Přejít na výpis diskuzí
K čemu slouží balík HD textur pro X360 verzi Battlefield 3
20.10.2011 | levis
33 příspěvků
-
No když jsem četl tu poslední větu myslel jsem si že bude znít takto : " Teď zbývá vyřešit už jen jednu drobnost - kolik vlastně balíček s texturami ve vysokém rozlišení bude stát peněz ? " :D ...
-
U Xboxu je fajn,že microsoft vydal konzoli a jede podle pravidel - rozuměj,nabídnul konzoli bez HDD a bere na tyto majitele ohled,at to stojí co to stojí... V praxi by to ale chtělo podporu NEHDD majitelů vynechat,brzdí to konzoli samotnou,respektive to přináší zbytečné problémy - prohazování disků (L.A.Noir.mass effect 2 atd...)
-
spíš by mě zajímalo jaký vliv to bude mít na hratelnost, občas je lepší mít nastavenou nižší kvalitu textur. A také jaký vliv na framerate, v BF je každý fps dobrý:)
-
-
Přesně o tomhle jsem taky přemýšlel, nestojí mi za to mít o pár pixelů lepší textury za cenu sníženého framerate
-
-
no ja kdyz paril porpve fallout tak me prechod mezi obrazovkama nacital tak 20s...a stejne nejlepsi hra co sem hrat...vse je o hratelnosti
-
-
-
Beyczech: PC je zase od jakziva na praci a ne na hrani her, uz ta predstava, jak hraju hru na necem, co je vytvorene pro psani textu je znacne groteskni (ano spravne, tim mam namysli klavesnici, ktera je je, stejne jako krysa co drzis v ruce, take z plastu). K tomu si pripocitejme miniaturni monitor, pred kterym drtiva vetsina pcckaru drepi pul metru, obklopena chrchlajicima plastovyma pc reprackama na rozvrzane zidly...dekuji nechci. Radeji dal zustanu u te "krabicky pro deti":
http://www.youtube.com/watch?v=TXh1XkuU3Xw -
-
Jsi hodne kratkozraky... PC je hlavne multifunkcni a nepatri taky do ruk obycejnym konzumentum, ktery nepoznaji moznosti osobnich pocitacu. Trosku schopnejsi uzivatel vi, ze si muze na PC napichnou Gamepad, Volant, Joystick a jine periferie k tomu, aby si podle vlastniho pohodli zahral. Muze si zapojit monitor, nebo TV a hrat na 50" FULL HD v klidu s plnym vyhlazovanim pri tom nechutnem rastu. Muze si napichnout Receiver a uzivat si poradne 180w 90+db, sterea. Nebo jakykoliv 5.1, 7.1, 8.2 set... po pritom zabrouzdat NETem, svetem, aby se pousmal nad tvym komentarem.
-
-
Kdyz tak o tom krasne pises, jiste mas PC k takove sestave pripojene a jiste se muzes pochlubit fotkou, abych si nahodou nemyslel, ze tu pises o necem, co sice mozne je, ale 99 procent PC hracu to tak nema. A o tom to je, ty jeden kratkozrakej :)
-
-
lama+socka
-
-
To se mas cim chlubit :D
-
-
-
celkem se mi bf3 zamlouva i na xbox jenze pokud by mel jit plynule jako MP verze demo tak to bych se na to vykaslal .. zatim jedina strilecka co spale fakt sveze je call of duty na xboxu , mozna jeste crysis 2 ale to bfko ci bad company 2 uz tak plynuly obraz nema
-
Haháá.Uvidíme kdopak umí streamovat líp. BF3 nebo RAGE :) ...doufám že to nedopadne jako s RAGE :)
-
Come on, give it to me!
-
prachy prachy prachy.... to bude DLC na zeleny tkanicky u bot 5$, DLC na cerny brejle 5$, DLC na juesarmy zeleny podvlikacky 3$, DLC zvejkacka juesej 10$. za 5 let, si clovek bude muset koupit 100 DLC a teprve pak si hru zkompletovat jako celek. Fuj kam se to... rit at jedes lip....
-
-
Proto si kup COD no.. :D
-
já bych klidně ty černý brejle za 5 doláčků bral.. a říkal bych si "kdo z vás na to má??"
-
kde se píše o DLC? balíček textur bude na 2. DVD u Xbox verze a na PS3 bude normálně na Bluray
-
-
Jme hezky kluci , krasne vonime, a Miluje Vas , nehrjte to na X360
-
tohle nemůže plynule fungovat na konzole protože mají malou propustnost pamětí (GPU)...