Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miker17
    Ono je jednoduší dělat masově hry(rychlokvašky)pro konzolisty......něž pro PCčkáře. A když se tyhle rychlokvašky na Pc neprodávají tak ta nejjednodušší věc je to svést na Piráty a výmluva pro šéfa je na světě.
  • *1* *1* *1* *1* *1* Možná ta tvá první verze je pravdivá
  • Pethulla
    Kurňa, jsem četl k tvorbě nových sraček schází vydavatelům nové konzole. Jsem si říkal, že by to Tiscali vidělo až takhle? No, a pak jsem si to přečetl podruhé. Žádný bulvár, sákryš.
  • To snad nemyslíš vážně :D
  • tak moment ... jeden říká, že tvorba na nové konsole bude moc drahá a že ji nechce a druhý, že jeho firmě stará konsole uškodila a chce novou?
  • A to jako novy hardware prinesie lepsi pribeh alebo hratelnost? To je sen! *1*
  • aký bude rozdiel medzi AC a WD? počítač namiesto kuše?
  • Taky tu jsou ještě počítače, co se zaměřit na ně?
  • Bez tak jen čekají na tu nákupní horečku po uvedení nových konzolí na trh. Nic na to nebude a každá "nová" hra bude vzývána do nebe. To, že se v případě úspěchu okamžitě stane obdobou COD a AC (dojnou krávou) se taktně mlčí. Hlavně vyslat komunitě jasné poselství. KUPTE si novou konzoli, budeme na ní dělat revoluční, převratné, úžasné ČTYŘ áčkové tituly a VY budete IN!!!
  • Jaker
    Ale oni právě nemají problém (narozdíl od ostatních) vymyslet něco nového a zajímavého. Watch_dogs budiž příkladem. Jen se s launchem znatelně zvyšují zisky u nových IP, protože lidé chtějí na své uber-konzoli něco nového a ne to co do teď hráli pořád.
  • Druha strana mince je urobyt zaujimavu a vyzualne atraktivnu hru na sucasnej generacii konzol aj napriek ich vykonu . To je podla mna tiez vyzva a kazdy sa s tym popasuje po svojom hned ma napadol skyrim ktory hram na xboxe a vyzualne aj hratelnostou je to takmer dokonala hra a ano uvedomujem si ako to vyzera na pc. Takze je to uhol pohladu a co sa tyka inovacii serem na bezduchu hru kde je nadupana grafika ale po hernej stranke neponuka nic nove a originalne . Tot moj nazor
  • No, někteří tomu asi opravdu věří, a pak volají do pořadů typu Volejte věštce. *15*
  • Blbost - místo aby si sedli někde v hospodě a vymysleli něco zajímavého nebo nového, tak si radši budou stěžovat na to, že je to absencí nových konzolí.
  • CrazyDiamond
    Ok, dík. Každopádně mi to přijde poněkud divné. Myslím si, že např. nový xbox si koupí v podstatě ti samí lidé, kteří si koupili ten předchozí, nějak tu nevidím to údajné protrhnutí kontinuity.

Tak mě napadá, které nové herní série se vůbec prosadily při launchi nějaké konzole?
    V případě xboxu mě napadá např. Gears of War, ale něco mi řiká, že při té marketingové masáži by se ta hra prosadila i dnes.
  • ZvacA
    Těch faktorů tam je. Koneckonců, proč by hry nemohly být omezovány i nepříznivým vítrem a špatným postavením planet?
  • Jo, mainstreamova masa preferuje pokracovani a strhne sebou ostatni. Novou konzoli po uvedeni na trh si porizuji "dobrodruzi", kteri jsou vice otevreni novinkam.
  • Ne konzolemi, ale hraci, kteri preferuji osvedcene pokracovani pred riskantnejsi novinkou.
  • Hry jako dark souls nebo dragons dogma dokazuji ze i dnes lze prichazet s velmi zajimavymi a inovativnimi hrami. Ja jsem se soucasnou generaci spokojen a po nove netouzim.
  • ZvacA
    Ale no jo pořád. Ovšem panáček nemluvil o tom, že by se mu konzole obecně neměly líbit, ale o tom, že by rád už novou generaci konzolí, aby dle něj mohl Ubisoft jiným firmám nakopat řiť, protože jsou dle něj prý na to připraveni.
  • DangerousDave
    mne sa hlavne páčil tento nechcený insult ich vlastnej ubisoft klientely : in the beginning of a new generation ...Our customers are reopening their minds.

Inými slovami s príchodom novej generácie si ich ovečky vytiahnu hlavy z p*dele a sú schopní prijať aj niečo iné ako desiate pokračovanie Assassina. Ďakujem pekne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit