strategii z tohoto světa než FPS. Ale třeba se pletu a bude to echt dobré. Trošku mě tam děsí ta platforma PS3 a XBOX. Jenže, všichni se snaží vydat své tituly ještě před Battlefield 3, aby měli spoň nějaké tržby, což je škoda.
-
-
Tahovka je na PSP http://spokojeny.blogspot.com/2011/03/warhammer-44000-squad-command.html
-
I kdyby to bylo jenom nějaký chození a střílení, mě to neva, je to Warhammer *1* Ale ne, screenshoty vypadají dobře, video ještě líp, grafika je moje oblíbená "relicovská", už ať je léto *4* Waaargh!
-
Je to TPS, ne FPS a navíc to s CoD nebude mít nic společného (ano, bude se tam střílet, ale to je tak vše). X360 a PS3 jsou na TPS skvělé platformy, stejně jako PC, takže v tom nevidím problém. A můžeš mi vysvětlit, co má s vydánim tohoto titulu společného vydání BF3? Ta hra byla ohlášena na tento rok a to se mají autoři s prominutím posrat a hru o půl roku (či více) odložit, aby to nevydali náhodou před Battlefieldem, který (také) s touto hrou nebude mít absolutně nic společného?
-
-
TPS? Takže něco jako Rainbow Six? I tak nevím jestli mám skákat radostí. Promiň, v tomto jsem pesimista. Vidět WH jako PS ( personal shooter ať už T nebo F je jedno ) a vše se může zvrtnout. V případě WH mě to bude setsakramentsky mrzet. To s tím vydáním jsem myslel tak, že by byla škoda kdyby to právě autoři uspíšili kvůli BF3, který by jim eventuelně mohl ukousnout pořádný koláč z tržeb. Nevím proč, ale mě takový přijde Homefront. Je fajn, ale ještě to mohli chvíli povařit. Podle mě to je ten případ časného vydání nebo, že by autoři došli na samé dno svých možností? BF jsem nepsla kvůli tomu, že to bude podobné, nejsem úplný idiot.
-
-
Third Person Shooter, nenapadá mě jediná hra, se kterou by se to dalo srovnávat, protože Space Marine bude zaměřen na CQC a boj na dálku dejme tomu stejnou měrou. Navíc hraješ za geneticky upravené lidi, kteří na sobě mají neuvěřitelné zbroje, takže to nemůžeš ani náhodou přirovnávat ke klasickým First Person Shooterům.
Tak ona už jedna FPS z 40K vyšla (když budeme počítat Space Hulky, které tak úplně FPS nejsou, tak 3), byl to Fire Warrior a ačkoli byla přijmuta kriticky, tak se mi hodně líbila a bavila mě náramně. -
-
joo, to mas pravdu.
-
V porovnání se SM jsou to křehotinky, ale to nebránilo tomu, aby to byla fajn FPS za hrdinu Tau Empire - hrát za hrdinu mimo SM či celého Impéria je pomalu zázrak.
-
tak ale tam hrajes za Tau, to jsou v porovnani se SM krehotinky
-
-
-
-
-
-
To T.L.Blade: Mohl by jsi sem hodit nějaké odkazy, kde by se daly nakoupit knížky ze světa W40k v angličtině levně?? Četl jsem jenom to, co je česky. Dík
-
-
Pokud chceš zkusit nějakou knihu, a chceš ji mít levně, tak doporučuji www.bookdepository.com či www.bookdepository.co.uk - je to jeden obchod, ale mají dvojí ceny, a oba nabízejí poštovné zdarma po celém světě. Nebo můžeš zkusit klasiku www.blacklibrary.com ale u nich jsou vyšší ceny a poštovné...
-
-
Díky!
-
-
Warhammer je tak známej, že anglický ebooky jsou velmi snadno k mání. Si to kdyžtak můžeš nejdřív vyzkoušet.
-
-
Ty ebooky jsou problém, protože ne každý je schopen je číst - já je například po pár řádcích vždy odložím a už se k nim nevrátím.
-
-
-
Jak by se dal smysluplně přeložit "Forge world"?
-
-
Nejsem si jist ale v knižkach je to překladano jako "kovářská světy". Přesně si to už nepamatuju v češtině jsem ty knižky četl už davno takže me kdyžtak opravte.
-
-
*oprava..."kovářské světy"
-
-
klidně tam mohl napsat /ale na planetě Graia třídy Forge World/ a ikdyž to není taky uplně přesné tak to nezní tak blbě
na druhou stranu pro neznaleho wh jsou to jen nicneřikající nazvy -
-
V některých knihám o wh co jsem četl, zachovával autor originální názvosloví. Např. Blood Ravens a k tomu dal potom pod čaru vysvětlivku co to znamená a že pro zachovávání autetičnosti zachovává půdovní názvy. Viz Transformers - Bumblebee - Čmelák. Já slyšet v kině "Čmeláku ochraňuj krychli za každou cenu" , tak odejdu. *1*
-
-
Troufni si na ně. Za předpokladu, že se domluvíš, tak máš dostatečně velkou pravděpodobnost, že by si zvládl ty knihy přečíst. Zkus si jednu, která by Tě zajímala koupit a zkus to, mnoho lidí si to nemůže vynachválit, protože si tím zdokonalují angličtinu.
-
Samozřejmě jsem četl všechny co jsou v češtině, škoda že si netroufnu i na AJ i když se domluvím. Nicméně nemůžu si stěžovat, ale dostal jsem se k obstojným verzím překladu, respektive nebyla to žádná první vydání z roku 123, ale precizní práce, a nevzpomínám si že bych narazil vyloženě na něco co by mi vadilo. Zrovna "hvězdní vlci" nejsou tak špatní. Ale uznávám, že kdybych to vytrh z kontextu a neznal tématiku wh universa (neveděl že hvězdní vlci mají genetickej štěp kterej z nich tak trochu "více než míň" dělá monstra se špičatýma zubama) tak pod pojmem hvězdných vlků bych viděl asi taky nějakou bandu typu Strážci vesmíru. *1*
-
Četl jsi knihy o Ragnarovi tam to byli Hvězdní vlci( pod tím jsem si vždycky představil grupu děcek v elasťácích.), ne space wolves.
-
-
-
-
-
-
To že na TG przněj Warhammer na to už jsem si tak nějak zvyknul ale chaosové????? Co to sakra je???
-
To že tady przněj Warhammer na to už jsem si tak nějak zvyknul ale chaosové????? Co to sakra je???
-
-
Slovo "Chaosové" mě totálně rozsekalo! Nevím jestli se smát, nebo brečet - asi obojí. Frakce chaosu je taky docela vtipný označení. Holt není nad to psát o něčem, do čeho absolutně nevidím...
-
-
Presne tak. Chaosove. To uz ke fakt trosku moc tohle...
-
tak bohuzel maji tyto clanky jeden spolecny jmenovatel...levise. opravdu by mohl se sebou neco delat :\.