Přejít na výpis diskuzí
Kampaň nového Dooma se představuje v hodinovém záznamu z hraní
28.4.2016 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
R.I.P. Doom
-
Tak první hodinku už máme za sebou, takže víme do čeho půjdem *4*
-
Tak tahle hra vyhraje jako TRAPARNA roku *7*
-
-
Vem klávesnici pod ruku a vyrob něco většího, lepšího. Každý má dneska tu šanci, tak nemel hovínka a ukaž se.
-
-
Motorovka na vzacne články? Nuda, myslel jsem ze to bude jako ve starém Doomu tzn. sranda zbraň s neomezeným palivem..
-
-
No to prave nuda nie je, pretoze takto ma ta pila takticky vyznam. V starych doomoch sice bola neobmedzena, ale tak ako aj v novom si mohol pilit jedneho nepriatela naraz a nejaky cas to trvalo. Tuto je to akurat zabalene to peknej animacie, kde ho rozne rozpilis. Teraz neviem, ci v novom doomovi mas docasnu nesmrtelnost pri pileni, tak ako pri glory killoch, ale ak by to malo byt podla stareho s neobmadzenym palivom, potom na vyssych obtiaznostiach by si si asi moc dlho nepozil, keby si chcel vsetkych pilit, pretoze pocas toho by ta dali velmi rychlo dole.
Tuto mas moznost ju vyuzit takticky a napriklad ked mas plne palivo, dat dole za 2 sekundy hell barona a zaroven z neho ziskas velky drop health/armor/ammo.
Teraz som hral dooma a zas taka hrozna sranda to s tou pilou nie je, hlavne na vysokej obtiaznosti si nedovolis pobehovat s pilou, velmi rychlo skoncis pri vacsom pocte nepriatelov, ovela efektivnejsie ich je vystrielat -
No na druhou stranu ji bylo dost těžké najít, pokud jsi nevěděl, kde a kdy.
-
-
Ve dvojce byla za rohem asi po 5 vteřinách hry... *1*
-
-
Ano, pro ty, co věděli, že tam je. Nováček to těžko našel. Ve Wolfovi taky doteď vím, kde je v prní úrovni samopal.
-
-
-
-
Vypada to jako Doom 3 v lepsi grafice, coz je asi dobře? když ja uz ty strilecky stejne moc nehraju, tak nevim co s tim:)
-
-
Tak záleží jak vyladí zbraně a zda s nima bude sranda. Mě už třeba střílečky nebaví dávno. Ale u takového Bulletstormu jsem se bavil naprosto luxusně. Ideální, když by to bylo trošku podobné. I když v Doomovy ty zbraně vypaadjí víc klasicky (všechno stejný jen s jiným damage / fire rate / dostřelem) což mě třeba tolik nebere. Ale Bulletsorm doporučuji i lidem, které již běžné střílečky nebaví.
-
-
Tak ten má zase pro změnu jiné chyby jako 10 cm neviditelné zdi, omezený počet zbraní, po chvíli opakující se prostředí, špatně vyvážené prostředí, kdy jdeš 5 minut a potkáš tři nepřítele, aby jsi pak bojoval 10 minut o jednu pozici s 50. Hra je to dobrá a zajímavá, ale má své docela zásadní chyby. Hodně ji pomohl koncept brutálních komb a zabíjení.
-
-
když nevíš, tak nadávej, to je sázka na jistotu *3*
-