Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prestaň tradovať a máš pokoj....Dúfam že to raz zrušia úplne.....Lebo decka ako si ty.. by trebalo prepleskať...
  • Uz jsem mel tu cest... jediny co je trochu problem, ze ma tendenci se desne vykecavat :-).

    Ale zase je tam ultraspinecka i na jiny borce nez na ty 2 jmenovane v clanku, asi nejvic sel po Phantomlordovi, kterymu v podstate prokazal ze si ty winchance manipuloval.

    Jenom se divim, ze se toho jeste nechytli jak se rika organy cinne v trestnem rizeni a nejsou lidi v pruhovanych obleccich.
  • Jack1947
    Kdyby za tím stál pokles anonymů v diskuzé proč ne. Nevšiml jsem si že by za jeho působění ubylo anonymů ( většinou nic neříkajicí) příspěvků o prdech.
  • Asharak
    Měli by mu přidat *5*
  • Jack1947
    Kdepak tohle se stalo dávno před panem cenzorem ( nebo ne ale ) cenzura tady byla už před tím cenzor jen vyfiltroval (vybanoval) nehodící se příspěvky *12*
  • Asharak
    Já ho měl taky na dvou. Jedním z nich byla knížka, jenže to bylo tužkou no a... a pak druhý sem ztratil. RIP :( nejhorší že mi zbyly stickery 10 a 30€ které furt klesaj a nemám je jak prodat *1*
  • Hádat se nechci, protože na druhou stranu souhlasim s tim, že guard je užitečná věc. Mě se to samozřejmě nelíbí, protože mi to kazilo obchody, ale ani nechci zarytě tvrdit, že je to věc k ničemu.

    Já s obchody už skončil, rozprodal jsem předměty přes market, nějakou tu kačku nechal poslat na paypal a konec. Obchody sice pořád jedou (i když ten poslední TF update tomu taky nasadil korunku), ale mě to přestalo bavit a žralo to moc času + bez bota to už nebylo ono *1* Navíc jsem TF nehrál víc než rok, zapínal jsem to jen proto, abych roztřídil inventář :D

    Joo, ten kod na zrušení guardu mám radši opsanej na dvou místech, kdyby náhodou padl mobil, abych nebyl namydlenej :D
  • Asharak
    Spíš nejjednodušeji.

    Nejvíc detailů k tomu měl Richard Lewis https://www.youtube.com/user/RLewisReports/videos
  • Asharak
    Ještě líp.
  • Asharak
    Možná to myslel tak, že právě krotazníkpl kupuje od 501€+
  • Asharak
    Ale pohybuju, díky Steam Guardu jsem si všiml, že sice trade byl od kámoše se stejným nickem profilovkou a pod., ale díky steam lvlu který neseděl jsem ho nepřipravil o 140€. Být to instantní tak nemáš čas, a díky rychlosti a nepozornosti (která celkem často vzniká díky rychlosti) můžeš jako potencionální oběť utržit drtivou pořážku.
    Chápu že máš argumenty, proč je Steam Guard nedokonalý, to má většina věcí. Apple beru, ale nikdy sem neměl problém se servery. Max. prodleva a zrušení tvé nevýhodné nabídky *7* To taky beru, vždy se najde lepší obchodník než ty sám. Taky jsem hodně věcí nevyměnil protože mě někdo předběhl.
    Nejlepší argument je třetí, to bylo dost užitečné, ale zase tím zabránili hodně lidem místo přijmout férový obchod, vzít ten neférový jako je např. jiná kondice skinu. Auto-bot je dvousečný, nakonec víc uškodí imho těm oscamovaným.

    Ale vím že se nechceš hádat *1*

    Momentálně jsem ale za Steam Guard VELICE nerad. Klepl mi mobil a ztratil jsem kód ke zrušení Guardu k účtu (přes steam api ve hře, ani na webu nejsem přihlášený). Takže jedno odhlášení a jsem v louži *1*
  • Je vidět, že se v tom nepohybuješ a tak nějak ani nevíš, nejde o scam, jde o rychlost, scammer jsi maximálně ty.

    1) na začátku nebyl pro iOS a vzhledem k tomu, kolik lidí v USA vlastní Apple, tak se sakra snížil počet obchodů
    2) vzhledem k problémům steam serverů někdy trvá i 20 minut než se ti povede potvrdit mobilem obchod a mezitím se často stane, že daný uživatel nabídku zruší, nebo ji příjme někdo jiný (často se posílají nabídky více lidem najednou)
    3) kvůli steam autentifikatoru nefunguje bot na automatický příjem obchodních nabídek a protože žijeme v jiném časovém pásmu, tak většina obchodů probíhá v noci, kdy spim, takže ten bot byl sakra užitečnej...

    a mohl bych pokračovat...
  • Většina lidí, co znám z TF2 (včetně mě) vyměnila všechno za klíče, cashnula je a investovala do CS:GO, protože se dá mnohem líp vydělávat právě tam.
  • Zatim to zatopilo hlavně nám, co se skinama tradujeme. U itemů kolem 50 eur šla cena o 10-30 eur dolů a to už u pár itemů udělá docela dost. Trading to sice zalepí poměrně rychle, ale i tak tmartna a toho druhýho vocasa po tomhle incidentu hrozně miluju.
  • Podíval jsem a příšerný *8*
  • Čo tam po skinoch, romov rieste.
  • nekromant33
    Samozřejmě nejlíp vám to vysvětlí h3h3 *1* Nejlepší kanál na youtube. Papa bless.
  • Já si koupil za 750€. Takže kr!pl nejsem.
  • Ty předpokládáš že HL3 se bude prodávat nějak dobře a že bude mít 100% 10/10 7/7 :) a takový hodnocení?
  • podívejte se na nějaký český twitch, kde se hraje CSGO a uvidíte, že česká děcka, bez ohledu kolik jím je, jsou úplně stejná a závidí si mezi sebou i ten obrázek, bedničku atd. A neustále tam fňukaj jak to chcou mít taky.To prostě nechápu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit