Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Parada, taky je uctivam, jdu si to stahnout.
  • skoda ze to neni PC only, koupil bych to klidne 2x :)
    • Kdyby to bylo PC only, tak dvojka nikdy nevznikne, protože by na prvním díle prodělali vlastní boty.
      • Oprava, jen by tolik nevydělali. Představa konzolistů(a některých lidí), že co pc hráč ,to pirát je zcestná, i když nepopírám, že stránky jako rapidshare a piratebay(...) jsou právě kvůli pc hrám poměrně populární stránky. Skvělým případem jsou právě CD projekt, či Valve. *3*
      • To může říci jen někdo kdo vůbec neví...

Co třeba Zaklínač? Ten taky s prvním dílem prodělal boty že si nemohl dovolit pokračování? Nebo Crysis1 (ta se sice neprodávala podle představ EA ale krásně se zaplatila) nebo Half Life 1 a 2 (to Valve vydělalo na celý ten rozmach společnosti co mají teď) nebo S.T.A.L.K.E.R, ten taky dle tebe prodělal tvůrcům i boty??
        *7*
        • Buď objektivní a zapátrej v paměti. Crysis, který měl všechny předpoklady stát se blockbusterem roku, se v době vydání pirátil tak obrovským množstvím, že ten Turek pár dní po releasu vyhlásil, že příští Crysis už nikdy neudělají PC only....
          • Crytek CEO Cevat Yerli reveled that the company spent $22 million dollars in developing Crysis. He added that overall the game was "profitable," but did not say by how much. ... Crysis 2 prej vydelal 221 milionu usd. To mi zrovna malo neprijde.
          • ja se ani nedivim ze se crysis 1 piratilo tak moc .... protoze si to zacali lidi stahovat hlavne kvuli tomu jestli to vubec rozjedou a pak to jeste stahovali lidi co to ani nehrali ale meli to na benchmark a pak jeste lidi co treba fps nehraji ale chteli videt tu grafiku
  • Ten slib budou muset porušit s vydáním BiA:Team Fortress
    • XXDarthVaderXX
      Jo hru kterou jsem nikdy nehrál, tak je okamžítě špatná a to díky přehmatu v názvu...

Nezlobte se na mě, ale odsuzovat hru, která ještě ani nevyšla? Trošku mi to připomíná vojnu okolo Left 4 Dead 2...a teď? Má s tím někdo problém? ne.
      Člověk to musí brát s nadhledem, je to jen "blbá" hra.
  • Haleluja
  • Se Zaklínačem a Stalkrem souhlasím. Ale s Half-Life 1 a 2 si špatně použil protože když vyšlo Half-Life 1 tak se hrálo skoro jenom na PC a na PS1 Half-Life nevyšel. A Half-Life 2 vyšel jenom na PC protože starý XBOX by si s tím už asi neporadil. A XBOX360 vyšel o rok později.(potom vyšel OrangeBox který byl i na Xbox360 a PS3)
    Ale Crysis1 kdyby se tak "krásně" zaplatil tak proč vývojáři dělali 2 i na konzole?(já vím EA chtělo víc peněz)
  • filias
    Co to je "integrace do Steamworks"? Achievmenty už tam jsou (sice jen pár). V podstatě jediný co bych tam uvítal je možnost přeskočit ty reklamy na začátku - už toho robůtka co mlátí do loga nVidie upřímně nenávidím *10*
    • Nj kdybys mel non steamovou verzi tak si smaznes ty .bik a je to pryc
      • filias
        Tu měli v ČR zrovna vyprodanou a z Anglie se mi to nechtělo objednávat...
        • Lol, a co takhle trosku zapojit mozek a patrat na internetu? To se asi moc nechce.
          • Ale co. http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=79043 (je to hned to prvni)
  • Myslite ze kdyz se neco Gearboxu nepovede a nekdo z tech deviti set si bude stezovat na forech tak dostane dopis od pravnika?
    • MrSanta
      Kdepak, jeho duše propadne Mircosoftu *3*
    • Lawliet
      ne
  • kam sa hrabe fallout :p

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit