Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějakou dobu jsem na seriálu taky frčel, ale po pár seriích to už nemělo moc co nabídnout, pořád dokola. Případná hra by měla další problém, stejně jako seriál - řešení veškerých problémů má hloubku konce Mass Effectu - space magic!

  • Stargate, Star Trek a mnoho dalsich su neni na tom o nic lepsie.

    Ruku na srdce, aj taky Harry Potter okrem 1 a 2 dielu do sveta herneho priemyslu dieru neurobil. Lego verzia samozrejme potom zazila uspech ale na navrat do sveta sme museli cakat cez 10 rokov. Hogwards legacy bolo vo vyvoji 8 rokov a je vidiet, ze ten priestor na rast tu je.

    Star Wars znacka ma tiez omnoho viac nepodarenych hier ako AAA titulov. 

    Pri Doctor Who znacke sa neodvazujem tvrdit kde je problem, mozno samotne BBC neni naklonene hram, pripadne v UK nieje uz tolko kvalitnych studii ako kedysi a tiez samotny serial je znamy svojou dlzkou vysielania ale nie kvalitou. ( pozeral som pravidelne skoro 8 rokov).

    • Star Trek má spoustu her a některé jsou (nebo aspoň byly v době vydání) výborné. Třeba Star Trek: The Next Generation – A Final Unity, Star Trek: Voyager – Elite Force, Star Trek: Bridge Commander. Se Star Wars se samozřejmě měřit nemůže, ale oproti Dr. Who je to úplně jiná kategorie.

      S tím, že je to britské, to ale možná souvisí tím, že je to prostě divné, těžko uchopitelné a v Americe se to moc neujalo. Podobně další kultovní díla jako Stopařův průvodce po galaxii, Červený trpaslík, Monty Python...

  • Taky mě už během let párkrát napadlo proč tu není pořádná hra, myslím si že hra ve stylu Detroit Became Human by se hodila k Doktorvi nejvíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit