Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hloupost. FPS je digitální veličina, kdežto oko snímá obraz "analogově". Otázka tedy zní kolik snímků zasebou vnímáme jako plynulý. Spodní hranice je skutečně kolem 25fps. Jenže člověk dokáže zachytit až 200fps. Krásnej příklad je obnovací frekvence crt monitoru, schválně kdy eště poznáte že bliká? Pocit uplné plynulosti tedy je člověk od člověka někde kolem 100fps. Ale ani to neni jednoznačný, stačí malej trik a to například rozmazání obrazu a už při 30fps nepoznáte ani prd - viz televize-filmy ;)
  • mínuska mu dávají inteligentní lidé, kteří vědí, že lidské oko dokáže vnímat jenom 25-30 FPS *1*
  • Nejraději mám kupodivu díl až třetí. Ano - první dva jsou klasika se vším všudy, ale trojka se svou temnou atmosférou připomínající Horizont Události mne ve své době opravdu dostala do kolen. V tom roce bitva Half-Life 2 vs. Doom 3 = pro mne nerozhodně.
  • Spades
    ti co mu davaj minuska - jste pekni retardi... Konzole jedou na NTSC a PAL tzn neco mezi 20 - 27 fps za vterinu, takze je to uplne jedno jestli to bude 30 nebo 60 ><
  • vasekveselej
    Koukám že všichni pochopili, říkám že na PC je to málo, u konzolí bych ani víc nečekal... Jo, to zase poukazuje na to že flamů mezi pc hráči a konzolisty se nikdy nezbavíme... *1*
  • Njn ale většinou ano ! *2*
  • Return to castle taky není přímo jen od id, ti tam dali pomocnou ruku snad hlavně kolem enginu.
  • Ano byl v 2009 ale jak hádám tak nebyl od Id software ano hrál jsem ho ale už to nebylo ono jako Return to castle. *3*
  • vasekveselej
    na pc :)
  • Ale nový wolfenstein tu je. Všechny hry nemůžou být jako CoD a vycházet každej půlrok.
  • Já chci nového Wolfensteina ! Můj největší herní a srdeční zážitek *4* . Jinak skvělá novinka osobně formu Id software mam velice rád takže se těším vždy na její nové produkty. :)
  • 30FPS? TO je teda pěkně málo.. to se to bude zase všechno sekat... *9*
  • Ten Carmack to je u mě machr !
  • alespon na neco jsou PC hracum dobre konzole :) .. zabranili vyvojarum aby do rage placli 30 chlapu a udelali z toho dementni rezbu :) takhle je jich 5-8 ale zato maji neco pod cepici ...
  • jnsCZ
    Dooma 1&2 hraju dodnes, je to prostě srdcovka. Tak uvidíme, s čím iD přijdou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit