Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USER47
    Tak mi poraď nějakou lepší novější střílečku zasazenou do moderního konfliktu.:)

A jinak s tím patritismem v MW to taky není tak žhavý, jak mnozí rádi bez přemýšlení opakují...
  • proc by mel padat na hlavu ? Proste to porovnava s aktualnima hrama narozdil od her co jsou tematicky trosku jinde . Druhou svetovou jsi tady vytah ty ,ale zde je rec o modernim pojeti valky . A ac nejsem fanda CoD ani Medal of Honor tak s nim musim souhlasit . Ovsem je to tragedie ,kdyz CoD patri mezi to nejlepsi .
  • Ať už je to srajda nebo ne, tak na patriotismus si nehraje, to je výsada jiných her. Chvílema se do toho patriotismu i dobře trefuje, když se člověk na ten příběh trochu kouká (hlavní záporáci? Americkej patriotickej generál a Ruskej nacionalista)
  • Virtuální pouťová střelnice... CoD je normální arkáda, však v í býval (je ?) arkádový mód kde se dá hrát na skóre. Pro mě tato série zatím skončila s MW2. Trojku si koupím až bude okolo 400Kč, Black Ops jsem nějak pominul.... Nejlepší byla MW 1 a CoD2. Budiž, masové publikum si tyto hry žádá... Tak je má mít. No Way.
  • Z koupi MW2 jsem se spalil a od te doby Kotick ode mne nevidel ani korunu a hodlam v tom pokracovat.
  • Rokuji s pravniky a doufaji ze Activision nechaji v klidu zit aspon jejich vnoucata.
  • Jedine co by me mohlo ve spojitosti se znackou MW4 zajimat je pripadna recenze od kata FPS pana Marneho.
  • A co je proboha na konzumu špatného???
  • Ano ano ...
  • kdo by to byl cekal ze? :)
    no blby je ze se teda zase nedockame 2. svetove, nebo nedejboze nejakyho restartu a tim spojenyho oziveni serie - prodeje jim bohuzel ukazuji, ze masa chce jen to na co je zvykla a chce to cim dal vic.. smutny
  • velice kvalitní názor
  • Už s příchodem MW šlo vše do háje. Jsme stále věrný 1, Uo a 2. Nejlepší hry v sérii CoD... ostatní je blábol za blábolem. Z MW jsem odehrál 3 mise, z MW2 jsem si zahrál asi 4 a MW3 jsem vypnul už po tom útoku na NY, jak přepadneš ponorku a pak jedeš v člunu... Jedno klišé za druhým. Co se mi tedy z těch nových titulů líbí tak WaW, jelikož je to vrácení do 2WW a poté tedy BO.
  • Shut up and take my money
  • Nejlepšímu? Si upadl na hlavu ne... =-D Komerční slátanina, která si hraje na obrovský patriotismus. Hnus na entou... =-D Nejlepší CoD bylo je a bude 1, UO a 2... *6*
  • Ať už jdou do pr*ele... Jedna hovadina za drouhou... zlaté RPG hry.. tyhle novodobé stílečky stojí za dvě věci. První, smazání a druhá vyhození... Slátaniny jak něco. U čeho jsem se naposledy celkem pobavil bylo MoH 2010 a BO a pak WaW, která se mi zalíbila, jelikož doposud hraji CoD1 a CoD2... jinak to všechno je na jedno brďo...
  • Pozerám, ale vôbec nevidím, že by som v mojom príspevku spomenul nejakú konkrétnu hru. Ja len tvrdím, že si hlúpy, keď si myslíš, že vysoká predajnosť = kvalita. Netýka sa to len hier :)
  • Bohuzel v tomto pripade je i to "nejlepsi" v danem subzanru porad dost mizerna hra.
    Tedy alespon poslednich par dilu a vzhledem k tomu,ze se v konceptu "nove CoD kazdy rok" nic nezmenilo,tak tezko ocekevat nejaky posun k lepsimu.
  • Veskoslav
    No až na to slovo kvalitní vojenská střílečka:)
  • A neni to jedno.To,ze bude dalsi CoD a tentokrat MW stridacka muselo byt jasne kazdemu,kdo se o herni scenu alespon trochu zajima.
    Je to smutny co se za posledni roky s CoD serii stalo a jeste smutnejsi,ze jim to miliony hracu porad basti.
  • fer . Jen me proste mrzi ,ze pises ze lidi jsou hlupaci kdyz to kupujou a hrajou to . Myslim ,ze nikdo te nenuti a nikoho kdo na to nadava tu hru kupovat . Proste je doba konzumu a hold si clovek musi najit co je dobry a co ne . Ja posledni dil hral MW jednicku a ta byla na svou dobu docela fajn . Ale i tak jsem spis fanda her jako je Crysis 1,2 nebo Doom 3 z tech narocnejsich na bednu treba Bioschock nebo Half Life 2 . priste se mirni a uvidis ,ze zivot je docela fajn .-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit