Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    A co jako? Z toho se mám roztéct štěstím? Ciwe, to jsou zase zprávy.
    • Ne, máš si smazat účet zde na tiscali a už sem nikdy nepsat svoje výlevy. Uvidíš, že spousta lidí to ocení.
  • Jestli bude hra obsahovat na dnesni pomery obligátních deset map a s toho kazda bude urcena jen pro konkretni "mod" tak, no nebudu předbíhat. *5*
    • jindra.veliky
      urcite bych chtel aspon 2x tolik map. nicmene kdyz nad tim ted premyslim, tak si vzdycky stejne oblibim takovy 3-4 mapy a ty hraju porad
  • Když si člověk zavzpomíná, kolik map a modů měly UT, UT2003/2004 ... to už se asi nikdy nevrátí.
    • XorxoxTalarius
      Tak jako klidne se to vratit muze, ale pak se bude prskat ze tam na tech mapach nic neni, jelikoz to byly spise prazdne koridory
      • No jo, bez padajících mrakodrapů a vraků lodí řítících se ve vlnách bouře, to je nuda. Dřív byl leveldesign pojem architektury.
        • XorxoxTalarius
          No ja to myslim tak ze to bylo puste oproti dnesku, na te mape de facto nic nebylo. Dnes mame ruzne bedny, stromy a tak dale ...
          • Dnes by ty mapy od komunity taky vypadaly jinak, kdyby si firmy neškudlili editory aby se jim prodávaly DLCčka
        • Tráva a stromy byly zelenější.
  • že spíše nikolivěk. OMG WTF
  • samuel.polak
    ...ale tie mapy aj tak vyzeraju :D jak cez kopirak
  • Jack1947
    Kazda jedna mapa na kazdy jeden mod ? Proc ne kdyz zde bude hodne obsahu a hratelnost brzy neprejde do stereotypu. *3*
  • Veskoslav
    Tohle využití map mi přijde smysluplnější než například v Bf3, kdy mapa Metro v Paříži se naprosto pro více jak polovinu módu na ni hraných nehodí. Tudíž tento krok spíše vítám. Sice mnozí budou namítat, že to může být po čase nuda, ale to si nemyslím. Osobně Bf4, CoD zcela vynechám v oblasti MP a těším se na Titanfall. A rok 2015 a Battlewront by mohl opět ukázat SW svět v lepším světě.
    • Miserius
      Už třeba na CTF mapkách z dlc BF3 bylo krásně znát že jsou dělaný na to a nejde na nich třeba Rush. Díky tomu jsou mapky z End Game moje nejoblíbenější
      • Veskoslav
        End Game se docela povedl, to je pravda no. A Rush na některých mapách je fakt hrozný, to většinou je jasně dané, kdo vyhraje tak do 10 minut od začátku maximálně.
    • XorxoxTalarius
      No tak tenhle system razil i Enemy Territory a to bylo super rezba, jeji jediny problem byl ze vysla zaraz s (ted uz nevim cim) a zapadla ikdyz byla o dost propracovanejsi
      Tudiz nemusi to byt na skodu a diky tomu si muzou vyvojari vice vyhrat s kazdou mapu a dodat paradni zazitky hracum
      • Lawliet
        Přesně tahle hra mě napadla :)
      • Veskoslav
        Já se přiznám, že Enemy mě docela minulo, stejně jako Quake Wars.
      • Já jsem za dob ET ještě o internetu akorát vzdáleně snil.
      • Miserius
        ET byla špica a docela předběhla svou dobu... Supr hra!
        • Jack1947
          Jo, pecka a takove hry dmneska hoodne chybi. Skoda ze Quake wars nenavazalo na uspech a slo trochu jinou cestou. Bral bych klidne i pokracovani a zase bych si rad zaparil nebo remake to je fuk. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit