Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Zase proč ne? Koho to baví má co hrát a koho ne tak to nehraje. Já sem s tím spokojený, protože zatím každý ass creed byl dobrý a bavil mě.
    • gert
      Jestli to bude mít stále tak kvalitní příběh a charismatické hrdiny, tak ať to vychází klidně každý měsíc. *7*
    • Ano pokud ta hra bude opravdu stát za to tak mě to také nevadí ... ale jestli se to vrhne do typu jako Call of duty tak mě asi šlehne.
    • To je možný, ale Brotherhood a Revelations už byly cítít extrémně jako "more of the same". To není vyloženě špatné, ale vycházet tak rok po roce není to dobrý.

U některých Nintendo sérií jako The Legend of Zelda si lidi dokážou stěžovat, že novej díl je zase pořád to samý dokola i když předchozí vyšel před čtyřmi nebo šesti lety. Assassin's Creed se chytlo a vychází každej rok a všichni jsou spokojení.

Ale whatever. Pokud se podaří třetímu dílubýt takovým skokem jako první -> druhý, tak to bude super.
      • Na druhou stranu si myslím, že na AC není moc co měnit. Ta hra si vede svůj vlastní žánr a ten hráče baví. Navíc po technické stránce nemá chybu. Já osobně taky čekám, co nového přinese třetí díl, protože změna je život, ale všechny předchozí díly mě bavily.
  • Trol.diskuzni
    "Některé díly Assassin’s Creed mohou podle něj působit pomalu jako nová značka..."

Jen stěží.
    • walltar
      On tím asi myslel Watchdogs ...
  • Je to kvalitni serie ktera mela v zarodku skvele napady a porad muze pilovat hratelnost oproti CoD a dalsim hram ktere ztraci trochu dek
  • AC 1 přineslo skvělé nápady, ale v mnoha věcech tam byla cítit nejistota a jistá nedodělanost. V AC II bylo všechno dotaženo do konce a přidáno tolik věcí, že se série vyšoupla na vrchol sandboxových her. Ale Brotherhood, ten už ničím nepřekvapil. Příběh nic extra, změny v gameplay téměř žádné a Řím na mě nepůsobil tou kouzelnou atmosférou jako Florencie a Benátky. Ani už mě nebavilo běhat po městě a plnit vedlejší questy, protože jsem to už jednou dělal AC II. Revelations jsem zavrhnul po prvních videích, protože mi bylo jasné, že pokud nepřijde nějaká větší změna, bude se AC točit v nekonečném kruhu. Proto mě mile překvapilo AC III, ale jestli i u něj budou pokračovat v tomhle každoročním zásobování, asi si dalších dílů ani nevšimnu.
    • s AC1 máš pravdu. AC2 bylo skvělé, nápady přineslo, ale i v něm byla velká nedodělanost - nudné souboje, znovuobjevitelné poklady, nelogické cestování, jízda na koni... tohle všechno "fixnul" až ACB, který je pro mě nejlepší ze série, ačkoliv jak píšeš, řím nebyl už tak architektovnicky zajímavý a atmosferický. ACR přineslo jen pár drobných viditelných inovací, ale fanoušek poznal tuny titěrných zlepšení a úprav v hratelnosti, určitě bych ho nezatracoval. btw Pitomé konce měly všechny díly.
      • Řím architektonicky zajímavý a atmosférický byl, je a vždycky bude. To, že to tvůrci nedokázali ve hře dostatečně znázornit, je věc druhá.
  • Letos uz jsem zmaknul dva dily ale to bylo za cenu jednoho. Z meho pohledu se AC pasoval do role hry po ktere clovek sahne kdyz neni co hrat a AC3 uz mam v zaloze pro pristi rok. Cena mezitim spadne na polovinu a to bude prijemny bonus navic. Ke CoD uz mam vylozene odpor, tohle mi je tak nejak jedno. Neurazi ale pocatecni nadseni je uz davno pryc a vedomi ze nas cekaji dalsi a dalsi dily tomu nijak nepomaha. *6*
  • Umaroth
    Já jsem hrál jenom kdysi první díl na PC a teď jsem se rozhodl že tuto sérii pořídím na konzolu. Je AC lepší na ps3 nebo x360 ? Stojí zato hrát i Brotherhood a Revelations ?
    • S konzolemi ti neporadím, ale pokud tě bavila jednička tak tě budou bavit i další díly. Ale je to jenom můj názor. *4*
    • Pokud te oslovi AC2 a ziskas si nejaky "vztah" k Eziovi tak si budes chtit zahrat i dalsi dily i presto ze nazory na ne jsou znacne rozdilne. Co se tyce "kauzy" Desmond tak ti dost dobre poslouzi Wiki aby si mel predstavu kam se to ubira a s klidem muzes naskocit do AC3.
  • Jo, mě přišel okoukanej už aj Brotherhood.

Nebýt tam mulťák, tak si to nekoupím.
  • hitokage
    No, příběh dvojky působil jako slušná telenovela (respektive videonovela). Vůbec by mi nevadilo, kdyby vycházel jednou za 3 roky.
    • To se dá říct o 95% her. *3*
  • Veskoslav
    Jasně. To ukázal Relevations.....Spíchnuté horkou jehlou. Když to srovnám s Brotherhood, tak pokud Brotherhood ode mě měl 75 % (bavil mě docela dost, a občas i historie mě potěšil, tak Relevations tak 40%....Takže tomuto to moc nepomohlo. U III se boím přehnaného patriotismu, kdy se budou zabíjet jenom Britové a přitom největší zvěrstva na Indiánech dělali Američané.
    • Tak ono je jedno kdo páchal zvěrstva. Pokud bude příběh a děj dávat smysl, tak můžeš klidně zabíjet zelený králíčky. A patriotismus, pokud bude přispívat k celkový atmosféře, klidně uvítám.
      • Veskoslav
        Vítáš styl americký patriotismus, kdy nikdy, opravuji nikdy neprohrají a všichni okolo jsou ti zlí?:)
        • Jen jsem chtěl říct, že to může přidat na atmosféře hry. AC 3 bude zasazený do americký revoluce, a tam patriotismus hrál obrovskou roli. Stejně tak by se asi patriotismus očekával, kdyby to bylo zasazený do prostření našeho národního obrození.
          Ale asi chápu správě, že máš výhrady spíš k samotnému prostědí AMERICKÝ revoluce. USA je hold pro vývojáře z nějakýho důvodu atraktivní. A to nejenom pro americký vývojáře.
          • Veskoslav
            Období je pro mě osobně nezajímavé, ale soudím, že pro někoho naopak je zajímavé. Spíše se bojím pokřiveného pohledu, který by mohl být v Assasin Creed, kdy bychom se nakonec dověděli něco, co bylo přesně opačně a vyznělo by špatně pro nové USA:)

P.S: Navíc si myslím, že by mnohem lepší bylo kdyby se to odehrávalo pořád ve středověku či v reneseanci než v novodobé historii.
            • Souhlasím. Ta hra není stavěná na jinou dobu. Ale snad to v AC III vyřeší.
          • "A to nejenom pro americký vývojáře." Takže ještě pro americké manažery a americké zákazníky, není-liž pravda?
            • Pokud vím tak skoro každá česká hra se taky týká usa *3* Mafia, Vietcong, Flashpoint, Arma, H&D, atd.
        • usa! USA! usa!
          • o.s.a! O.S.A! o.s.a!
            • http://i.qkme.me/2ltr.jpg
      • Není to jedno. Už takhle bylo smutné po druhém dílu série AC občas narazit na názor, že křesťané jsou slepý zdroj všeho zla. Někdo k takovému přesvědčení dospěje časem a vlastní cestou (budiž mu přáno), někomu stačí zahrát si "určitý" titul. Těch druhých bylo jeden čas víc než je zdrávo.

Takže se přidávám k obavám z překrucování historie.
        • Souhlasím. Ale pokud někdo věří všemu co je ve hrách a staví na tom svůj pohled na svět, tak mu není pomoci. *4* Myslím si, že nikdo nechce aby hry byly učebnicemi dějepisu.
    • Jazz
      Já zas doufám, že je vykosím všechny. Fujtajxl, jak já ten přízvuk nesnáším.
  • hrál jsem jen první díl.. hra to byla dobrá, ale ten konec mě vytočil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit