Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to zajímavá hra chtěl bych jí koupit ale bojím se že půlku her bych si ani neužil *1*
  • Veskoslav
    No dohrál jsem Dooma, jedu podruhé na všechny tajemství a bez HUD. Do toho jsem dostal nový Rainbow a ten mě dost mile překvapil, pak vychází Total a Overwatch a nakonec Zaklínač. A to všechno během jednoho měsíce. Ještě že je Homefront mizerná hra:-D
  • najednou se to nějak rozjelo co :D
  • ono to tak asi nakoniec spravim :D
    ale vazne uz si potom len zobrat na dva tyzdne dovolenku, lebo nestiham hrat tolko hier :DD
  • Veskoslav
    Horší je support, co si hraje na carry *1*
  • Veskoslav
    Tak proč nekoupíš základní edici?:)
  • Paragon som tiez hral, ale je to na mna dost malo akcne, pomale...
    Ale grafika, krasa. Uvidime co z toho nakoniec bude (pre mna)

Battleborn je fajn :)
    A od Overwatch ma odradza jedine cena, origin edicie :D
  • čert vem věžičku horší je když se ti slezou v týmu lidé co si prostě vezmou tu svou classu a pak tam po jednom nabihají na smrt *1*
  • MickeyMutant
    Já taky ne. Maj v těch statistikách hokej.
  • já hráč jsem, ale nestrávil jsem v otevřené betě ani minutu :)
  • Jack1947
    Paragon už ted má nic moc komunitu " Go fuuck yourself, you fuucking noob to jsem ještě celkem slušní jsou i horší" navíc je to MOBA ale asi to hledáš no.
  • Já osobně ve hře strávil hodinku:)
    Není to špatné;-) uvidíme až to vyjde a jaké budou plány:))) Zatím hraji battleborn a jsem spokojen:)
    P.S.: Až vyjde PAragon, tak asi už na nic z mnou jmenovaných her nebude čas:)
  • Pouze v prumeru. Osobne jsem naklikal tak 3x tolik :)
  • Veskoslav
    Cca. 3-4 hodiny denně od uzavřené bety, když hra byla k dispozici:) A hra jako taková je skutečně pecka. Jenom fňukající antiBastionové netuší, jak na tuhle jednoduchou rotační věžičku reagovat:)
  • Jack1947
    Jo jenže on to hrál už od prvni uzavřené bety asi, v tom je hoodně velkej rozdíl... to by byla o dost jiná statistika.
  • Jack1947
    Pokud bych počítal i hru s boti tak asi 2x tolik no, možná až 3x. QM naopak asi fakt jen těch 8hodin.
  • Chtelo by to median Adam urcite se svima milion hodinama rozbiji prumer

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit