Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je pravda, že by nebylo vůbec špatné postavy nějak pořádně diferencovat. Takhle mají všichni stejně namakanou postavu (stějně velké poloodhalené poprsí), akorát jiný obličej a obleček.

Zrovna Kabala (mojí oblíbenou postavu), bych si jako namakaného bijce nepředstavoval.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Kabal_%28Mortal_Kombat%29#Kabal

http://www.1up.cz
  • Pravej_PipMan
    so true *12*
  • Spades
    vypada to jako... MORTAL KOMBAT :D:D:D
  • Pete.palis
    od kdy má kéru na hrudníku?? *1*
  • kdes přišel na to, že MK je pouze pc záležitost?..pokud vím, tak MK3 a 4 byl aj na PSone... a konzole tu byli odjakživa..akorat je nikdo tak nenazyval... už i blbej "tetris" do ruky byl konzole..
  • Mortáče jsem měl vždycky rád, ale od MK4 už je to mimo mě, ty předchozí díly s digitalizovanou grafikou postav měly rozhodně větší grády, působily brutálněji, postavy byl skutečně "reálné" takže o to syrovější to mělo dojem, tohle 3D kdy je anatomie postav úplně mimo, víc se kouzlí než mlátí a sotva je vidět nějaká krev, to už prostě neni ono.
  • Vzhledem k tomu, jak se každých 5 let zvětšuje herním postavám objem svalů a jejich výška raketově roste, tak radši ani nechci vidět ty postavy za 20 let. Většina postav z Mortal Kombat má přidáno tak 15cm a 50kg od svých původních verzí. Teď jsem rozehrál Batman: Arkham Asylum a tam má Batman přes 2 metry, rozpětí ramen tak k 1 metru a váhově přes 200kg.
  • Dneska vsechny hry co maji vyjit jen pro pc delaji i na ty posrane konzole ale hru ktera se zacala hrat na pc odjakziva ...Daji jen na ps3 a xbox...MVidim ze maji nasrano v hlavach.Smrt konzolim!!!
  • To už k mortal kombatu patří. směšné násilí, směšné filmy a zábava k pos...... *3*
  • fallout
    vypadá to naprosto směšně... a to jméno Johnny Cage *1* *1* *1* těžce tvrďácké jméno...
  • Jj, vypadá to opravdu podivně..
  • vypada to divne teda :) tela tam litaji jako by vazila pul kila
  • Aby se ale nekdo neozval ze to podporuje nasili na zenach *1*
  • Ten vtip s večeří se povedl :)
  • Piggsy
    Vypadá to parádně. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit