Přejít na výpis diskuzí
Kapitán Price prokecl vývoj Call of Duty: Modern Warfare 4
30.10.2012 | Adam Homola
128 příspěvků
-
"Jiste, ze nejde ke dnu". Prece proto je kazdy dil lepsi a lepsi.
-
No nevim, nevim, lidi... http://img542.imageshack.us/img542/1954/57274269.jpg
-
Podle mě to není o tzv. moderním válčení či o moderní válce jako tématu, jako spíše o CoD obecně. Mně nevadí moderní prostředí, ale pokud už po čtvrté hraješ skoro to samé, tak se ti to okouká, i kdyby to bylo v pravěku, futuristickém světě nebo v Matrixu.
-
To o CoD platí a je naprosto v pořádku do té doby, než se začnou rozdávat v recenzích "devítky" za to, že je to prostě CoD, i když je to v podstatě ta samá hra, akorát má jiný příběh. To, co je vyčítáno jiným hrám, tak není vyčítáno CoD.
Já jsem si koupil MW2 po zkušenostech z MW1, který bylo fakt dobrý a já jsem čekal ještě něco lepšího. Bohužel jsem za 1099 Kč dostal ještě kratší hru než MW1 a multiplayer, který blikal jako pouť Kočky v Praze, ale v recenzích jsem zjistil, jaká to je super hra.
Takže nic proti CoD, ale pokud se tomu budou rozdávat "devítky" nebo "desítky", tak teorie o casual hře naprosto padá, a tak je třeba ji brát vážně a ne jako casual hru. -
Tak kdyz by to byla konzolovka tak mozna jo. Na ten druhej zakop by holt chybel vykon. Ale i na PC byly dobry hry. Jenom ne od Activision a EA. *3*
-
Vypadá to skvěle tím obrázkem s kap. Pricem mě přesvědčily ke koupy. Je vidět že od prvního dílu se grafika značně posunula.
-
To by byla bomba, svorne bychom s huronskym revem vybehnuli se zakopu, po par desitkach metru by polovinu z nas postrilely a velitel by zavelel ustup. Takhle bychom si to zopakovali devetkrat, tim by byl singl odehrany. Pro zpestreni by nam v polovine do zakopu pustily plyn aby nikdo nemohl rict ze je to stereotypni. *6*
-
Máš bod *3*
-
Ke dnu to netáhne COD, ale debílci v kravatách, kteří se říkají manažeři a kteří dělají všechno proto, aby z her udělali zlatý důl a nic víc. Mnoho dnešních her zcela postrádá duši. *7*
-
No neřek bych, že táhne sebe ke dnu. A to, že se ho ostatní snažej napodobovat, taky neni problém CoD.
-
CoD tahne ke dnu nejen sebe, ale i cisty FPS zanr. (2)
-
Já v BF2 nahrál asi 2000+ hodin a to nepočítám modifikace. *4*
V BF3 je docela dobrý engine a pěkná grafika a určitě lepší hitboxy než v BF2. Všechno ostatní je ale horší.
Mapy jsou horší (nepočítám mapy z DLC pro BF3) - vedle toho nelze nastavit mapu výhradně pro pěchotu = vždy tam je nějaká technika (zatímco v BF2 bylo možné si jakoukoli mapu zahrát pouze jako pěchota). Zvuky jsou horší (přehnané zvukové efekty). Hudba v BF2 byla skvělá, v BF3 není žádná. Namluvení vojáků je v BF3 tragické, zatímco v BF2 bylo skvělé (viz arabské či čínské hlášky). Světelné efekty jsou v BF3 přehnané a nerealistické, což dost znesnadňuje hraní (v BF2 jednoduché a v tom byla ta krása). Odměny a hodnosti v BF3 tragédie. Hráč dostává hodnosti moc rychle a odměny jako stužky atd. příliš často a prakticky za nic (v BF2 znamenala stužka a hodnost něco víc). Horší taktické možnosti (nedobře funkční rozkazová růžice, žádný commander). Hnusná a nepraktická minimapa u BF3. Ještě jsem nezažil taktické hraní v BF3, zatímco v BF2 mnohokrát. Některé zbraně a classy špatně vyřešené (např. raketomety v pěchotě nesmyslně silné, příliš silné svítilny). Battlelog tu a tam padá a vypadá otřesně - ala facebook, který nesnáším. Hra celkově působí strašně přeplácaně.
To by bylo na celý článek ala Jak jsem se léta těšil, jak jsem si koupil a pak naštvaně zkoušel několik desítek hodin a pak velmi naštvaně odinstaloval tu sra*ku a zapověděl DICE a EA. -
CoD tahne ke dnu nejen sebe, ale i cisty FPS zanr.
-
kdo my?Ty a?...Ja bych uvital radeji WWI...
-
dyt to nehraj nikdo ti to necpe...Ze sem pisou jen lidi co CoD nesnasi...TAK HO KU*VA NEHRAJTE.....Dejte si maria a mazejte do jineho tematu co Vas zajima...Ja si dalsi a dalsi a dlasi a dalsi CoD klido dam...BEST FUN...
-
Souhlas. Nechápu co maj lidi za problém. CoD je v podstatě žánr sám o sobě...jednoduchý a nenáročný FPS. Nikdo nikoho nenutí to kupovat, ani hrát. Jelikož mam na hraní jenom pár hodin týdně, tak si chci zahrát jenom něco na odreágování. A CoD je na to ideální. Na nějaký komklexní hry prostě nemam čas.
Já taky nepíšu pod každej článek např. o FIFě, jak je to každej rok furt ten samej paskvil, ve kterym jenom změněj sestavy a přepíšou číslo v názvu. Prostě to nehraju -
tak oni budou zdimat i tu mrtvolu, activision je opravdu banda blbcu a blaznu
-
Nevím, nehrál sem. V čem je tak strašnej? Co sem hrával dvojku, bavila mě, změnila se trojka hodně?
-
Tohle je doslova nejdebilnějších pět řádků, které jsem v životě četl.
-
Zlatá pravda, snad už je oznámení od Respawnu za rohem :)