Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hitokage
    No, příběh dvojky působil jako slušná telenovela (respektive videonovela). Vůbec by mi nevadilo, kdyby vycházel jednou za 3 roky.
    • To se dá říct o 95% her. *3*
  • walltar
    Zase proč ne? Koho to baví má co hrát a koho ne tak to nehraje. Já sem s tím spokojený, protože zatím každý ass creed byl dobrý a bavil mě.
    • gert
      Jestli to bude mít stále tak kvalitní příběh a charismatické hrdiny, tak ať to vychází klidně každý měsíc. *7*
    • Ano pokud ta hra bude opravdu stát za to tak mě to také nevadí ... ale jestli se to vrhne do typu jako Call of duty tak mě asi šlehne.
    • To je možný, ale Brotherhood a Revelations už byly cítít extrémně jako "more of the same". To není vyloženě špatné, ale vycházet tak rok po roce není to dobrý.

U některých Nintendo sérií jako The Legend of Zelda si lidi dokážou stěžovat, že novej díl je zase pořád to samý dokola i když předchozí vyšel před čtyřmi nebo šesti lety. Assassin's Creed se chytlo a vychází každej rok a všichni jsou spokojení.

Ale whatever. Pokud se podaří třetímu dílubýt takovým skokem jako první -> druhý, tak to bude super.
      • Na druhou stranu si myslím, že na AC není moc co měnit. Ta hra si vede svůj vlastní žánr a ten hráče baví. Navíc po technické stránce nemá chybu. Já osobně taky čekám, co nového přinese třetí díl, protože změna je život, ale všechny předchozí díly mě bavily.
  • Jo, mě přišel okoukanej už aj Brotherhood.

Nebýt tam mulťák, tak si to nekoupím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit