Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jen posílejte petition ad konečně vydají mortal kombat 9 pro PC a exkluzivní postavu motaro na konzole ps3 a xbox není motaro si pamatuju z mk trilogy na pc motaro exkluzivní pro pc verzi mortal kombat 9 ! *4*
  • BTW lidi: Hral to uz nekdo? Ja se bohuzel ke svymu ps nejakou dobu nedostanu *1*
  • Což vypadá to moc dobře to rozhodně. Ale k čemu to je, když nejspíš nebude na PC.
    Nejspíš se na nás zase vyprdnou *10*
  • Nesnášim hry, co opustili svojí počáteční domovskou platformu (PC), která umožnila jejich odpich a přesídlili pouze na konzole. *12*
    • ale jistě určitě dobře víš, že Mortal Kombat mezi ně nepatří... to že si poprvé pařil MK na PC, neznamená, že vzniklo na PC... je to přesně naopak... MK vzniklo na arcade systému, přesídlilo na konzole a tam zůstalo... na PC se portovalo, ale od toho se upustilo... a když si spočítáš kolik MK her sis na PC zakoupil, tak zjistíš důvod proč už se na PC neportuje...
      • Ale proč od toho upustili? To si jako myslí, že my PCkáři si to zapařit nechcem nebo co? Nám se Mortal Kombat taky líbí. A proto, že si kvůli tomu nechcem kupovat drahý konzole, který jen tak mimochodem sou v Americe třeba o 2 nebo 3 tisíce levnější, máme bejt ochuzený?

Neřikam, kdyby třeba chvilku počkali s konverzí na PC. Ale hlavně by sme se jí rádi vůbec dočkali. *11*
        • dyť to píšu... na PC si ty hry nikdo nekupoval... jestli máš originálku nějakýho MK na PC tak respekt, ale seš jeden z mála... PC prostě nemá takovej tržní potenciál jako konzole, takže PCčkáři si samozřejmě zapařit chtěj, ale málokdy chtěj platit, je to jednoduchý... a celkově, i když odpustíme od pirátství, tak žánr bojovek na PC nebyl nikdy nikterak populární... tak jako strategie je spíše záležitost pouze pro PC, rajón bojovek je prostě konzole a gamepad... trh PC her je pro vývojáře bojovek prostě minimálně atraktivní...
  • 90% z vas co pisete ze to vypada divne pravdepodobne nikdy nehralo MK. Bohuzel nastupuje generace "Pred Call of duty nebylo nic".
    • Amen.
  • uzivatel1982
    Že by po delší době konečně dobrej díl MK? Od Deadly Alliance už to stálo za prd.
  • pre dalsie info: Johny Cage je postava stvorena na motivy slavneho Franka Dux-a podla ktoreho bol aj natoceny film Krvavy Sport ( Bloodsport) s JC Van Damom a Bolo Youngom.

Je obrovska skoda ze tato hra nevznika sucasne aj na PC, kde si viem predstavit velmi velke predaje hlavne pre digit. distribuciu. Prispejte aj vy vasim podpisom/nickom k peticii za MK9 na PC!

http://www.petitiononline.com/MK9PC621/petition.html

http://www.petitiononline.com/MK9PC621/petition.html
  • kobzool
    Ta rychlost... lol. Oproti tomu je dragon age 2 two-hand weapon animace realnejší.
    • Od kdy je Mortal Kombat o realite??
      • kobzool
        Nevim, ale zas nemuselo by to vypadat jak veverky co vypili x litrů red bullu s perníkem
  • Pete.palis
    od kdy má kéru na hrudníku?? *1*
    • Ta mi taky přijde přehnaná
  • Mortáče jsem měl vždycky rád, ale od MK4 už je to mimo mě, ty předchozí díly s digitalizovanou grafikou postav měly rozhodně větší grády, působily brutálněji, postavy byl skutečně "reálné" takže o to syrovější to mělo dojem, tohle 3D kdy je anatomie postav úplně mimo, víc se kouzlí než mlátí a sotva je vidět nějaká krev, to už prostě neni ono.
    • Zahral jsem si demo a muzes mi verit , ze jak anatomie tak brutalita je v naprostem poradku :)
      Dokonce bych rekl, ze co se tyce brutalni stranky hry , tvurci jeste pritvrdili ... oh yeah :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit