Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    už zase táraš ty cicinbrus *12*
  • A ma to smysl pocitat?
    COD - Saw serie herniho sveta; kazdej rok furt ta stejna srajda vydana bez vetsiho usili a vydela miliony *5*
  • Kronoss1
    Nedá. Já sice NHL a FIFA nehrál, ale třeba NHL nedostává tak vysoké známky a Total War poslední dobou už vůbec ne. A určitě s nimi není skloňováno slovo nejlepší či výborné atd.
  • Inquisitor
    Ale jakoby z oka vypadl skutečnýmu členu SAS. Uváděl pořad o jejich akcích. Možná že ho udělali podle něj :)
  • Tak CoD neni jediná hra na trhu. Já myslim, že dneska má každej na výběr co hrát.
  • USER47
    Příběh MW série nesouvisí sa žádnými jinými díly CoD. Black Ops je série od Treyarchu a s MW nemá nic společnýho (koneckonců první Blops se odehrávaj dlouho před MW a druhý asi dlouho po MW). Když počítám nový Blops, tak je dohromady devět dílů.
  • Počkat a ty Black Ops nejsou pokračováním Modern Warfare? Poslední CoDčko co jsem hrál bylo to hned po CoD2 ale je toho tolik, že jsem se v tom naprosto ztratil, kolik už je vůbec dílů? 7? 8?
  • Už se těším na recenzi zdejší redakce: "to tam už bylo, to bylo někde už dávno uděláno líp, to mohlo být jinak, to je špatně" a hodnocení 8/10...
  • Magister_Peditum
    Až vyjde, tak ARMA 3.
  • Magister_Peditum
    Kpt. Price vypadá tak trochu jako neandrtálec, takže by jeho podobu na pravěkého člověka ani nemuseli moc měnit. *3*
  • Magister_Peditum
    V čem by Isandlwana byla "hratelnější" než WW1 v zákopech? *15*
  • Když už první světovou, tak radši na východě, A co třeba bitvu u Isandlwany, nebo Búrskou válku?
  • Tak ono je hejtování v módě, že jo.
  • proč by dělali novej engine když se pak neprodává? EA s Crysis by mohli vyprávět...bohužel....
  • Andy:: Jsou veci, na kterych se asi neshodnem. Casy, kdy udelali hru a ta se dala hrat nekolik let mi pripadaly mnohem lepsi, nez kazdy rok vydat novou temer identickou hru s nulovou trvanlivosti.
  • jo v tom souhlasím...ale úplně to samý se dá říct o FIFě, NHL, Total War, zkrátka většině sérií
  • Kronoss1
    To neříkám, ale v pořádku to není.
  • tak to, že dostává v recenzích "devítky", není přece chyba hry...proto je číselní hodnocení naprostej nesmysl
  • Proto se každej díl drží zaběhnutejch kolejí.
  • Kronoss1
    Tak to je těžce diskutabilní a dokonce si dovolím říci, že je to lež.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit