Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu to proč to museli takhle češi zkazit.... :/ :'( Chtěl sem s Viktorii nakopat zadnici Realu a bohužel se tak nestane !!! Vřele Děkujeme ČMFS !!!
  • zdeeneek
    A co na to rika Agent Starman? Nebo on uz v EA nedela? *3*
  • Tak dneska se aktualizace clanku asi nedockame:/ :D
    • Pan_Klobouk
      Mic byl zahran do autu, nikdo za nic nemuze, neni to vlastne nici chyba... ale holt repre a liga nebude, zapomente. ;)
      • sleepless
        Mic je zpatky ve hre (v autu nikdy nebyl): http://games.tiscali.cz/tema/proc-nejsou-ceske-tymy-ve-fifa-12-ea-a-stes-se-neshodly-56612
        • Pan_Klobouk
          Jj, cetl jsem. Nicmene mic (licence) je porad mimo hraci plochu a ani jeden z tymu si pro nej zjevne nepujde. Takze hra skoncila, neni s cim hrat... a jde se na pivo. ;)
  • To nechápu :D .... v článku se píše o tom, že ve FIFA 12 nebude gambrinus liga ani nároďák, a o pár řádků níž je zase to, že na FIFA 12 bude gambrinus liga se zkomolenými dresy, jmény hráčů, atd. . Takže zodpoví mi někdo prosím jednu otázku? Budu si tam moct zahrát za české týmy (klidně i s divnými jmény) nebo tam GL vůbec nebude? díky
  • Mustaffa
    Tak to mě docela sere, pač já hrál jen s českým klubem třeba v manažer módu. Bavilo mě nakopávat prd.l velkým klubům nebo jen proti ním hrát se svojí utvořenou jedenáctkou. A když jsem hrál online, tak jedině s českou repre, i když v reálu hraje howno, ale co. Pořád lepší než hrát jako každý za Barcu, Real, Chelsea, Man U... To tam můžou nechat tak 10 týmů světa, za které většina hraje a hotovo.
  • jendou se to stát muselo... výkony našeho nároďáku a špičky ligy prostě nemohli dlouho přehlížet a museli je nakonec dát pryč :D
    • Co tam v tom případě dělá např. irská, švédská nebo polská liga?
  • Abysme si to ujasnili.
    Jelikož Konami má zřejmě hodně peněz a moc nepřemyšli, tak nám zaplati za to, že mužou mět naši bezvyznamnou reprezentaci nebo ještě bezvyznamějši gambrinus ligu ve hře, kterou si zahraji miliony lidi.
    Ale nechapu co by udělalo papalálšum dat to EA za tu nabidku, kterou předložili, když už si nahrabali na Konami? Stoji nás snad něco, že budem v jejich hře? Bysme jim měli možná ještě zaplatit, že o nás projevili v EA zájem.
    • predstav si, ze si kupis pivo za 300 korun a zistis, ze host pri vedlajsom stole zaplatil za to iste pivo 30 korun. kolko zaplatis za dalsie pivo?
  • No vyborne ceska liga v PES 2012! akorat skoda ze Zbrojovka sestoupila :( jinak PES je mnohem lepsi ja k FIFA
    • madmanito
      U Peska se asi jedná jen o národní team,Kapr liga tam nebude.
  • Nemas pravdu... nafta je v tomto pripade spatny priklad - musi se vytezit ropa, zni se destiluje nafta a ta se prodava jeste pres nekolik clanku. Licence je nehmotna, nemusi se vyrabet a FACR ji od nikoho nekupuje. Navic inflace, kterou popisujes se pohybuje v jednotkach procent a ne ve stovkach... Hodnota licence muze byt zavisla spis na kvalite, kterou predstavuje a podle tohoto vzorce by to melo byt aspon 2x levnejsi... rozumime si?
  • Hned včera se mi to nezdálo, řekl bych že je to celé o tom, že EA se snaží ušetřit a háže to na všechny okolo... *13* *13* *13* *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit