Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S Reincarnation jsem od samýho začátku a můžu vám říct, že od první hratelný verze ušla beta velkej kus. Co mě ale fakt baví, je že parta ze Stainless, s jejich šíleným šéfem.:D, dostála slibům a hratelnost je fakt přesně taková, jakou bych po 1 a 2 čekal..:D Každej kdo hrál první dva díly (sry ale TDR2000 do tohodle klubu fakt nepatří) se bude okamžitě cejtit jako by včera dohrál dvojku.
    Co se fyziky a modelu poškození týče, dál sou snad akorát finové z Bugbearu s jejich Next Car Game aka "je to Flatout, ale pšššt". ;)
    Grafika? Nevim s čím to tu pořád srovnávate, hergot! Uvědomte si už konečně, že prostě každej vývojář nemám stohy peněz jako jabka z Ubi nebo EA, dohajzlu! Grafika AC Unity je kulervoucí, ale hra samotná stojí za ho*no. Superlativní grafika špatnou hru nespasí. Reincarnation nemá super grafiku BF Hardline, ale u Hardline takovou pr*el nezažijete.
    U mě dostali Stainless body už jen za to, že maj koule na to jít dneska s touhle hrou ven a novej trailer ukázuje, že se s tím rozhodně nese*ou..*1*
    • Jack1947
      Ta optimilizac e je příšerná grafika tomu neodpovídá vůbec, trhá to strašně oči. *7* To se fakt nedá tohle...
    • Nesouhlasím. Next Car Game má o poznání primitivnější model poškození. To co můžeš udělat v C:R v NCG nejde.
    • Ja teda musim rict ze mi Reincarnation pripomela Carmagedon 2 a docela me bavi ale ta optimalizace.... doufam ze s tim brzy neco udelaji.
    • Krudanze
      pod tohle se podepisuju
  • mirekdusinojc
    Když jsem byl malý, Carmageddon mě z nějakého důvodu dost bavil. Dokonce to byla jedna z mála her, kterou jsem vyžebral na rodičích. Dneska už bych asi tak nadšený nebyl. Nicméně ke kontroverznímu obsahu samotnému, je to pořád do určité míry nadsázka, stejně jako Postal. Tvůrci si uvědomují, že bez humoru k podobnému tématu moc přistupovat nejde, což je patrné například při srovnání s odpadem typu Hatered, který se vyžívá v genocidě tím nejzvrhlejším způsobem a v rámci boje proti politické korektnosti mu ještě bandy stádních blbců z 4chanu a jim podobní tleskají.
    • Zde dámy a pánové vidité perfektní exemplář komunistické ovečky.
  • Chim
    Další hloupá a naprosto zbytečná hra.
    • Povez nam prosim vic o tom co jeste povazujes za zbytecne a hloupe. Dekuju.
    • Další hloupý a naprosto zbytečný člověk.
  • Ta grafika by bola dobra mozno tak 10 rokov dozadu.Skoda, ze nikto nevie kvalitne spracovat zabavny namet, osvedcenu znacku a spravit z toho bomba hru. Podobne ako Wing Commander a kopa dalsich, ktore by sme radli videli v novom kabate.
  • Jack1947
    Hmm... je to beta a má 11gb . Plná verze bude mít tak o 10-15gb více a pochybuji že se graficky a ostatní složky nějak razantně změní s tím že pokud to není faoušek původního Karmáče tak ho to zas tak bavit asi nebude...

    Hlavně to není hra o grafice ale spíš o rozsekaných chodcích, krvy a bouračkách - tučnácích, kravách a jiných zmasakrovatelných objektech...hráčova chorobně-úchylného zájmu.

    Beru to i z pohledu že jsem jen o karmageddonu četl ale vlastně hrál asi snad jen tdr2000 demo a to byla docela blbost. Prostě se nedá mluvit o nostalgii a když jsem zkusil z nudy alphu tak mne nebavila. Potřeboval bych destrukční závody trochu reálnější fyziku, ne tohle... no jo ale toho se mi dneska asi nedostane. Nejde jen o chyby - dobře chyby tam jsou a jsou otravné... ale o celkovž pohled. S tím že mi to asi moc vyhovovat nebude. Netvrdím že to je blbost jsem rád že tyhle hry vycházejí v dnešní připosraně korektní době.
    • TDR nedělali Stainless. Ti dělali jen 1 a 2 (tedy nejlepší díly série) a od TDR se otevřeně několikrát distancovali jako od špatné hry. Reincarnation dělají opět Stainless.

      Fyzika ve hře je dosti reálná, ale samozřejmě se nejedná o racingový simulátor. Ten musíš hledat jinde, ale zase ti nenabídne tak perfektní model poškození.

      Velikost v dnešní době levných TB disků a vysokou rychlostí internetu nevidím jako problém. Grafika se ale ještě měnit bude a to konkrétně nasvícení, které je teď v mnoha případech úplně blbě (slova tvůrců) a grafické glitche, které ovlivňují celkový look hry.

      Z hratelnostního hlediska je ta hra excelentní a mohu ji doporučit. Není to ale "trailerová hra". Člověk to musí hrát.
      • praveze realna fyzika je nanic. carmageddon bol premna najviac zabavny tou sialenou nerealnou fyzikou ked som mohol letiet vzduchom cez 3 ulice to bola proste pecka.
  • Koukam na to video a rikam si to bude parada az vyjde carmagedon v dnesni grafice a fyzice proste SUPER! a pak to prijde, oh wait v tom videu to neni ten stary carmagedon, ono to tak strasne vypada DNES *11*
  • Strašně se mi líbí, že když máte rozbité auto a součástky z něj se povalují po celém levelu, tak pokud ho opravíte, součástky skutečně fyzicky putují v prostoru, aby se vám vrátili do auta. No a při tom putování občas sejmou nějakého chodce, nebo protivníkovo auto.

    A takových detailů, které mají skutečný vliv na hratelnost je tam hodně. Například v davu lidí opravit auto rovná se masakru. *1*
    • Jo a abych to doplnil, tak to sejmutí není náhodný prvek, se kterým by autoři nepočítali. Za takový kill dostanete bonus :-)
  • Dosti vyrázně mi tam chybí tzv. fyzika vyzutí chodce z papučí(nezaměňovat s utrhlými končetinami).
  • Z videa ta hra může působit nic moc, protože grafika není občas úplně AAA. Ale hratelnost je tak strašně chytlavá a parádní, že se prostě od toho člověk nemůže odtrhnout. Mám odehráno už cca 70 hodin a mohu to všem doporučit.

    Nicméně, zatím hra opravdu trpí neoptimalizovaností, takže bych radil počkat všem, až se HW nároky trochu zmírní a stabilizují.

    Jako hra (!) ale fakt paráda. Destrukce je skvělá.
  • Super, začína to mať gule!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit