Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Počkat a ty Black Ops nejsou pokračováním Modern Warfare? Poslední CoDčko co jsem hrál bylo to hned po CoD2 ale je toho tolik, že jsem se v tom naprosto ztratil, kolik už je vůbec dílů? 7? 8?
    • A ma to smysl pocitat?
      COD - Saw serie herniho sveta; kazdej rok furt ta stejna srajda vydana bez vetsiho usili a vydela miliony *5*
    • USER47
      Příběh MW série nesouvisí sa žádnými jinými díly CoD. Black Ops je série od Treyarchu a s MW nemá nic společnýho (koneckonců první Blops se odehrávaj dlouho před MW a druhý asi dlouho po MW). Když počítám nový Blops, tak je dohromady devět dílů.
  • Už se těším na recenzi zdejší redakce: "to tam už bylo, to bylo někde už dávno uděláno líp, to mohlo být jinak, to je špatně" a hodnocení 8/10...
  • proč by dělali novej engine když se pak neprodává? EA s Crysis by mohli vyprávět...bohužel....
  • No nevim, nevim, lidi... http://img542.imageshack.us/img542/1954/57274269.jpg
  • Vypadá to skvěle tím obrázkem s kap. Pricem mě přesvědčily ke koupy. Je vidět že od prvního dílu se grafika značně posunula.
  • tak oni budou zdimat i tu mrtvolu, activision je opravdu banda blbcu a blaznu
  • warfighter je propadák a to ho dělalo úspěšný studio který má peníze... snažilo se udělat cod v lepší grafice a? neuspělo.... těžce! takže ono to tak lehký asi nebude... to že se ostatní studa snaží napodobit cod je jejich problém... ať oni přijdou s něčím novým... pamatuju si doby kdy každej! nadával že hry sou furt samá druhá světová... to se klidně i mrkněte na tiscali do recenzí... dneska zas všicni nadávaj že je to furt moderní :-D.... nebo nechápu proč lidi nenadávaj na fifu nebo nhl nebo nba který vycházej rok co rok... ono to s těma ovečkama taky může bejt jinak *7* ale to se zas zbytečně opakuju stejně si tu zas xxx malejch pindíků dá mínus :-D
    • Tak ono je hejtování v módě, že jo.
  • Překvapení roku, oh wait...
  • Prosím už žádné Modern Warfare!!! My chceme zpátky WWII
    • kdo my?Ty a?...Ja bych uvital radeji WWI...
      • To by byla bomba, svorne bychom s huronskym revem vybehnuli se zakopu, po par desitkach metru by polovinu z nas postrilely a velitel by zavelel ustup. Takhle bychom si to zopakovali devetkrat, tim by byl singl odehrany. Pro zpestreni by nam v polovine do zakopu pustily plyn aby nikdo nemohl rict ze je to stereotypni. *6*
        • Když už první světovou, tak radši na východě, A co třeba bitvu u Isandlwany, nebo Búrskou válku?
          • Magister_Peditum
            V čem by Isandlwana byla "hratelnější" než WW1 v zákopech? *15*
        • Tak kdyz by to byla konzolovka tak mozna jo. Na ten druhej zakop by holt chybel vykon. Ale i na PC byly dobry hry. Jenom ne od Activision a EA. *3*
  • Inquisitor
    Spíš by se mohli zase vrátit do minulosti, tohle moderní válčení už je stejně okoukaný jako tenkrát druhá světová.
    • Kronoss1
      Podle mě to není o tzv. moderním válčení či o moderní válce jako tématu, jako spíše o CoD obecně. Mně nevadí moderní prostředí, ale pokud už po čtvrté hraješ skoro to samé, tak se ti to okouká, i kdyby to bylo v pravěku, futuristickém světě nebo v Matrixu.
      • Magister_Peditum
        Kpt. Price vypadá tak trochu jako neandrtálec, takže by jeho podobu na pravěkého člověka ani nemuseli moc měnit. *3*
        • Inquisitor
          Ale jakoby z oka vypadl skutečnýmu členu SAS. Uváděl pořad o jejich akcích. Možná že ho udělali podle něj :)
    • Si pamatuju, jak sem s radostí hrál MW1 a jak sem si užil to moderní válčení ... bohužel z toho někdo udělal paskvil, který každý rok vypustí reskin a pár nových map. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit