Přejít na výpis diskuzí
Jurassic World Evolution vyjde v červnu, ukazuje díry v plotech po tornádech
30.3.2018 | Patrik Hajda
38 příspěvků
-
No jdu si nainstalovat Dino Island! *1*
-
Na JWE se hodně těším a potom, co jsem viděl gameplay demo, kde to vypadá naprosto skvěle, pro mě osobně nejočekávanější hra tohoto roku. A navíc k tomu bude ještě Fallen Kingdom v kinech, prostě paráda :-)
-
Pevně věřím, že se jako pokračování nedočkáme stavby těch úžasných křesťanských tematických parků co už mají v USA. To už je opravdu úlet.
-
https://www.youtube.com/watch?v=WZvP8_gPyv0
Jj, na 1080Ti to jede hůře, ale ty na 680 na ultra. Mi povídej... Jinak tady se řeší draci ne Vávra. -
a ty sis šáhl? může to být z plastu *7* Find Jesus in your hearth or burn in hell pagan. Ne vážně, kolik máš IQ?
-
a víš o tom, že narozdíl od toho tvého hrdiny se kostry těch "draků" našli ? Dokonce je jich sposta po všech muzeích světa co se trochu dovzdělat a jít si šáhnout na PRAVDIVOU histroii do muzea místo poslouchání pohádek v kostele? *3* *14*
-
Kingdom Come mi jede na me staricke gtx 680 2 gb nadherne na ultra nastavenich sem tam lag ten novej update proste ta hra je ted fakt dokonala
-
K ježíškovi přála bych si Ježíška... *1*
-
Nechápu, proč se tak ježíš.
-
tady není o čem, ježíše nechal otrávit putin... to jak je na kříži už je jen fake news..
-
Počkat, počkat, počkat! Když ten chlápek stejně mrtvej nezůstal pak proč máme truchlit? Takovouhle vraždu by nevyřešil ani sám Horacio Kajn a jeho banda a to jsou jiní machři...... *5*
-
Hybaj do práce pohane a nebudeš mít čas na nějaké bezbožné dinosaury. To si říkáš katolík?
-
Pravdu dis, bratre! Dosti bylo popularizace nesmyslne pseudovedecke evolucni teorie, kterou zaslepenci stale hlasaji, ignorujice zazrak stvoreni Pana naseho. Kdyby byl Frontier co k cemu, udelal by hru oslavou Jeho velikosti a vrcholnym klenotem parku by byl Adam. Ale beda, jestli by mel pupik, to by nebylo vedecky spravne.
Ale vzhledem k tomu, ze kacirsky Frontier nic takoveho neudela, nutno se i spokojit s draky a doufat, ze tam bude trosku vice managementove slozky nez v Planet Coaster. ;) -
*15*
-
Mickey: Tohle jsou stránky o hrách,ne o náboženství a svátcích.
A nazvat Dinosaury draky,na to musíš mít asi pořádnou kriplózu.
Anonym:No,u něj nebude to jen pomlázkou a nebude to jen na zadek. -
Tady se někdo nemůže dočkat, až dostane v pondělí pomlázkou na zadek *1*
-
Dneska je Velkej pátek, den umučení Ježíše Krista. Kdybyste radši, neznabozi, napsali něco o tom. Ale to ne, radši fabulujem nesmysly o dracích, co stejně nikdá za 6 000 let historie Země neexistovali.
-
Vypadá to dobře! Původní díl mě tehdy dost bavil.