Přejít na výpis diskuzí
Kampaň Killzone: Shadow Fall vydrží deset hodin
22.10.2013 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
pls smazat ten prispevek dolejc co sem sem hodil nevim proc ale neukazuje to co ma dik. Tady oprava
http://www.aspaceman.com/fps-map-design-then-and-now/ -
http://www.google.cz/imgres?sa=X&rls=com.microsoft:cs:IE-SearchBox&rlz=1I7AURU_csCZ499&biw=1280&bih=823&tbm=isch&tbnid=BVVMxSQkjlni7M:&imgrefurl=http://www.aspaceman.com/fps-map-design-then-and-now/&docid=7g-R8eV5p2886M&imgurl=http://www.aspaceman.com/wp-content/gallery/blog_1/fpsmapdesign.jpg&w=600&h=480&ei=nolnUrywFcX30gX-r4Fo&zoom=1&iact=rc&dur=125&page=2&tbnh=140&tbnw=186&start=33&ndsp=37&ved=1t:429,r:66,s:0,i:286&tx=80&ty=65
-
Preferuju příběh , takže vždy singl před mulťákem . Hra za 1500 která vydrží zkušenému hráči tři večery je tristní , bohužel dnes je to standardem . Další věc , dříve se dělaly hry , které byly zároveň obtížné , člověk se musel SNAŽIT hodně dlouho , aby je dokončil . To drželo hráče přikované u obrazovek . Dnes ? Třeba CoD ? K smíchu . Za chvíli to bude jen interaktivní film , do kterého občas zasáhneme sekvencí tlačítek , dokud se to samo nedokončí .
-
Oficiálně 10 hodin = 6-8 hodin reálně.
-
-
A to ještě nenapsali, jestli tědch 10 hodin je s auto-aimem nebo bez. *1*
-
-
Pamatuju si doby, kdy byla desetihodinová herní doba hrám vytýkaná jako krátká...
-
-
No a dneska, 5hodin prumer a 10hodin skoro "standart". Hlavni je vzdy to MP, kampan je jen ochutnavka a obcas celkem horka. *3*
-
-
btf3 docela dobry,ale na to ze jsem byl skoro porad 3 az 5 v poctu usmrcenych nepratel jsem fakt full hd ani mys ani 60 fps nepotreboval,spis stesti a sikovnost a hlavne nahrane poradne vybaveni.pri te smrsti kulek jsem nemel cas na detaily.mozna pri singlu,sorry ten jsem nehral.
-
-
Vysokej framerate a kvalitní myš nikomu match nevyhraje, jen hráči dovolí využít naplno jeho potenciál. Nic víc, nic míň. Mně to jako argument stačí...
-
áno, hlavne štastie a poriadnu výbavu... logika konzolistu. Ešte keby si zvládol používať tlačítko "Reagovať" *1*
-
-
to viz ze stesticko!moje opevneni nastesti skoro nikdo neobevil *1*
-
jo prijd do btf3 s myskou jako zacatecnik i z gamepadem te tam budu nahanet jako kralika.
-
-
iné by ti nezostávalo, keďže zamerať páčkami by si ma nedokázal.
-
-
jasne ze by mu nic nezbyvalo on nema super ultra rychlou a presnou mys.. :D a nerikam ze zrovna ty ale videl jsem par lidi co se na ultra super rychle a presne mysi neumi ani trefit :D pak je mi jasne ze nemuzou umet ani na gamepadu kdyz neumi na tak primitivni veci jako je mys..natoz na ANALOGACH...
-
-
Nerikam ze na obou umim stejne myslim si ze umim lip na GAMEPADU ale kdyz to tak vemu jak jsem hral FPS na mysi a pak na GAMEPADU tak na mysi to slo na zacatku celkem lehce oproti gamepadu :D ale ted kdyz sem se to na nem celkem naucil tak bych GAMEPAD za mys nevymenil a hlavne uz vubec ne u COD ale u takoveho GTA by se mys sem tam hodila..
-
bambule me vyhovuji!
-
a ty zvladas stejne obstojne gamepad jako mys?nebo co?
-
-
me spis vyhovuje pevny bod packy nez zurive jezdit po podlozce.sorry
-
-
*1* *1* *1* Smeju se, jen co si to predstavim. *1*
-
-
no moc se nesmej.me to na gempadu taky prislo pomali,nez jsem zjistil,ze citlivost je nastavena na 20%dam to na 70% citlivosti a jsem obstojny i z gamepadem.
-
Treba to mysli vazne, kdovi. *8*
-
-
-
Jo, ted me docvaklo jestli pan ulmes neni ps3master (nebo tak nejak). Ten psal stejnym stylem. A jeho mistrovsky ps3 asi nezvlada asi ten button zmacknout, tak advanced jeste konzole nejsou. *15*
-
to je snad vtip toto
-
třeba rád tapetuje
-
třeba rád tapetuje
-
-
-
ty zas musis ignorovat toto!vyvojari si vybrali vyvojovou platformu konzole,nebo spis firmy,tak se stim holt musis smirit,byli doby kdy hlavni vyvojovou platformou byli pc,viz call of duty1,2.zalezi na firmach co si vyberou za to konzole nemohou.places na spatnem hrobe *1*
-
-
chlapče vývojáři si vybraly PC platformu jako nejlepší pro vývoj her proto nová generace konzolí je X86 už je prudilo to neefektivní prostředí konzolí kde každá má svůj systém a tak si vydupali X86 platformu teď už bude rozhodovat o tom na čem co vyjde jen marketingové oddělení!
-
Ano vyvojari si vybrali konzole, vybrali si trh ktery vic sype, jenze soucasna generace konzoli ma 8 let stary hw, s tim proste nic neudelas. Takze vyvoj se zpomalil. Jediny kdo evidentne nechape souvislost jsi ty. Btw, ja jsem se s tim smiril davno, ale nejak nechapu tebe. U tebe smirit se s necim znamena nerikat pravdu? Trochu uhozeny ne.
-
-
ale to mluvis jen o vysualu.vseho se jednou clovek preji.proste herni prumysl nikdy nebude o skutecnosti.jestli chces opravdovou simulaci jdi si zahrat treba skutecny golf,nebo tenis.
-
ne vyvojari,firmy co se zabivaji hernim prumyslem!
-
nekde jsem cetl,ze need for speed je hezci na ps4 nez na pc,z duvodu;aby si to zahrali vsichni pc ckari.i na notebooku.
-
-
Nemusi nutne byt pravda, zase na druhou stranu u NFS to nikoho neshodi ze zidle. *3*
-
-
zrecenzovano! *6*
-
-
-
-
-
jsi si se spis prepsal ty!napsal jsi ze slabsi sestavy nikdy neomezovali narocnost pc her,viz crysis,ale u vas klan pc next gen maniaku ma za to ze je konzole taky slaba sestava!nebo ne?
-
-
Co na tom nechapes? Ano, hromada lidi ma slaby herni PC ale i pres to vychazi PC hry pro silny herni pc, narocny hry. Ty vis o nekom kdo ma silnou konzoli, ktera by rozjela narocnou hru? Kde se kupuje konzole kde muzu hrat BF3 na full detaily v 1080p s 60fps? Nikde. Zkus pouzit hlavu nez zacnes psat. A zapracuj na cestine, neda se to cist. *3*
-
-
Krom psani, by se jeste mel naucit reagovat pak to tady je precpane a bez reakce to pak bude pekny chaos.
-
-
-
ja bych to i koupil ale tohle mne opravdu moc nepresvedcuje, vzdyt jsem to uz hrál pred pár lety, jmenovalo se to crysis 1. kdyby tam alespon ponechali tu temnou atmosferu *9*
-
-
Srovnávat tohle s crysis 1 no to už je velká demence.
-
-
mas pravdu crysis 1 vypadal 100x lepe, hlavne ta vegetace je tady k smichu lol
-
-
Ano to máš pravdu crysis 1 vypadal opravdu lépe a to je asi tak vše. Tohle je aspoň opravdová hra a ne jen nějaké tech demo které je jen na efekt.
-
-
-
-
Ten potencial tvoreni na konzolich jsem nemyslel jako urazku,jen chvalu!Heavy rain,The last of us,ICO,Shadow of the colosdus,Little big planet,atd