Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No upřímně nic moc teda ...
  • Tak pokud se tam přejíždějí jeptišky, to tam teda rozhodně nesmím chybět *7*
    • Škoda, že tam nejsou všichni proroci. Přejížděl bych jedna radost.
  • Tak nějak mi to připadá úplně stejné jako carpocalypse, fyzika a destrukční model přinejlepším podprůměrný, grafika 8 let zpět)...tím neříkám, že mě ten díl nebavil asi 5 let...ale na co dělat úplně stejný? A navíc za 25EUR v early accessu :D
    • Jízdní model je mnohonásobně lepší, než v jakémkoliv předchozím díle. Už to samo o sobě je důvod, proč hře dát šanci.
    • Fyzika a destrukční model v C:R nemá ani dnes konkurenci. Pokud nepočítáš BeamNG (které není schopné v takové kvantitě plynule fungovat a kurví jízdní model) tak neexistuje momentálně nic lepšího.

Nejprve si to zahrej a pak to posuď.
  • Ta grafika by bola dobra mozno tak 10 rokov dozadu.Skoda, ze nikto nevie kvalitne spracovat zabavny namet, osvedcenu znacku a spravit z toho bomba hru. Podobne ako Wing Commander a kopa dalsich, ktore by sme radli videli v novom kabate.
  • frag.ment
    Nevypadá to špatně, určitě to bude sranda, pokud to dotáhnou do konce. Ale já raději singl, jak byl třeba v Carmag2. Se uvidí, co z toho vyleze..
    • Co si pamatuju, singl v C2 byl místy pekelně těžký. *4* Každopádně to vypadá, že novýho Karmáče asi minu, nějak jsem těmhle botám odrostl, i když vypadá hodně dobře.
      • frag.ment
        Jojo mise v SP byly těžký, něco jak DS dneska, ale i tak to byla sranda. Je fakt, že nevím, jestli mě to bude v dněšní době ještě bavit, ale koupím až finální verzi a uvidím.
  • Mě to teda nadchlo, to nemohu říci.
  • C-BEAM
    prvý Carmageddon to neprekoná ale vyzerá to zábavne.
  • kdyz jsem na to koukal na posled, vypadalo to strasne a rikal jsem si, ze to ani nema cenu sledovat, ted uz to vypada podstatne lip, byt to neni zrovna kulervouci, ale rekneme akceptovatelny

asi si nakonec preci jen par chodcu prejedu, kdyz to jinde nezaziju *5*
  • snad se auta nebudou krájet podel osy jako ve dvojce, Bořiči Mýtů dokázali že to je neproveditelné, pokud na zadek auta nepřiděláte raketový pohon *1*
    • wini
      *8* To nemůže být pravda... Já vždy bral Carmagedon jako reálnou simulaci okruhových závodů... *9*
      • no, ale neříkej že tě to neštvalo, když jsi ve dvojce vedl závod, a v posledním kole tě někdo instantnul příčným rozpůlením podél osy auta.. fyzikálně nereálným, jak se od té doby ukázalo *1*

btw, simulace to asi nebyla, ale ten destrukční model by mohly závidět i současné hry, až na to půlení tedy
        • frag.ment
          Tohle nemůžu posoudit, Kromě starých NFS (3, 4, Porsche) mě to nebere. Ale Carmageddon je hlavně zábava a jízdní model byl pro mě dost dobrý. Člověk cítil váhu auta, driftování a masakrování peasantů bylo tak přirozené *4*
          • taky hrát to v 15 byla správná rebelie, protože přejíždění stařenek a zbloudilých psů a hra co je nejvíc zakázaná *1*
            • frag.ment
              Takovej Qurantine byl m ožná o něco drsnější *4*
      • Mortal Kombal je simulace procházky po ulici?
  • Jack1947
    Hmm... je to beta a má 11gb . Plná verze bude mít tak o 10-15gb více a pochybuji že se graficky a ostatní složky nějak razantně změní s tím že pokud to není faoušek původního Karmáče tak ho to zas tak bavit asi nebude...

Hlavně to není hra o grafice ale spíš o rozsekaných chodcích, krvy a bouračkách - tučnácích, kravách a jiných zmasakrovatelných objektech...hráčova chorobně-úchylného zájmu.

Beru to i z pohledu že jsem jen o karmageddonu četl ale vlastně hrál asi snad jen tdr2000 demo a to byla docela blbost. Prostě se nedá mluvit o nostalgii a když jsem zkusil z nudy alphu tak mne nebavila. Potřeboval bych destrukční závody trochu reálnější fyziku, ne tohle... no jo ale toho se mi dneska asi nedostane. Nejde jen o chyby - dobře chyby tam jsou a jsou otravné... ale o celkovž pohled. S tím že mi to asi moc vyhovovat nebude. Netvrdím že to je blbost jsem rád že tyhle hry vycházejí v dnešní připosraně korektní době.
    • TDR nedělali Stainless. Ti dělali jen 1 a 2 (tedy nejlepší díly série) a od TDR se otevřeně několikrát distancovali jako od špatné hry. Reincarnation dělají opět Stainless.

Fyzika ve hře je dosti reálná, ale samozřejmě se nejedná o racingový simulátor. Ten musíš hledat jinde, ale zase ti nenabídne tak perfektní model poškození.

Velikost v dnešní době levných TB disků a vysokou rychlostí internetu nevidím jako problém. Grafika se ale ještě měnit bude a to konkrétně nasvícení, které je teď v mnoha případech úplně blbě (slova tvůrců) a grafické glitche, které ovlivňují celkový look hry.

Z hratelnostního hlediska je ta hra excelentní a mohu ji doporučit. Není to ale "trailerová hra". Člověk to musí hrát.
      • praveze realna fyzika je nanic. carmageddon bol premna najviac zabavny tou sialenou nerealnou fyzikou ked som mohol letiet vzduchom cez 3 ulice to bola proste pecka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit