Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím, co je na té větě špatného. Explorace = průzkum. Tedy "čistě průzkumný zážitek" - tedy zážitek z toho, že může člověk zkoumat (něco zajímavého) *7*
  • Ono do velké míry platí, že čím propracovanější koncept, tím horší technické zpracování a vice versa. Extrémem je třeba Dwarf Fortress v ASCII "grafice". Každopádně za tu "blitku vedle blitky" jsem ti dal mínus.
  • Neházel bych to na konzole, ale obecně na zvyšující se dostupnost IT HW. Dříve byly PC rozšířené především mezi "inteligencí", postupně se dostávaly i do rodin střední třídy. Dnes je mají ve vyspělejších společnostech prakticky všichni. Z toho je jasné, že zatímco dříve uživatele oceňovali komplexnost, dnes si majorita žádá jednoduchou oddychovku. Ta "inteligence" je tu sice pořád, ale už tvoří minoritu, pro kterou nikdo jen tak peníze utrácet nebude.
    Hry byly, jsou a budou takové, jací jsou jejich konzumenti - to je zákon trhu.
    PS: Hloupost je relativní a pojem "hloupý konzolista" má stejnou váhu jako "hloupý PCkář" nebo "hloupý Appleista" atd.
  • Pamatuju se na nejakou SIM recenzi v excaliburu nebo score, jak to AnaNasof glosoval tim, ze se tesi na SIM-WC...tenkrat me to dost pobavilo ;)
  • Jo presne tak! Hrozne me to bavilo, ale jen do ty doby, nez jsem zjistil, ze nejlepsi je vybodnout se na ostatni plodiny a pestovat pouze jahody. Za chvili jsem se topil v penezich a uz nebylo ve hre co delat...
  • Simfarm byla pecka *14*
  • Tak tak, podle me nejlepsi Sim hra.
  • A kde je pánové SimTower? Ten byl a i dnes je vynikající :) Nehledě na množství okopírovaných mobilních novinek.
  • "čistě explorační zážitek" ma dorazil!
    To je niečo ako krásne waterové jazero?
  • Jack1947
    Viz Old blood. ( proč hry hrají vždy lidé co je toliknechápou achjo.) *7*
  • tak legalne jedine tak ebay. Ale predpokladam, ze original krabica bude pomerne draha. Nelegalne by sa to mohlo niekde na nete povalovat.
  • nightborne
    Ježiš, no jo, dík, žes mi to připomněl... musím si to někde splašit =). Akorát netuším kde, GOG to nevede, Steam taky ne, brbly brbly...
  • pravda, je to videt na Kingdom come - normalni cestou penize nesehnal. Ale naštestí tu mame KS
  • Problém je v tom, že i ten nejgeniálnější nápad se sám neuskuteční. Proč? Tak zaprvé se to musí umět a zadruhé je třeba, aby to nějak vypadalo… Osobně snesu dost, ale ne cokoliv, jakože pixel art = blitka vedle blitky. A jsme u toho, u peněz... Když se to nebude prodávat, nezůstane ani na vlastní kalhoty. Zatřetí, posouváme peníze na první místo. Nekorektní začtvrté, hloupí lidé nevyhledávají geniální hry. Au, jen jsem konstatoval, však ze smrti Maxisu nikoho neviním… Pěkný článek.
  • podobny zanry a experimenty zabijeji prevazne konzole a vydavatele...prumerne hloupej konzolista nema v planu premejslet na SimEarth a prumernej vydavatel nema v planu obetovat svoje penize pri reinkarnaci Spore, kdyz muze vydat 15 dil call of duty a vydelat miliardy...
  • fixcz
    Takovou HD verzi Sid Meier's SimGolf bych si nechal líbit.
  • PreidaQ
    Každý, kdo KSP kdy hrál, stejně ví, že je to jasná desítka, a oni by to navíc tady stejně možná nemuseli úplně docenit.
  • jedina šílenost je skylines - hra bez špetky inovace
  • Na PS3 bola genialna prirodopisna hra Afrika s nadhernou grafikou. Simulacie doplatili dost na mobilny trh, su idealne na hranie na mobile.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit