Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • H o v n o *6*
  • more nových možností? hral si medieval 2? oproti tomu je to osekané na kosť
  • Už to vidim, vyberu si z nepřeberného množství jednotek. Seřadim řadu. Pošlu dopředu a než stihnu zareagovat, tak nepřítel naběhne na moje připravené jednotky a za 2 minuty vítězství. Příště to zkusím s jinými jednotkami a tentokrát mám dokonce i ztráty, ale výsledek bitvy je stejný. Zvednu obtížnost, zase vyhraju ale ztratím víc jednotek, protože nepřítel má silnější jednotky, ale stejnou taktiku. Takže stejná nuda jako doposud, jenom to trvá dýl. A teď zkusím třeba roztomilé ještěrky a zase žádá změna. Přesně takhle si představuju tktické možnosti.
  • DwaR
    budem sa opakovať, hore som sa to pýtal lexx-a. ako zničili značku? tým, že ju obohatili o nové prvky a možnosti? ja naopak verím, že nové skúsenosti zdieľajú a využijú ich v ďalšom historickom pokračovaní.
    ak značke niečo naozaj ublížilo, tak rome 2, kde bolo vidieť vyčerpanie celej série a akoby stratený smer.
  • DwaR
    a ako že zničili značku? skôr naopak, obohatili ju o more nových možností a po nemastnom-neslanom rome 2 a o chlp lepšom attilovi sa môžeme tešiť na ďalší historický diel, kde využijú nové znalosti (tuším to robia separátne skupiny, ale snáď poznámky zdieľajú)
  • Ano a já zase vidím naprosto zničenou strategii a promrhaný potenciál celé kdys skvělé série TW
  • Ti se už dočista pomatli ... naprosto zničená značka, fantasy ho*nem a dalšími nesmysly
  • jamar28
    No to je na každým, co si z toho vezme. Někdo v tom vidí pohádky, jiní v tom vidí skvělou strategii s mnoha unikátními frakcemi a nepřebernými taktickými možnostmi. *3*
  • RedEagle
    Ale to není pohadkova hra pro děcka na prázdniny ale pohádkova hra pro děcka na vánoce.
  • Škoda že to vychází až na podzim. Vypadá to jako skvělá pohádková hra pro děcka na prázdniny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit