Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si pamatuju, jak sem s radostí hrál MW1 a jak sem si užil to moderní válčení ... bohužel z toho někdo udělal paskvil, který každý rok vypustí reskin a pár nových map. *9*
  • Ten spor už byl dávno vyřešen domluvou...
  • warfighter je propadák a to ho dělalo úspěšný studio který má peníze... snažilo se udělat cod v lepší grafice a? neuspělo.... těžce! takže ono to tak lehký asi nebude... to že se ostatní studa snaží napodobit cod je jejich problém... ať oni přijdou s něčím novým... pamatuju si doby kdy každej! nadával že hry sou furt samá druhá světová... to se klidně i mrkněte na tiscali do recenzí... dneska zas všicni nadávaj že je to furt moderní :-D.... nebo nechápu proč lidi nenadávaj na fifu nebo nhl nebo nba který vycházej rok co rok... ono to s těma ovečkama taky může bejt jinak *7* ale to se zas zbytečně opakuju stejně si tu zas xxx malejch pindíků dá mínus :-D
  • Překvapení roku, oh wait...
  • Prosím už žádné Modern Warfare!!! My chceme zpátky WWII
  • Taky to uplne nechapu CoD je proste casual hra pro bezne hrace,kteri u her nesedi 5h denne.Ve svem zanru je to spicka jak dokazalo mnoho jinych her ktere se chtely rovnat.Hral jsme naposledy MW 2 ,od te doby nic ale rozhodne neodsuzuji nikoho kdo to hraje kazdym rokem.Jsou to jejich penize a co si s nimi delaji mi muze byt totalne fuk
  • Inquisitor
    Spíš by se mohli zase vrátit do minulosti, tohle moderní válčení už je stejně okoukaný jako tenkrát druhá světová.
  • "Ne snad, že by se prodávala špatně nebo by to byly špatné hry" are you fuc*ing kidding me?
  • vlastik.plaminek
    Rated PG for Patriotic Garbage.
  • OCH BOZE KTO BY TO PREDPOKLADAL, ZE ZAS BUDE DALSI DIL.. AACHHH

Och boze, kto by to byl predpokladal, ze zase nam vmetou to xichtu novej dil toho sameho v blede modrem... sem POHORŠEN !
  • kubi-wan
    Hrál jsi hry od City Interactive?
  • kubi-wan
    To znamená, že kupující už je připravenej na to, že to bude špatný... *1*
  • vlastik.plaminek
    Neblbni, vždyť to týden staré Lambo už je tak strašně ojeté, že musíme vydat další díl, ať je na nové.
  • Ještě v pohodě ve srovnání s idiockým BF3. *3* Podle mě nejhorší hra v dějinách. *7*
  • MidnighT91
    Hmm, doufám že ses při čtení toho komentáře udělal...
  • Ono totožný..podlě mě je to fakt díl od dílu horší. MW1 pohoda, MW2 už teda horší, ale dalo se to hrát a MW3 už fakt vypadalo jak parodie sama na sebe jak to všade bóchalo a já nevím co eště.
  • Jestli se skalní fanoušci této série prezentují takto, pak mě ta hra přestává zajímat. Ať budeš reagovat jakkoliv, tak můj věk z toho vynechej prosím. Ten si dokážu diagnostikovat i sám.
  • No já teda nevím, ale po CoD2 byly všechny díly téměř totožné. Moc rozdílů jsem v nich neviděl. A CoD2 je už taková klasika... Tj. jako srovnávat Morrowind a Skyrim.

Mě bavily snad všechny díly, pokud jde o SP. MP mi vždycky už od dob CoD2 přišel tupý a nudný, takže jsem to nikdy moc nehrál (narozdíl od hraní MP v Battlefieldu 3, kde se dalo hrát fakt takticky, což v BF3 skoro nejde).
  • Overwatch
    Dělají sci-fi střílečku, kterou jim vydá EA.
  • Nevím, v čem je problém. Nechápu tu neustálou kritiku. CoD je takový, jaký je už fakt dlouho a nikdo od něj nečeká nic víc než cosi jako skoro interaktivní film. Já proti CoD sérii nic nemám, protože přesně vím, co mě bude čekat v každém dílu. Přesně vím, co od každého dílu očekávat.

Naopak podle mě je největším zklamáním Battlefield 3. Tahle hra mě tak extrémně zklamala, že je to až obdivuhodné. A co je zajímavé, nezklamala jen mě ale i mnohé další dříve věrné hráče série Battlefield (vím z vlastní zkušenosti). Tohle není článek o BF3, takže to nebudu dále rozvádět. Ale už jen ten BF3 singleplayer byl mnohem horší než nejhorší singleplayer u CoD. *7*

CoD série má úspěch. Jedním z důvodů je i to, že každý kupující přesně ví, co kupuje a nemůže tak přijít větší zklamání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit