Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DecadentFilms
    no každopádně onen slavný používá jméno Bill :)
  • když je člověk hloupej a kupuje to
  • Fuha, takze hra je zla ale napriek tomu ma vysoke predaje a je aj najhranejsou fps na planete? A CoD ma aj dobre recenzie...

Ale ja viem, ti jediny nas pravdu, napriek tomu, ze ju hrava miliony ludi, je to najhranejsia a najpredavanejsia fps na svete, je zla, lebo to tvrdis ty *5*
  • To co bude dělat tenhle na 99% paskvil neni Infinity Ward. Původní Infinity, který dělali na tu dobu celkem slušný hry, se rozpadli někdy kolem MW2.
  • nemyslel som si, že ešte existuje niekto kto si myslí, že veľké predaje znamenajú dobrú hru
  • Billy Murray dabér by měl být i "ten" herec, ni?
  • A uz je to zase, haterske decko pise o tom, ake bude CoD prepadak aj napriek tomu, ze kazdy diel lame predchadzajuce rekordy v predobjednavkach a predajnosti *1* *6* *6* *6*
  • Už je to tu zase. Mě to ani nepřekvapuje. Už asi vývojáři vědí že COD: BO2 bude propadák a už ohlásili další díl. Mě už to příjde tak ohrané, že to více ani být nemůže. Je to pouze mašinka na penízky. A nejhorší na tom je , že oni podle mě s tím ani neskončí, protože dokud z toho budou mít obrovské prachy tak nepřestanou. Podle mě těch dílů budu za chvilku rovnou 15. Proč by ne že jo ? Měli by jsi dát aspoň rok pokoj nebo by mohli udělat něco jiného než furt COD COD COD a zase COD. Spousta lidí by to myslím uvítala.
  • Problem je v tom, ze spolocnosti miesto toho, aby prisli s niecim revolucnym, len kopiruju uspesny koncept...Samsung len kopiruje Apple, EA zasa kopiruje len CoD a zufalo chce tiez cast kolaca penazi..resp. to robi pomaly kazdy vyrobca fps...Nehan CoD a Activision, nie oni su ti zli, ale druhi, ktori miesto ponuktnutia alternativy len kopiruju a zahlcuju trh este vacsinu srackami len aby zarobili, vid novy MoH ci BF3 *5* *5* *5*
  • No, strašný neštěstí... *7*
  • Nepovedenej trolling, buzno.
  • Predaje hovoria same za seba, ale ja viem, vzdy treba hatovat nieco, co je ususne, co by inak nuly robili, wid Apple, Windows, CoD...

Smutny je skor novy Mo *5* *6*
  • cumpi3
    naše společnost je děsně nechutnej konzum, když se tyhle srágory stávají nejúspěšnějšíma hrama...
  • Zerathus
    Kdyby si dali rok pauzu zrekapitulovali si co hráčům vadí udělali by nový engine a šli by do něčeho jiného než MW tak by ta hra nemusela třeba být ani špatná. Ale proč to dělat když stará otřepaná značka stále vydělává že ...
  • GlaDOS
    Myslím, že to myslel vážně, což je ještě smutnější.
  • Tak teď si nejsem jistej jestli jsi tohle myslel jako ironii nebo jsi opravdu tak slepej...
  • Spiker01
    maj na každej díl 500 lidí a střídaj se dvě studia (IW se skoro rozpadlo, takže vypomáhaj další) jedno studio udělá codko za dva roky...
  • už by mohli změnit engine do pr *16*
  • Spiker01
    taky jsem čekal, něco nového, ale možná je to fake
  • Super, uz sa tesim, stale ma vsak udivuje, ako moze Activision vydavat taketo vysoko kvalitne tituly akymi seria CoD nepochybne je, rok co rok...V skutku uchvatne, nie kazdy to dokaze, staci sa pozriet na tie sr4cky od EA *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit